• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

kızlar o kavgayı ikinize de yakıştıramadım, biz bu sayfayı sıkıntısı olan insanların sıkıntılarına çare aramak için açmadık mı? altına da ben not düşmedim mi sıkıntı yaratacakları ciddiye almayacağımıza dair? geyik yapacağınız zaman benim konuyu kullanın dedim. geyikten kastım burctu yemekti diziydi o değil onlar olur tamam ama o gerginlik bu sayfaya hic yakısmadı.

burda aranızda negatif konusmalar yaparsanız kimse ciddiye alıp buraya derdini açmaya cesaret edemez benden söylemesi. kaç yasında insanlarız dimi aranızdaki gerginliği ya obur konuda ya da ozel mesajla halledin lütfen.

bu uyarıyı ben yapmak zorunda kaldım ki yoneticilerden biri son sözünü söyleyip kilidi vurmasın diye. anlayacağınızı umuyorum.

Cessair izmirin neresindensin seninle konuşamadıkda özelden...
Buradan yaz bari

bucadayım canım :))
ama kötülemiyorum ben bucayı seviyorum nedense :)))
bir de rum evleri var ara sokaklarda, bayılırım eski yapılara :)
genelde sevmezler bucayı ama güzel bence, karakterli bölge :)

holiganları olmasa bideee

kızlar o kavgayı ikinize de yakıştıramadım, biz bu sayfayı sıkıntısı olan insanların sıkıntılarına çare aramak için açmadık mı? Altına da ben not düşmedim mi sıkıntı yaratacakları ciddiye almayacağımıza dair? Geyik yapacağınız zaman benim konuyu kullanın dedim. Geyikten kastım burctu yemekti diziydi o değil onlar olur tamam ama o gerginlik bu sayfaya hic yakısmadı.

Burda aranızda negatif konusmalar yaparsanız kimse ciddiye alıp buraya derdini açmaya cesaret edemez benden söylemesi. Kaç yasında insanlarız dimi aranızdaki gerginliği ya obur konuda ya da ozel mesajla halledin lütfen.

Bu uyarıyı ben yapmak zorunda kaldım ki yoneticilerden biri son sözünü söyleyip kilidi vurmasın diye. Anlayacağınızı umuyorum.

diğer taraftan sohbet eden varmı ben bugün girmedim oraya :44:
Ya aysu her lafıma muhalefet..!!!
Tamam etmiyom kavga kimseyle
ben kimseye negatif yorum yapmadım ayrıca bacım :14:
Derdi olan zaten topic açıyor ki cnm ya..
Biz geyik üzerinden yürüseydik keşke...

28 YILLIK İZMİRLİYİM HİÇ BUCAYA GELMEDİM :ssz: NE TUHAF AMA...
BENİM SEMTİMDEDE VAR HOLİGAN
GÖZTEPEDEYİM BENDE..:74:

son 3 yıldır ben de Bucadayım..
Şirinyer ve buca'nın trafiğinden ööö geldi...
acilen bir çözüm bulmalılar..alt geçit,üst geçit,yan geçit :)

28 YILLIK İZMİRLİYİM HİÇ BUCAYA GELMEDİM :ssz: NE TUHAF AMA...
BENİM SEMTİMDEDE VAR HOLİGAN
GÖZTEPEDEYİM BENDE..:74:

ÖZellikle Göztepe,Karşıyaka maçı pek bir sıcak,sıcak geçer..

izmirde fanatiklik aşmış durumda zaten, şaşırtıyor beni holiganlar.
maçlarda otobüs sallamaktan, yumurta atmaktan ve yolları kapatmaktan ne anlarlar acaba..

göztepeliyim fakat holigan değilim.. futbola oldum olası bu insanların bunuda şiddet unsuru yapmalarından dolayı sıcak bakamaz oldum

Back
X