• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

Nicecımm diğer konumuzda kısa kısa özet geçmiştin ama toptan okuyunca etkilenmemek elde değil canımm.. Çok zor şeyler hele ki yaş itibariyle düşünüğümüzde her insanın kaldırabileceği konular değil.

Hani demiştin ya ' şimdi git desem bile gitmez' diye onu bilmenin rahatlığıyla okudum.. Sen bu ilişki için çok çook emek vermişsin şu kısacık satırlardan bile anlaşılıyo ki 7 yılda buraya yazamayacağın daha neler olmuştur..

O zamanda sölemiştim sen gerçekten Sağlam karakterli bi yapıya sahipsin. Bütün sorunlarınızın hallolup, sevdiğin adamla ömür boyu mutlu bi hayat sürmeni çok isterim canım :16:

Rabbim bide bi bebiş verir o zaman değmeyin Nice'ın keyfinee :16::16:

nice ın bebeği olursa erkek,. umut bu kadar mücadeleye yakışır. tabii sadece fikrim canım aklının bir köşesinde olsun :)
ben böyle mücadele etmedğimden belki de kendime layık görmemiştim ama senin aklında olsun bence. acayip hakedilecek bir isim olur :))

Son düzenleme:
Valla madamım şuanki düşüncelerimde bebek yer almıyor malesef yani bebek hayalim yok
sadece şuan düzeltme ve herkes gibi ilişki yaşama düşüncesi içerisindeyim
emek çok fazla tabikide zahmetsiz rahmet olmaz dmeişler :34: maddi manevi çok fazla emek var hemde

Aynen canımm emek olmassa ilişkinin kıymeti olmaz ki yani değeri anlaşılmaz. Ortada çok fazla emek var ve sizin ilişkinizi kıymetli yapan ana sebeplerden biri bu bence :)

Bebek mevzusunada gelince onu biraz ilerisi için söledim zaten canımm bütün dertlerinizi sıkıntılarınız halledin inşallah bebişde size yeni bi nefes olsunn :16::16:

yalniz ben su evlenipte (çocugu olan) sana dusman olan kiza sinir oldum :19::20:

yengesinimi diyorsun valla çok fazla birbirimizi algılayamadık onunla
nişanlanacagını duydugum gun faceden msj atıp
nişanlanıyormuşsunuz hayırlı olsun en ufak bir ihtiyacında yanındayım diye msj atmıştım teli bende yoktu o yüzden ordan attım
ama geri dönüşü olmadı insan nezaketende bir tşk ederdi
bu olay olana kadar iyidi aramız evlerine yemege bile gittim demekki sağlam değilmiş herkes ben gibi hak savaşcısı değil
valla ben kimseyi zorlu yokuşa sokmadım ya zorlada kendimi hamile bıraktırmadım anladınız siz onu:34:

canım benim ya bu kadar sey yasadıktan sonra neden böyle sert olduğunu daha iyi idrak edebiliyor insan.

benim konumda da bana cok destek oldun, hemen vazgecmeyip mücadele etmem konusunda, sen vazgecmeyerek şu an için çok iyi bir sey yapmışsın inşAllah Rabbim ikinizi de korur, 7 yılda çok sey değişmiştir ikiniz de büyüdünüz yaşadıklarınızdan ders cıkardınız ve ne mutlu ki hala berabersiniz.

şimdilik evlilik konusunda çok sıcak bakmadığını biliyorum onaramadığın yaraların var hala ama diliyorum ki hiçbirinden eser kalmasın. bu uğruna tüm zorluklara katlanıp bugünlere getirdiğin ilişki mutlu bir evlilikle sonuçlansın. dualarım seninle arkadaşım..

nice ın bebeği olursa erkek, hayatımda annemin dedmin vs ismini koymam derdim ama ölen kardeşimin adı umuttu. umut bu kadar mücadeleye yakışır. tabii sadece fikrim canım aklının bir köşesinde olsun :)
ben böyle mücadele etmedğimden belki de kendime layık görmemiştim ama senin aklında olsun bence. acayip hakedilecek bir isim olur :))

bende oğlum olsun çok istiyorum benim oğlumda fena olur ha :34: hakkımda hayırlısı
isim konusuna gelince babasının adı mecburen klasik türk yapısı :34:

yengesinimi diyorsun valla çok fazla birbirimizi algılayamadık onunla
nişanlanacagını duydugum gun faceden msj atıp
nişanlanıyormuşsunuz hayırlı olsun en ufak bir ihtiyacında yanındayım diye msj atmıştım teli bende yoktu o yüzden ordan attım
ama geri dönüşü olmadı insan nezaketende bir tşk ederdi
bu olay olana kadar iyidi aramız evlerine yemege bile gittim demekki sağlam değilmiş herkes ben gibi hak savaşcısı değil
valla ben kimseyi zorlu yokuşa sokmadım ya zorlada kendimi hamile bıraktırmadım anladınız siz onu:34:

hayir ortada onu ilgilendiren bisey yok ki, neyin kafasini yasiyo ben onu anlamadim :19:
esinin ailesine yalakalik olsun diye yapiyodur belki de kii eger oyle ise karaktersizin teki hayatindan çikip yol almasinda fayda var :34:

ben de hep bi oğlum olsun istemişimdir şöyle annesine aşık zıpır bi sey. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar ya inşallah birbirimize böyle güzel haberler verdiğimiz günler de olur burda
bende oğlum olsun çok istiyorum benim oğlumda fena olur ha :34: hakkımda hayırlısı
isim konusuna gelince babasının adı mecburen klasik türk yapısı :34:

canım benim ya bu kadar sey yasadıktan sonra neden böyle sert olduğunu daha iyi idrak edebiliyor insan.

benim konumda da bana cok destek oldun, hemen vazgecmeyip mücadele etmem konusunda, sen vazgecmeyerek şu an için çok iyi bir sey yapmışsın inşAllah Rabbim ikinizi de korur, 7 yılda çok sey değişmiştir ikiniz de büyüdünüz yaşadıklarınızdan ders cıkardınız ve ne mutlu ki hala berabersiniz.

