Bir daha mı atsam ki?
Ben bir tane kullanıcı adı yazdım çünkü. İsmim değişse iyi olucak. Ay bilemedimki şimdi :26:
bir daha at bence, 3 tane istiyorlar, verdigin kullanici adi uygun degilse ondan olmamistir, verdigim linke bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha mı atsam ki?
Ben bir tane kullanıcı adı yazdım çünkü. İsmim değişse iyi olucak. Ay bilemedimki şimdi :26:
bir daha at bence, 3 tane istiyorlar, verdigin kullanici adi uygun degilse ondan olmamistir, verdigim linke bak![]()
canım benim yaa valla erkeklere odun deriz ama inan bana ben onur dan daha odunum bu konuda romantik bi seyler söylüyo bazen ben höt höt cevap veriğyorum ama valla odunsun aysu diyo:) e ama haklııııııı huyum böyle anam nabaacannnKızlar dün forumda sorun oldu gerçi sizde de olmuş okuyunca farkettim 2 dk. bekledim baktım kendine gelemedi daha gittim uyudum bende :) Yazdıklarınızı okudum iyi bari ben yokken çok ilerlememişsiniz![]()
Vallahi pes diyorum başka da bişi demiyorumNiceımm canımı sıkarsa süründürürüm ama boş kapris yapmam yanii
İkizim benim bak bi konu daha çıktı ortakVallahi ben eşime üzülüyorum mesela ben pc başındayım ya üşenmez yarım saatte bi gelir öper bişiler yapar bi kerede sen gel şöle bi sarıl der de yok işte :26: Ben aşmaya çalışıyorum bakalım evlendiğimizin ilk zamanlarını göre gelişme var
Ama değişmeyende bi karakter yapısı var işte bakalım orta yolu bulucaz bi şekilde
Aynen vallahi arada bi bende takip edildiğimizi hissediyorum
Burdan Onur'a sesleniyorum. Eğer ki alttaki ziyaretçilerden biri sensen çözmemiz uzun sürmez baştan söliyim
Pırlanta gibi kızı bu sefer gerçekten kaybedersin
Şimdilik bu kadar tehdit yeter bakalım![]()
hoşgeldin canım ben de yarım saattir okuyorum. 7/24 açık valla sabahın 6sında bile hizmet veriyoruz düşün :))Ya bu çoçuk gerçekten iyi niyetiyle bişiler yapmaya ve senin güvenini tekrardan kazanmaya çalışıyo,
Yada alttaki ziyaretçilerden biri o
Ama seni bu kadar iyi tanımışken öyle ajanlık yapıcağınıda düşünemiyorum. Off bilmiyorum kafam çok karışık sayesinde paronayak olduk
Gerçi burayı takip etse hemen üstüne Faceini kapatıcağınıda sanmam , dikkat çekeceğinin farkındadır en azından yani o kadar da olamaz gibi
Sanırım tamamen tesadüf olmuş ikizimm bana öle geldi yani![]()
aynen öyle All'cum ben de hep söylerim onur'a sürekli seni seviyorum demene gerek yok davranışlarınla hissettir önemli olan o diye. yoksa neler duyduk neler biz olmazsak yaşayamayacağını söyleyen adamların hiçbiri ölmedi, laf değil icraat lazım. gözlerinde görebiliyorum sevilidğimi onu da görmesem hiç şansı yoktu eşek herifin:)Anca buldum topiği
Okumak 1 saatimi almıştır sanırım
İsmine de bayıldım kızlar, hayırlı olsun :)
24 saat açık mı bu acil servis :26:
![]()
yok bebegim altinda bisey aramana gerek yok
seninki akrep ya sen onun bakislarinda gerçekten seni sevip sevmedigini gorursun
ki dun yazdigindan sonra seni gerçekten sevdigine inaniyorum ben
sana bakinca gozleri parliyo ve yuzunde mimik yok ama gozlerinin içi guluyo birde oyle derin bakiyor ki
biz onun laflarina degil gozlerine inaniyoruz![]()
