ayy kızlar bana acıyın yaa sabaha kadar maşallah yazmışsınız doldurmuşsunuz artık hemen telden açlır konu okuyarak işe gidilir gece giremiyorum 11 de yataktayımm aysuuuuuu canımmmm özelden cevap yazmışsın nasıl mutlu oldum aslında benimde sıkıntılarım van ama innaç ve kuantumla çözmeye çalışıyırum nicegirl sen çözülmedik sorun bırakmadık demişşsin ya lütfen banada bir el atın nasıl böyle erkekler için vazgeçilmez oluyorsunuz ben bu tür şeylerin güzellikle bakımla alakalı olduğunu düşünmüyorum artık başka bişey ver aysu dimi yaaa bende birini çok seviyorum neler neler yapmadımki ama birlikte olamadık bir türlü hep kaçıyo en son başkasıyla filanım dedi ama biliyorum yok öyle birisi banada hep ılımlıydı yakındı ama işte çok düzgünsün iyisin evlensem seninle evlenirim diyor ama sanınrım gezmelerde aklı fikri dışarda nasıl bağlarım nasıl beni arar beni beğeniyorda zaten fiziksel olarak ama işte o yetmiyor acaba neeeeee ayy ne olursun kocalarınıza eşlerinize anlatın onlarda erkek gözüyle belki bişey derler 3 yıl olduu artık ne yapıcammm balonlar mı uçurmadım atlara mı binmedik hediyler mi dersin daha neler yani ama ilerlemiyor kızlarr yardımmm okuyorum resmen aklım saşıma geliyor neler yazmışsınız yaa çok iyi niyetli olmak mı kaybettiriyo ama bazı özelliklerde doğuştan geliyor sanki çok kurnaz çok bilmiş olamıyorum bir türlü ama çok olmak istiyorum işini bilen akıllı ayy ağlıcam şimdi hepinizi çok seviyorum
KIZLA BUNLARI YAZMIŞTIM DİĞİR TOPİĞE okunmadı sanırım yada sayfa hızlı geçince okunamadı AYDEBUZ canım arkadaş dost değilmişiz biz bencede öyle oda öyle diyor boş değil bana ama bi geliyo bir kaçıyo ayyy şu derde çare bulun sonra hepinizi emeğe götürücem kızlar :)AYYYY CANLARIM KURBAN OLURUM BENİDE YAZMIŞLAR TOPİĞE YAAA SEVİYORUM SİZİ YAAAA hergün heyecanla girere bakarmı insan yaaaa vallahi hep okuyorum