şimdilik evlilik konusunda çok sıcak bakmadığını biliyorum onaramadığın yaraların var hala ama diliyorum ki hiçbirinden eser kalmasın. bu uğruna tüm zorluklara katlanıp bugünlere getirdiğin ilişki mutlu bir evlilikle sonuçlansın. dualarım seninle arkadaşım..

valla hayatta hiç istemediğim şey sert olmak kırıp geçtiğim çok insan var malesef ki ama bu olaydan dolayımı bilmiyorum ama dizginlemeyi yeni öğrendim daha :34: tabi canım şuan 4 sene geçti o olay üzerinden ama burukluk var bende yani ben hak etmedim az çok tanıdın beni... burda çatmışlığım çoktur ama ailesine karşı bi terbiyesizliğim olmadı evlilğe gelince ben hazırımda işte bazı sebepler engel..
duaların için sağol canımsın

nice mutlu şu an, bunları aşmış durumda eminim .)
fena sağlam biz kız o :)
nice kim ne derse desin sen bu yapına sahip oldukça millet seni zor ezer, bitanesinn..
agresif ol, keskin ol ama sen böyle hep dürüst ve iyi kal. yeter bunlar.

bilmem izledinmi ama adını feriha koydum diye bir dizi vardı..
orda lara diye karakter vardı.. çok cool bi kızdı..
geçen haftaydı herhalde senin hikayeni okurken bana öyle gelmişti konuşma tarzın..
burda karşılaştık şimdi.. söylemeden geçemedim..

hayir ortada onu ilgilendiren bisey yok ki, neyin kafasini yasiyo ben onu anlamadim :19:
esinin ailesine yalakalik olsun diye yapiyodur belki de kii eger oyle ise karaktersizin teki hayatindan çikip yol almasinda fayda var :34:

sana hayatımda kimseye söylemediğim bir sırrımı söyleyim mi ???
ilerde birgün olurda evlenirsek
inan yapacaklarını merak ediyorum :34:

aynen ya taraf tuttu... taraf öyle tutulmaz ama idareci olmayı bilmek lazım...

gün ola harman ola... Allah büyük...

sen boşver salla onları, mutlu musun mutlusun. yemişim yengesini dış kapının dış mandalı. her ailede çıkkıyo böyle tipler bi sende değil yani. sen yapman gerekeni yapmışsın bütün nezaketinle yapabileceğim bir sey var mı diye sormuşsun o utansın, evlenirseniz de fazla muhatap olma

bilmem izledinmi ama adını feriha koydum diye bir dizi vardı..
orda lara diye karakter vardı.. çok cool bi kızdı..
geçen haftaydı herhalde senin hikayeni okurken bana öyle gelmişti konuşma tarzın..
burda karşılaştık şimdi.. söylemeden geçemedim..

izlemiştim o diziyi bir ara kızı tanıyorum :34:
benim uslubum daha değişiktir aslında :52: malum site kuralları

ben de hep bi oğlum olsun istemişimdir şöyle annesine aşık zıpır bi sey. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar ya inşallah birbirimize böyle güzel haberler verdiğimiz günler de olur burda

biz hep kiz istemistik soyle cimcime bisey, oldu da, yerim ben onu :16:
yalniz babasini benimle paylasamiyo, opsumek için uyumasini bekliyoruz, yanyana bile oturtmuyo
aramizda 2 metre mesafe olan kocami ozluyorum her aksam :5:

büyük gelin moduna girmiş o..
o moddan çıkarıp fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım onu..
çekilin ben mühendisim :)

sen boşver salla onları, mutlu musun mutlusun. yemişim yengesini dış kapının dış mandalı. her ailede çıkkıyo böyle tipler bi sende değil yani. sen yapman gerekeni yapmışsın bütün nezaketinle yapabileceğim bir sey var mı diye sormuşsun o utansın, evlenirseniz de fazla muhatap olma

yok yaaaaa nice bırakırmı bana geri çekilmesinin sebebini yüzüme baka baka söyliycek...
kardeşine ne demeli yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ya... sanki bıçak dayadım annelerine ha... bendeki can değil zaten arkadaşım ben ağaç kavugundan çıkmış biriyim zaten

Yenge soyadını alınca tümüyle aileye adapte olmuş demek ki.. Gelin bide bu ona ne oluyo be :27::27:

Amaç belli kendini aileye kabullendirmek aklı sıra prim yapıcak iyi gelin cici gelin diye :53: ama bunu başkalarının üzerinden yapması hiç hoş değil..

Hiç hazetmem öle insanları :41:

sana hayatımda kimseye söylemediğim bir sırrımı söyleyim mi ???
ilerde birgün olurda evlenirsek
inan yapacaklarını merak ediyorum :34:

aynen ya taraf tuttu... taraf öyle tutulmaz ama idareci olmayı bilmek lazım...

gün ola harman ola... Allah büyük...

canina oku :9: ben olsam yapardim, bana dokunani affetmem huyum batsin :27:

ay maşallahh bebeğin de mi var seninn yeriimm ya helal valla türk kadını budur işte herseye heryere yeter ! :1:
biz hep kiz istemistik soyle cimcime bisey, oldu da, yerim ben onu :16:
yalniz babasini benimle paylasamiyo, opsumek için uyumasini bekliyoruz, yanyana bile oturtmuyo
aramizda 2 metre mesafe olan kocami ozluyorum her aksam :5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X