anzer balı canım benim en iyi anlaştığım burc aslan burcudur, erkekleri de bana göre kusursuz insanlar biraz lükse düşkünlükleri vardır ama herseyin en iyisini isterler, sağlam bi egoları vardır, çok zeki, çok konuşkan lider ruhlu adamlardır, ama gercekten cok konusurlar bazen bi sus ama yaa diyesin gelir:) bi erkek arkadaşım olmuştu aslan hataya hiç tahammülü yoktu bi kere hiç unutmam aşkım ı telefonfa ingilizce klavye yüzünden askim yazarız ya hani, adam ona takardı, şunu düzgün yaz lüttfen her seyi ing klavyede yazabilirsin ama aşkım hayatım yazarken orijinal yaz demişti her sefernde de düzeltiyodu :) ayrıldık bitti gitti ama hala hal hatır sorarız karakterine hayranım.Anladım peki aslan erkekleri hakkında bilginiz var mı burç konusu açılmışken![]()
cessair ben biliyorum o yıldıznameyi inanılmaz önemli bi sey o çocuklarınıza isim koymadan önce mutllaka yıldızname uyumuna baktırın isim rakamsal olarak ne kadar yüüksek sonuc verirse o kadar şanslı oluyormuş, hurafe filan değil bu gercek kur'anda gecer. bursa'da bakan biri var. bursa da türkiyenin en iyi hocasına gittim ben ebru gündeşin hocası diye aratın çıkar. şimdi burdan isim vermiyim yasakkızllaaaarr :)))
zaten uykucuyum öğlen 3 te kalktım kk sağolsunn:)
nişanlım da sen beni aldatıyosun gibi hissediyorum sabahlara kadar bu ne böyle diyor :)))
burçlar konusunda nice a katılıyorum, ayrıntıya girince harita falan baya bir yansıtıyormuş.
hatta kızlar benim annemle babam bir hocaya gitmişler evlenmeden önce. yıldızname diyorlarmış hocanın yaptığı işe. işte bakmış hoca, uyumlu görmemiş..
17 yıl sonra boşandılar. o hoca da ölmüş.
yıldızname nasıl sizce bakan var mı ki izmirde :)
yavrum baklagilli bi salata yapacaksan kesinlikle börülce salatası diyorum. sana tarifini atarım, gecen gün yaptım bayıldı herkes. cok da sağlıklıOhannes beni de alın beni de
Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum ama madem hazır açılmışı var gireyim içine
Kkya çok takılmamaya çalışıyorum ama geldiğim zaman ben de yapıcı yorumlar ile bu harekete destek vereceğim
feysde gezinirken anasayfamda mercimek salatası diye bir tarif gördüm güzel olurmu ki ?? pirinçte koymuş içine :44:
yemeğini yapsaydın daha güzel olurdu diye yorum yapacaktım altına sustum
ne yaratıcılık var bu millette![]()
Canım sen bide burayı gece gör anasayfadan yayın yapıyoruz ya baya ziyaretçimiz oluyoDiğer konuda öle oldu da toplaştık işte bakalım burasıda diğer konu kadar güzel olsun inşallah
Teşekkür ederizz :) İşin güzel tarafıda farklı görüşlerde olup saygı duyabilmek :) Bakalım elimizden geldiğince burdayız.. Senide bekleriz canım sırf dert değil ilişkiler hakkında herşey bu topicde![]()
anzer balı canım benim en iyi anlaştığım burc aslan burcudur, erkekleri de bana göre kusursuz insanlar biraz lükse düşkünlükleri vardır ama herseyin en iyisini isterler, sağlam bi egoları vardır, çok zeki, çok konuşkan lider ruhlu adamlardır, ama gercekten cok konusurlar bazen bi sus ama yaa diyesin gelir:) bi erkek arkadaşım olmuştu aslan hataya hiç tahammülü yoktu bi kere hiç unutmam aşkım ı telefonfa ingilizce klavye yüzünden askim yazarız ya hani, adam ona takardı, şunu düzgün yaz lüttfen her seyi ing klavyede yazabilirsin ama aşkım hayatım yazarken orijinal yaz demişti her sefernde de düzeltiyodu :) ayrıldık bitti gitti ama hala hal hatır sorarız karakterine hayranım.
