• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

benım dedem bakıyodu bıraktı ama ist.olsaydın senı götürürdüm yanına

ben astroloklarla çalışıp program yapmış biri olaraktan bende nıce katılıyorum

kesınlıkle dogum saatı yükselenıde çok önemliii ama aslanlarla aslaaaaaaaaa anlaşamıyorum erkeklerıyle ama desekı bana hanlar saraylar senın

3 gün yaşayamam o sarayda ben ....hemende anlıyorum aslan oldugunu

canımm ben aslan burcuyum sevgilim de kova :)
bnim doğum saatim 9-10 arası başak burcu çıkıyor galiba :) her yerde farklı mıdır nedir anlamadım.

sevgilimin de burcu kova, yükseleni yengeç çıkıyor bir sitede baktım doğum saati 15.30 gibi

bide bana el atın kızlar :)

Son düzenleme:
canımm ben alan burcuyum sevgilim de kova :)
bnim doğum saatim 9-10 arası başak burcu çıkıyor galiba :) her yerde farklı mıdır nedir anlamadım.

sevgilimin de burcu kova, yükseleni yengeç çıkıyor bir sitede baktım doğum saati 15.30 gibi

bide bana el atın kızlar :)

Alan burcu :44:

:52::52:

yükselen burc iki saat opsiyon verdiği için yükselen burcun doğrudur canım :ssz:

feysde gezinirken anasayfamda mercimek salatası diye bir tarif gördüm güzel olurmu ki ?? pirinçte koymuş içine :44:
yemeğini yapsaydın daha güzel olurdu diye yorum yapacaktım altına sustum :52:
ne yaratıcılık var bu millette :17:

Alan burcu :44:

:52::52:

yükselen burc iki saat opsiyon verdiği için yükselen burcun doğrudur canım :ssz:

ay bende sonradan farkettim canım güldüm vallahi tam yerine denk gelmiş
:))))
çok ayıppppp :):14:

ama cinsellik konusunda bir şeyler diyecek olursam aslan burcu iyidir derim, kovanın da ağır kanlılığını yansıtmadığı tek alan olsa gerek :)))

ama çok komik bir şey söyleyeyim. geçen malum anların başlangıç seviyesinde yani işte sırnaşıyoruz öyle, adam bana muzlu puding yapcan mı akşama dedi :)))
bende o sırada çamaşırl makinesi bitti mi diye düşünüyordum :)))
çok güldüm tabi romantiklik falan kalmadı. :))

bizde o konularda artık benden mi kaynaklı ondan mı yada ikimizden mi bilmem ağır romantizmden eser yok :))

feysde gezinirken anasayfamda mercimek salatası diye bir tarif gördüm güzel olurmu ki ?? pirinçte koymuş içine :44:
hiç yemedim ki ben ilk defa şimdi duydum , bence evlerinde bişey kalmayınca karıştırıyolar ne varsa :1:

ama cinsellik konusunda bir şeyler diyecek olursam aslan burcu iyidir derim, kovanın da ağır kanlılığını yansıtmadığı tek alan olsa gerek :)))

ama çok komik bir şey söyleyeyim. geçen malum anların başlangıç seviyesinde yani işte sırnaşıyoruz öyle, adam bana muzlu puding yapcan mı akşama dedi :)))

bizde o konularda artık benden mi kaynaklı ondan mı yada ikimizden mi bilmem ağır romantizmden eser yok :))

E bacım evlilik öncesi aynı evde yaşıyorsunuz
ve romantizm evresini geçmişsiniz biraz
e haklıııııııı:52:

E bacım evlilik öncesi aynı evde yaşıyorsunuz
ve romantizm evresini geçmişsiniz biraz
e haklıııııııı:52:

napacaaaan mecbuuuur :))

ev arkadaşıyla tartışıp evden ayrılmıştı geliş o geliş :)) bende zamanla alışınca boşver gitme dedim :)
gerçekte de beni tanısan anlarsın canım, böyle coşkulu yani duygularım. nasıl desem bir şeye üzüleyim tv de hemen ağlarım, sevineyim çok sevinirim, romantiklik konusuna odaklanamıyorum mu nedir :))))
durgun anlar yaşayamıyorum sanırım bilemedim şimdi :))

ama kova burcu çok geç açılıyor kafasında kndi yarattığı bir dünya var ondan eminim :)))

sinirlenince nasıl oluyosun sen?
ben genelde koltuk tekmeleyip söylenmeye devam ediyorum bir de yastık fırlatırım genelde :)))

napacaaaan mecbuuuur :))

ev arkadaşıyla tartışıp evden ayrılmıştı geliş o geliş :)) bende zamanla alışınca boşver gitme dedim :)
gerçekte de beni tanısan anlarsın canım, böyle coşkulu yani duygularım. nasıl desem bir şeye üzüleyim tv de hemen ağlarım, sevineyim çok sevinirim, romantiklik konusuna odaklanamıyorum mu nedir :))))
durgun anlar yaşayamıyorum sanırım bilemedim şimdi :))

ama kova burcu çok geç açılıyor kafasında kndi yarattığı bir dünya var ondan eminim :)))

sinirlenince nasıl oluyosun sen?
ben genelde koltuk tekmeleyip söylenmeye devam ediyorum bir de yastık fırlatırım genelde :)))

yerleşmiş o ya kovsanda gitmez :52: bende dizi film herhangi duygulu bir anda ağlama potansiyeline sahibim eee 90 cocuğuyuz biz.. :1:
birşey fırlatmam lazım yoksa sinirim geçmez..
ona sinirlenirsem sol kaşımı çatarım zaten doğuştan çatık :52:
birşey yapmama gerek yok benim sinirim belli oluyor zaten en kolay ifade ettiğim şey sinirlenme anım :ssz:

ben mercimek salatası güzel yaparım çok da severim yeşil mercimegi anca öyle tüketirim yemegini sevmiyorum.
Salatasını dene bak, havuç da kavur koy içine
nam nam nam

kova burcu ve yengeçlik de var hemde erkek....:27:

çok mu aradın:1:

ama yengeçliği sayesinde diğer kovalardan farkı daha bağlı olur ailesine

ama tepesi attı mı da atar....:47:

senin o dediğin romantizm değil de dirty talk olmuyor mu :63:

kova burcu ve yengeçlik de var hemde erkek....:27:

çok mu aradın:1:

ama yengeçliği sayesinde diğer kovalardan farkı daha bağlı olur ailesine

ama tepesi attı mı da atar....:47:

öküzce bağırması bundan oluyo sanırım, yüreğim kalkıyo hemen çenemi kapatıyorum :)):1:

o bağırır falan ama siniri hemen geçiyor. bende onun siniri geçince dolapları çarpıyorum işleniyormuş gibi yapıp söyleniyorum.:1:
sonra sağımdan solundan dolanıp barışma çabalarına giriyor :)) benim sinirim çabuk geçmez günlerce de sürmez ama bi tribimi atarım illa ki :)))

ama sesi gür olduğundan mı nedir bağırınca ortalık inliyor genelde 'suus suuuuuuusss ' diye bağırıyor :))

kafama yatmadı denemicem :19:

gel ben yapayım da tadına bak o zaman :)
abimde kaldıgım zamanlar akşam yemegi niyetine işime geliyor böyle tarifler
hafif kolay ve farklı :)
adam da uysal tabi, bu ne demiyor ne koyarsam önüne yiyor :)
Bir gün mercimek salatası, bir gün havuç tarator, bir gün patlıcan çorbası, bir gün enginar yemegi
Bir gün sadece puding yapıp koyacam önüne bakam o zaman ne diyecek:52:
yemek muhabbeti açtınız benim ders yalan oldu

Arkasına bakmadan çekip giden birisi var ??:17:
eminim bu gidişin yarın u dönüşü var :21:
ve şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin :19:
tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var :1:

bu parçada arada bir adam tarzan gibi bağırıyor ya o adamın ses tonuda hoş bak dünkü ses tonu muhabbetine istinaden söyledin dinleyince aklıma geldi :52:

Back
X