• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

Anamm benim burcum başak ,yükselenim yengeç :52::52:

Gerçi sölemiştim dimi ben bunu neyse bilmeyen arkadaşlarımızında öğrenmesi açısından tekrar yazmamda sorun olmaz :1::1:

Buarada Başakla Yengeç birbirine çok benzer sizin bu kadar bağlanmanızda muhakkak etkisi vardr :)

canım etkisi benim ay burcumun yengeç olması:34: başak ile yengecin benzerliği değil yani

ben zaten stres küpüyüm.. ee bu saate kadar uyumazsam böle olur..
Çok saol canım yaa.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

Amin canımm :) Benimde ablam hamile onun heyecanıyla yatıp kalkıyoruz. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşAllah :16::16:

Buarada topiğimiz ne güne duruyo ayoll baktın streslendin 2 bağır çık :1:

Bebiş için no stres canım :16:

Amin canımm :) Benimde ablam hamile onun heyecanıyla yatıp kalkıyoruz. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşAllah :16::16:

Buarada topiğimiz ne güne duruyo ayoll baktın streslendin 2 bağır çık :1:

Bebiş için no stres canım :16:

sen sabaha kadar burdasın senin adamla alakan yokki :52:
:44:

canım sen istanbulda mıydın? bi de su onurun tipini tarif etsene biraz :1: adam harem mi kurdu naptı
sen benim kalbime indireceksin benim onur da akrep :25: bu kadar olur yani

sizin onur işini bi sağlama alın..
böle olmıcak..
türk filmi modunda nereye kadar..

tabi canım onur All'la beni idare ediyo, sokaktakimadamla ben de kayıp ikiz kardeşiz :ssz:

:1::1: Anamm napıyım kız adam uyuyo bende sizinle hoş sohbet muhabbet ediyorum işte :16::16:

Ya zaten ben öle mıç mıç sevmiyorum eşim çok sırnaşıkta bi ben öle olamadımm :26::26:

Bana ders verinn pleasee :27::27:

Adamı uyutmaya alışmışsın sana ders versek boşuna taktik olur
hem sen işini bilirsin madamım ya :34: yeme bizi

onur'un da gözler çok başka bak şimdi kıllandım ben iyice :))) gözlerini kısıp kısıp bakar bi de adamın gözlerinin içi gülüyo ışıl ışıl bana bakarken, o zaman benim yelkenler fora işte. ben size söylemedim bu son buluşmada öptü beni bu öyle kısık kısık bakarken :) çok kısa bi öpüşme ama elim ayağım titredi:37:sonra çıktım gittim. söylerdim aslında da konu dağılmasın diye yani:27:
valla çok dogru tatlim, bir çekim var ki bitiriyo beni birde gozler çok baska, bakisiyla eritir zalim akrep :34:

Adamı uyutmaya alışmışsın sana ders versek boşuna taktik olur
hem sen işini bilirsin madamım ya :34: yeme bizi

:1::1: E nicecımm adam işte yoruluyo evde yoruluyo napacak, uyuyacaak e mecbuuurr :27::27:

Bilirim canımda bilmediklerimde var bakalım burda hepimiz birbirimizden bişiler öğreniyoruzz :16:

Back
X