• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.934
8.465
723
merhaba KK'nin tatlı ve bir o kadar dertli bayanları :);

bilenler bilir, ''aldatma değil de ne bu yani?'' başlığı altında buluşup, birbirini bulan, kendi dertlerimize care ararken, dertlilere çare aramayı amac edinen KK'nin iyi niyet elçileri ve bir nevi Güzin Ablalar olarak;

ilişkisine dair konu açıp yardım almaya cekinen, açılan konuların silinmemesi dolayısıyla deşifre olmaktan korkan, ilişkiler konusunda tecrübesi olmayan, aldatıldığından şüphelenen ancak nasıl yakalayacağı konusunda hiçbir fikri olmayan, aldatıldığını öğrenen ama ne yapacağını şaşırmış durumda olan, konu açmak isteyen ama önyargılar yüzünden ne tepki alırım düşüncesiyle cesaret edemeyen bayanlara, elimizden geldiğince yardımcı olabilmek için kurduğumuz, önyargının sıfır olduğu, politikası ''empati kurmak'' üzerine olan; her türlü YARATICI TAKTİĞİ bulabileceğiniz bu başlıkta, ben mrsfreesia
ve melek kalpli arkadaşlarım SokaktakiMadam, Nicegirl, AllureSensuelle ,Aydebuz, Berraamm, Cessair, Byzanur, avsun, LoadedGun, Beren_06, arakorya, sophiee olarak sizlere yardımcı olmaya calısacağız.

birlikten kuvvet doğar, cekinmeden anlatın.

not:konu içeriğiyle dalga geçmek isteyenler, sert eleştiride bulunanlar, huzur kaçırmaya yönelik mesajlar yazanlar ciddiye alınmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun topiğimiz :) çok şüküüüür:)

Ayy çok şükür Rabbim'e bugünleride gördük ya :1::1:

Kızlarr yeni topiğimiz hayırlı olsun bu güzel arkadaşlığımız daha da pekişsin kocaman olsun inşallah :)

Nazar değmesin bizee benim canım topic arkadaşlarımm :nazar::nazar:

Kadınlarımıza faydali olması dileğiyle...

$imagesCAN3FVP2.webp

kadın-erkek ilişkileri, farklı ve gerçek hikayeler...
nice arkadaşımız çok içten girecek olaya. konunun içeriği ondan başlayacak. son gelişmeler için takip etmeniz yeterli!!!

buyrun dinlemeye! ...

Son düzenleme:
fazla mı beklettik?
fazla mı düşündürdük?

....
sebebi bu alttaki hikaye...

Selam :34:

başta yeni konumuz hayırlı olsun der ve ilk dermanınız ben olmak üzere derdimi anlatmaya başlayabilirim...
Çözüm üretmenize gerek yok yada isterseniz üretin fark etmez anlatacaklarım sadece öylesine işte....

yıl 2006 o kadar cetrefilli ilişkilerin sonunda yeniden aşık olmayı başarabildiğim sene
sevdiceğimle cf diye bir chat programında tanıştık bilen bilir bu arada ben izmirdeyim o istanbulda
o zamanlar ünv hazırlanıyordum dershaneye gidiyordum yani başarılı bir sınavdan sonra ünv tercihimi istanbul yaptım o olmasa belkide izmir yapıcaktım

dershaneye giderken aklıma neden onu görmeye gitmiyorum dedim ve bu fikir aklıma düşer düşmez uçak biletini almıştım bile ve atatürk havaalanına yolculuğum ilk kez uçaga binme korkusu ve heyecanıyla başlamıştı sağsağlim indikten sonra buluştuk herkesin korkulu rüyasıdır o buluşma anı
anlaşabilecekmiyiz elektrik alıcakmıyım ?? beni beginecekmi soruları kafamdayken biz çoktan ele eleydik

o gece ailesiylede tanışma fırsatım oldu tabiki sorun yoktu tanıştık beni sevdiler bende sevdim tabiki bir iki kere daha görüşmenin ardından sınav sonucum geldi ve ben istanbula yerleştim

