Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bunu göze aldık canımm bakalım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)
Gerçi muhabbetle dert çözme terapisi yapıyoruz o yönden çokta kötü sayılmaz![]()
hayırlısıysa hallolur kuzum ya off canım sıkıldı benimde
aynen. zevkimi biliyor canım. ben diyorum ucuzlardan için beğendim aşkım bu çok hoş diye. hayır diyo. sen beğendiğini söyle ben alıcam diyor. yani o yolu çok denedim de gurur denilen olay...
vallahi stresli her şey. zevkli tamam da, başlı başına stres.. :)
ne diyeyim ki. çok şükür allaha gerekirse ucuzundan aldırırım illa ki yine de yuvamızı kuralım diye düşünüyorum. o da keşke böyle düşünse..
aileme söylememi zaten yasakladı. hayırlısı diyorum ama bütün bu masraflar anca iş ciddileşince dank ediyor insana. laylaylom moduna giremiyorum :)
allah başka dert vermesin değil mi kızlar, bir şekilde hallolur di mi???
hayırlısını diliyorum kızlar. çok seviyorum, hep ona karşı yapıcaz diyorum. genciz sağlıklıyız çok şükür. çalışırız diyorum ki gerçekten allah da biliyor içimi. mücadeleciyimdir, bakmam eşyaya.
işte işler ciddileşince böyle oluyormuş demekki.. bu kadar gururlu olmasa sevmezdim belki de. benim elime baksa yada ailemin kabullenemezdim sanırım. böyle olsun da üç kuruşumuz olsun diyorum. öğrenciyken hayat ne güzel :)
baba ödüyor kirayı, sıkışınca baba para.. :)
niceım bak yazınca ben bile rahatladım. sende sıkma canını ne yapalım yani. adam kimseye dedirtmiyor böyle idare ederiz bir şekilde... :)
Haklısın,ben insanlara yardımcı oldukça kendi dertlerimi unutuyorum pek bir iyi oluyorTabi gece başıma yastığa koyduğumda beynimde fikir,düşünce uçuşması oluyor
![]()
hayırlısını diliyorum kızlar. çok seviyorum, hep ona karşı yapıcaz diyorum. genciz sağlıklıyız çok şükür. çalışırız diyorum ki gerçekten allah da biliyor içimi. mücadeleciyimdir, bakmam eşyaya.
işte işler ciddileşince böyle oluyormuş demekki.. bu kadar gururlu olmasa sevmezdim belki de. benim elime baksa yada ailemin kabullenemezdim sanırım. böyle olsun da üç kuruşumuz olsun diyorum. öğrenciyken hayat ne güzel :)
baba ödüyor kirayı, sıkışınca baba para.. :)
niceım bak yazınca ben bile rahatladım. sende sıkma canını ne yapalım yani. adam kimseye dedirtmiyor böyle idare ederiz bir şekilde... :)
Hallolur canım sen gönlünü ferah tut :) Bizde nişanlandığımızda 1 sene sonra düğün diye düşünürken babasının 3 bankadan kredi çekip ödemediğini öğrendik. Bide babası tel. falan kullanmıyo ne varsa eşimi arıyolardı düşün zaten stresliyiz bide o çıktı. Düğünü 1 sene daha erteledik eşim sıfır arabasını hiç yok paraya elden çıkardı falan yani birden ters döndü herşey. Hayat bu yarın ne olacağımız belli değil.
Ama ben inanıyorum hani derler ya Allah yuva yapana yardımcı olur diye. Çok doğru canım ben birebir yaşadım yani. O yüzden sizde sıkılmayın hep söylerim Rabbim dermansız dert vermesin.
Aynen dert kimde yok ki :) Buarada bi konunu okumuştum ama evden çıktığım için takip edememdim yanlış hatırlamıyorumdur umarım :)
Bi arkadaşın vardı kötü durumda.Şimdi nasıl canım kendini toparlayabildi mi biraz? İnan o gün okuduğumda çok üzülmüştüm. Umarım iyidir.
Ben bir başını bir de sonunu anlattım.. doğal olarak sorun sadece o konular gibi algılandı, anlaşılmadı..
Kadının değişmeye niyeti yok.. konu bu her şeyimize karışıp huzursuz etmeye devam ediyor..
Kaynanam evet iki oğlunun arasını bozacak kadar kötüdür. Eşim de kabul ediyor artık bunu..
Ve biz buradan şimdilik gidemiyoruz..
Beni boşatmak için çok uğraştı..
Boşattığı insanlar da var.. Gözlerimizle gördük.. O potansiyelde yani..
Eşim artık bunu gördüğü için bir de kardeşinden kopmak istemiyor..
Çünkü biliyor sonrasında toparlayamaz..
Derdimi tam anlatamadım. Eşimde başımda bişiler söylenip duruyor kaç saattir..
Yarım yamalakta olsa iyi ki anlatmışım burada..
Çünkü ben de dökülmeyi düşünüyordum kaynıma ..
Sizin yorumlarınıza güveniyorum..
Tutabilirsem kendimi ben karışmayacağım..
içime su serptin vallahi.. :))
bende ufak tefek birikim yapmaya başlayacağım bakalım elimden ne gelirse. :)
kızlar bu arada perde ve halıları kız evi mi alıyor bilemedim :)
annemle babam ayrı olduklarından ve üvey annem biraz daha genç olduğundan tam bilmiyoruz bu konuları. ama kendisini severim o da ben kadar heycanlı :)))
annem bilir böyle şeyleri de eşya almaya baba tarafından üvey annem gelecek. annen de gelsin dedi ama bilemiyorum :))
bir de annemin zevki garip biraz :)))
üvey annem daha zevkli açıkçası.
buraya takıldım bu perdeler de ne pahalı tutuyormuş toplanınca yahu :)))
içime su serptin vallahi.. :))
bende ufak tefek birikim yapmaya başlayacağım bakalım elimden ne gelirse. :)
kızlar bu arada perde ve halıları kız evi mi alıyor bilemedim :)
annemle babam ayrı olduklarından ve üvey annem biraz daha genç olduğundan tam bilmiyoruz bu konuları. ama kendisini severim o da ben kadar heycanlı :)))
annem bilir böyle şeyleri de eşya almaya baba tarafından üvey annem gelecek. annen de gelsin dedi ama bilemiyorum :))
bir de annemin zevki garip biraz :)))
üvey annem daha zevkli açıkçası.
buraya takıldım bu perdeler de ne pahalı tutuyormuş toplanınca yahu :)))
Dün onda kaldım,film cd'si falan almıştım yanına da abur cuburlar.. izleriz diye.. beni pek umursamıyor hemen gidip yattı yatağına.. Elimde kaldım öylece salonda. Hak veriyorum ona da,gerçekten kötü durumda.. Ama ısrarla "sebebi yok" diyor. Bende çok üzülüyorum canım![]()
Yatak odası yatak takımından, nevresiminden, halısından perdeye kadar senin canımm bide mutfak var mutfaktada buzdolabı hariç gerisi senin ondan da gerisi erkek tarafı bizde![]()
halı ve perdeyi erkek evi alır
salonu erkek yapar cünkü
En önemli yerin perdesini unutmuşsun nice'ımm![]()