Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi cnm, onu en iyi sen bilirsin![]()
herkes kendi öküzünü güdüyor byzanur![]()
simdilik gittim bebeklerim
malum benimki bugun çalismiyor (anladin sen nice'm)
gorusuruz![]()
konumu okuduğun için başta teşekkür ederim sana arkadaşım
sana ilk sorum kendi ailemle ilgili tek bir kelime etmezken onların mükemmel olduğu kanısına nereden vardığınki benim ailem gercekten saf ve iyi niyetli kişilerdir benim mayam sağlam yani.. Tatlım bu ilişki 7 yıllık bir ilişki sence 7 yıl boyunca karşılıklı sevgisiz bunca zaman geçermi ??? geçmez elbette belki onun bana karşı başlarda bir duygu hissi olmamış olabilir bunu bilemiyorum ama ben şuan bunu onda hissetmiyorum bana oldukça fazlasıyla sevgisini hissettiriyor.. bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz biz daha evlilik aşamasına gelmedik ve ailelerin birbirine uyum sağlayıp sağlayamıyacağını bilmiyoruz henüz.. bebeğimi doğurmadım evet cünkü sebepleri vardı cünkü ögrendiğimde 2 aylık hamileydim benim babam kan çıkartırdı yada kalbine inerdi bunu öğrendiğinde benim anne ve baba tarafım köklü insanlar küçük bir ilçeli iki tarafda bunun duyulması hoş karşılarsınız ki toplum statüsü olarak pek hoş karşılanmazdı bir hata uğruna herkesi yıkmaya gerek yok.. şimdi diyeceksin niye korunmadın korundum korunduğum halde hamile kaldım olacağı varmış demekki
din yönüne gelince dinsiz biri değilim 5 vakitinde olduğumu burdaki herkes öğrendi zaten o yönden günah ve veballi olduğununda farkındayım yaşanması gerekiyordu yaşandı
Tatlım aşk dediğin ufak bir hatayda soğuyacaksa o gerçek aşk değildir aşk sabır ve mücadele isteyen birşeydir sizin aşka bakış acınız benimkiyle örtüşmüyor anladığım kadarıyla
beni bir insan kendinden soğutabilmesi için canıma değmesi lazım.. bu olay için suçlasaydım çoktan suçlardım hergününü vicdan azabıyla geçirmesini sağlardım ama suçlayacak birşey yok cünkü o dönemler elimizden gelen bir çözüm yolu yoktu
herşey iyi hoşta
bir cinsel taktik verecek
ateşli hatun çıkmadı
şu forumda![]()
Birlikte ortak yapılacak tek şey o değil ya neyse genede libidonuz bilir tabi![]()
Görüşürüz![]()
Amin ecmain Allah razı olsun sağolasın...
26 yaşında keybettim
bebeğim spiral taktırıp hamile kalanda var bunun cahillikle bir alakası yok
cahil olsam korunmazdım![]()
Ohannes beni de alın beni de
Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama madem hazır açılmışı var gireyim içine
Kkya çok takılmamaya çalışıyorum ama geldiğim zaman ben de yapıcı yorumlar ile bu harekete destek vereceğim
Kızlar çokk acil bşy sorucam;
soğansız nohut yemeği olur mu?????????????????????
Nicegirl, oğlak için hep olumsuz yorumda bulundun ya alacağın olsun((((((((((((
kızllaaaarr :)))
zaten uykucuyum öğlen 3 te kalktım kk sağolsunn:)
nişanlım da sen beni aldatıyosun gibi hissediyorum sabahlara kadar bu ne böyle diyor :)))
burçlar konusunda nice a katılıyorum, ayrıntıya girince harita falan baya bir yansıtıyormuş.
hatta kızlar benim annemle babam bir hocaya gitmişler evlenmeden önce. yıldızname diyorlarmış hocanın yaptığı işe. işte bakmış hoca, uyumlu görmemiş..
17 yıl sonra boşandılar. o hoca da ölmüş.
yıldızname nasıl sizce bakan var mı ki izmirde :)
Selam bayanlar,
topiğiniz hayırlı olsun.
Ben de bakınırım artık arada :)
en çok oğlakla anlaşırım bende şu inadıda olmasa
Nasıldır sence oğlak (erkeği) ? Seni çeken tarafı..
sessız sakın oluşu, toplumda girdiklerınde agır başlıdır uyumludurlarç
yanlız bir huyları var baştan yapması gerektıgı şeyı heppppp sonradan yaparlar bu bazen ay bazen de yılda olabiliyor
Canım sen bide burayı gece gör anasayfadan yayın yapıyoruz ya baya ziyaretçimiz oluyoPek uğranmayan bir bölüme açtığınızdan dolayı derdi olanlar görmemiş olabilir.. Yoksa sanmıyorumki kimsenin bir derdi yok :)
Orası kesin..
Ama güzel bi konu açmışsınız bunu düşünüp yardımcı olmanız çok güzel bişey gerçekten, çok takdir ettim :)
kız sen başaksın o taraf yapsın kuru istersın
ama yapıncada nazın cılvenın alasını yaparsın zaten farklı bir yapın vardır senın
Evet nicecımm dediğin çok doğru ama işte yavaş yavaş düzelicem inşAllahBöyle adımları her defasında erkekten beklemek ilerde can sıkıcı olur![]()
Slm canım teşekkür ederizzSelam bayanlar,
topiğiniz hayırlı olsun.
Ben de bakınırım artık arada :)
Ohannes beni de alın beni de
Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama madem hazır açılmışı var gireyim içine
Kkya çok takılmamaya çalışıyorum ama geldiğim zaman ben de yapıcı yorumlar ile bu harekete destek vereceğim
Kızlar ben yemek yiyorum, afiyet dileyin bana, sonra görüşürüz....... :)
Girdim bileeeeeeSırtını dönerek gir o zaman sağ olur![]()