gel zaman git zaman sonra hazırlık final sınavımda kafam durdu ve karşımda tartıştığım bir hoca sınav kağıdını bırakıp çıktım
içimde bir kurt rahatsızım
taksime çıktım gezinirken bir eczaneye uğradım ve testi aldım akşama yapma fırsatım oldu belki dedim strestendir bu gecikme neyseki hamile oldugumu ögrendim ve o uyurken uyandırıp söyledim sabahı sabah ettik o,ben,kardeşi hastaneye gittik ben hastaneden kaçtım çünkü bugune kadar hastane yolu nedir bilmem ben korktum
yapamıycam dedim

ama bunun bir şekilde ya doğması lazımdı yada alınması bir şekilde o operasyon olucaktı yani
benim damar yolum açılmıştı hemşireyle bir kavgadan sonra iğneyi çıkarırken elimde pamuk kalmış pamuk tüyü yani eve geldik benimki sinirlendi tabi şok geçirdi adam
o yorgunluktan sonra uyuyup kalmışım ve annesi elimdekini gördü kader bu ya neden damar yolunu açtırdın dedi bende yoo dedim bir ton soru ve ısrardan sonra hamile oldugumu söyledim herkes şok cünkü bunu bizden beklemiyorlardı ertesi gün gene hastaneye gidildi ve ben gene kaçtım

annesi bayıldı ve o gun stent takıldı anjo oldu okulumun son haftasıydı ve benim izmire dönmem gerekiyordu artık o caresızlikle kardeşimi aradım ve ben evleniyorum dedim hakkını helal et dedim defalarca aradı o gün kardeşim noldu anlat falan anlattım bunun caresı var dedi şuan için buna mecbursun yoksa daha farklı olaylarla karşılaşırsın dedi
ben yapamıyorum kaçıyorum dedim

o gece annem geldi istanbula bu durumda evlenmeye kalkarsan rezil edersin herşeyi beni bizi kendini dedi
sevgilimle tanıştı verdi veriştirdi doğal olarak sevgilim epey alındı bu olaya annesi bir yandan hastanede annem bir yandan elini öptürmez ben bir yandan allak pullak oldu
ben o gece izmire döndüm

bu olaylar sevgilimin cephesinde öyle bir algılandı ki bana düşman kesildiler vay yatmasaydın demeler vay siz ne sanıyosunuz kendinizi demeler aileme tabi sevgilimle bana değil
sorun hamile kalmam değil ha annesinin benim yüzümden hastanelik olması
iyide kardeşlerim Allah için söyleyin bende o masadan sağ sağlim kalkamıycaktım belkide... neyseki benim o durumuma kuzeni düştü ve zor bir doğum geçirdi Allah işte.. ah etmiyorum sadece söylediklerine o zamanlar kırılmıştım ve o doğum anındayken yasin tefriciye cekende bendim..

artık izmirdeydim ve izmirde bu operasyonu hallettim pişmanmıyım evet belkide bir daha cocuk sahibi olamıycam ama kaderim buymuş

bu olaydan sonra aramızda sogukluk kavgalar başladı benim bir yanlışım yokken ağzımdan bir hakaret dahi laf çıkmazken olanlar bana oldu nedense
7 senelik ilişkimde saydım hiç abartısız 50 defa ayrılık yaşadık

sosyal medyadan sahte hasaplarını buldum ohh bir muhabbet arayışta ya beyfendi neyseki o olaylarada son verdi yazdığı bir çok bayan karşılık vermemiş verenlerde zaten onun ceperinde bile değiller... hergün kavga ama aldığımız kontörlerle başkalarını arama başkalarına msj cekme

hem ondan hem cevresinden görmediğim soğukluk kalmadı
sabrettim tam 3 yıl...