kolay mı dedim nan ben :) çok sağlıklı dedim. mercimek salatası güzel değil. kfc deki coleslaw salataya da bayılırım ben şu beyaz lahanalı olan. onu da dene bi ara tarifini istersen atayım sen yapamazsın şimdi onu![]()
mrs geleli baya oldu ama yazamadii hala, o okudukça yeni sayfalar ekleniyor
hosgeldin guzelim![]()
Ben beğendim açıkçası ama tesadüfen buldum konuyu.. Öylesine birde "ah erkekler" bölümüne bakayım dedim öyle denk geldi.. :)
Bende çok dertlenirsem yazarım zaten.. Şimdilik bir dert var başımda ama daha cinnetlik noktaya gelmedim
Benim eski erkek arkadaşım aslandı da hala anlayamadığım tavırları var.. Yani beraberken anlam veremezdim arada aklıma geliyor hala nedenlerini anlamış değilim burç konusuda açılıncabir sorayım dedim.. Senin dediklerin ona uyuyor ama sadece kusur konusu muamma benimkinin çok kusuru vardı.. :) Egosuda arada yerlerde geziyorduAma kötü bir insan değildi tabiiki..
aysuuuu
kfc nin hiçbir ürününü yemem helal olmadığını açıkladılar cünkü
o dediğin ürünü daha önce denemiştim ve beğenmedim
lahana salatasına gelince yapmasını biliyorum onuda
ama yemek istiyorsan seni bir italyan resturantına götüreyim orda dene birde
miden dandirik face food yemeklerinden kurtulsun bacım![]()
aslan insanlarını çok seviyorum ben erkekleri de kadınları da inanılmaz tatlı dilli ve pozitif insanlar 4 tane kız arkadaşım var aslan hepsine de hayranım özü sözü bir tam dostturlar benim için. erkek olarak da bi tane tanıdım aynı modelin erkek versiyonuydu. en lüks restoranlara gider en pahalı seyleri ısmarlardı inanılmaz jestler, yani adam hangi mekana girerse girsin aha buralar komple benim havası estirirdi:) boyu benden kısaydı normalde boy takıntım vardır uzun olsun isterim benden ama bu adam gözümde öyle büyüktü ki o haline bile bayılıyodum.
seninkinin yükseleni ne acaba bunun yükseleni de aslandı aslanın aslanı yani:)
yok kfc ben de sevmiyorum bebeğim çok acı ve tavuklarıyla ekmekleri çok kötü. bi kez yemiştim hemen salatayı araştırdım kendim yaptım sürekli de yapıyorum bizimkiler bayılıyo.
ayrıca senin atarını yerim şapşikitalyan yemekleri teklifini ilk ben sana yapmıştım hatırlarsan o yüzden önce benim italyan mutfağı soframa bi otur beğenmezsen gideriz restorana da söz:)
ayrıcaaa ben fast food yemem ! ama iskender ve urfa dedin mi göbek möbek düşünmem dalarım :)
senin yemeklerinin de harika olduğundan eminim ayrıca takılıyorum
aslan insanlarını çok seviyorum ben erkekleri de kadınları da inanılmaz tatlı dilli ve pozitif insanlar 4 tane kız arkadaşım var aslan hepsine de hayranım özü sözü bir tam dostturlar benim için. erkek olarak da bi tane tanıdım aynı modelin erkek versiyonuydu. en lüks restoranlara gider en pahalı seyleri ısmarlardı inanılmaz jestler, yani adam hangi mekana girerse girsin aha buralar komple benim havası estirirdi:) boyu benden kısaydı normalde boy takıntım vardır uzun olsun isterim benden ama bu adam gözümde öyle büyüktü ki o haline bile bayılıyodum.
seninkinin yükseleni ne acaba bunun yükseleni de aslandı aslanın aslanı yani:)
1) msn skype moduna geçmiş bunun eski sürümünü yüklesek olmuyormu cam görüntüsünden rahatsız oldum
2) göz altı kremi kullanan varmı varsa memnun kaldınız mı açıklayın![]()