şimdi biz bu ilişkide herşeyi oturup konuşarak halletmeyi birbirimize saygımızın nasıl kalıcı olmasını öğrendik
o kıvama gelene kadar herkesden ilişkimizi sakladık
şimdi sırf annesi babası ve onunla görüşüyorum diğerleriyle bir selamım dahi yok ha hoş karşı taraf selam verse selam verebilcek biriyim öyle kin huyum yoktur

o olaylarda kardeşi nişanlandı evlendi şuan 2 yaşında bir oğlu var yengesi o zamanlar arkadaşımdı şimdi düşmanım düşünün... sen daha dünkü insansın ya nasıl beyinsizce cephe aldın onada aklım ermedi...

ben değiştim artık o saf nicegirl değilim
oda değişti çok olumlu değişti hemde...
güvenim kalmadı tabiki kimin kalırki o kadar aldatılmadan sonra hergünüm diken üstünde malesef ama sıkı bir araştırmadayım en ufak birşeyde resti cekebilecek kuvvetdeyim şuan
tam 7 ay oldu ayrılmasız kavgasız bitti demeden teller yüzüne kapanmadan tam 7 ay... onun yalanlarını duymadan geçen tam 7 ay.. herşey yolunda şimdilik..

biraz uzun oldu toplamaya çalıştıgım kadar çalıştım
hakkınızı helal edin

saygılar...:34:

ben kendimi anormal sayardım ama..
bu gruptaki kimsenin normal hikayesi yok herhalde :)
ondan sevdim ben sizi..

sana ben ne diyim ki ekşınsın sen yaa..
bu kadar şeye iyi sen böyle kafa kalmışsın..
herkes kaldıramaz bütün bunları..

canim neler yasamissin neler :43: :18:
herseye ragmen dimdik ayaktasin bravo sana arkadasim :42:
ins bundan sonra çok mutlu olursun nice'm... :38:

Son düzenleme:
nice mutlu şu an, bunları aşmış durumda eminim .)
fena sağlam biz kız o :)
nice kim ne derse desin sen bu yapına sahip oldukça millet seni zor ezer, bitanesinn..
agresif ol, keskin ol ama sen böyle hep dürüst ve iyi kal. yeter bunlar.

ben kendimi anormal sayardım ama..
bu gruptaki kimsenin normal hikayesi yok herhalde :)
ondan sevdim ben sizi..

sana ben ne diyim ki ekşınsın sen yaa..
bu kadar şeye iyi sen böyle kafa kalmışsın..
herkes kaldıramaz bütün bunları..

her ömrün bir hikayesi vardır yoo benim kafa artık eskisi gibi sağlam değil inan ondan kırık davranıyorum :52:

Nicecımm diğer konumuzda kısa kısa özet geçmiştin ama toptan okuyunca etkilenmemek elde değil canımm.. Çok zor şeyler hele ki yaş itibariyle düşünüğümüzde her insanın kaldırabileceği konular değil.

Hani demiştin ya ' şimdi git desem bile gitmez' diye onu bilmenin rahatlığıyla okudum.. Sen bu ilişki için çok çook emek vermişsin şu kısacık satırlardan bile anlaşılıyo ki 7 yılda buraya yazamayacağın daha neler olmuştur..

O zamanda sölemiştim sen gerçekten Sağlam karakterli bi yapıya sahipsin. Bütün sorunlarınızın hallolup, sevdiğin adamla ömür boyu mutlu bi hayat sürmeni çok isterim canım :16:

Rabbim bide bi bebiş verir o zaman değmeyin Nice'ın keyfinee :16::16:

Nicecımm diğer konumuzda kısa kısa özet geçmiştin ama toptan okuyunca etkilenmemek elde değil canımm.. Çok zor şeyler hele ki yaş itibariyle düşünüğümüzde her insanın kaldırabileceği konular değil.

Hani demiştin ya ' şimdi git desem bile gitmez' diye onu bilmenin rahatlığıyla okudum.. Sen bu ilişki için çok çook emek vermişsin şu kısacık satırlardan bile anlaşılıyo ki 7 yılda buraya yazamayacağın daha neler olmuştur..

O zamanda sölemiştim sen gerçekten Sağlam karakterli bi yapıya sahipsin. Bütün sorunlarınızın hallolup, sevdiğin adamla ömür boyu mutlu bi hayat sürmeni çok isterim canım :16:

Rabbim bide bi bebiş verir o zaman değmeyin Nice'ın keyfinee :16::16:

Valla madamım şuanki düşüncelerimde bebek yer almıyor malesef yani bebek hayalim yok
sadece şuan düzeltme ve herkes gibi ilişki yaşama düşüncesi içerisindeyim
emek çok fazla tabikide zahmetsiz rahmet olmaz dmeişler :34: maddi manevi çok fazla emek var hemde

Back
X