- 18 Şubat 2013
- 705
- 8
- 33
ben olsam yatağın başka yerini bozar gıcırdamasını sağlardım
inat değilmi...
eve yağ dökerdim girerken kaysın gümbüdüüüüüüüüüüüüü
kaza işte
el fatihaaa ma selavattttt
kaynana katili seniiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam yatağın başka yerini bozar gıcırdamasını sağlardım
inat değilmi...
eve yağ dökerdim girerken kaysın gümbüdüüüüüüüüüüüüü
kaza işte
el fatihaaa ma selavattttt
sen kaç kilosun
neee 55 mi
memnunum ben kilomdan herkes memnun
ben şu an 66 yım canım boy da kısa 40 bedeni zorluyorum 42 ye rahat giriyorum çok şükür:)))
aman herkes memnunsa boşver :)) bende spora başlayacağım dedikçe burger king e bay dönere götürüyor benimki. kilolu beğeniyor herhalde koyverdim gitti :)))
hoşgeldin pembiş..
özetle..
kaynanam gıcırdayan yatağımı gizlice evime girerek yağlayacak cesarete sahip bir kadın..
beni hiçsevmez..
5 yıllık evliyim..
eşim ilk zamanlarda annesinin etekleri altındaydı..
sonra sonra koptu..
ama maalesef yaralar kapanmıyor kolay kolay..
kaynım evleniyor ama..
biz annesine gidip gelmediğimiz için..
kaynımın ailesi onlara geleiğinde gitmiyoruz..
kaynım arada kaldığı için bize kızıyor çünkü onu mahçup ettik..
bu akşam geldi bize.. anlattık.. inanamadı tabi..
zaten o da beni suçluyormuş..
çünkü melek annesi benim yüzümden tansiyon hastası olmuş..
kızlarrr ben geldim kusura bakmayın sizi benden mahrum bıraktım birazçok özledim meleklerimi. 10 sayfadır ziyaretci olarak okudum ama çok fazla sayfa var hepsini okumaya calısırsam simdi saat 1.30 olucak çok net. biriniz bana özet mi gecse acaba:/ ben yine yarın en bastan okurum
kızlarrr ben geldim kusura bakmayın sizi benden mahrum bıraktım birazçok özledim meleklerimi. 10 sayfadır ziyaretci olarak okudum ama çok fazla sayfa var hepsini okumaya calısırsam simdi saat 1.30 olucak çok net. biriniz bana özet mi gecse acaba:/ ben yine yarın en bastan okurum
ayy benım kaynanam böyle huysuz olmaz inşallah ya bazen korkmuyo degilim ha burdakı yazılanları gördükçe :26:
canım şimdii nice her zamanki gibi keskin ve eğlenceli yorumlar yaptı. br kavga çıktı elifle dior arasında yanlış hatırlamıyorsam. avsun kaynanasından bahsetti. arada geyikler döndü onun dışında focus bir konu olmadı. kızlar siz de aklınıza gelenleri yazın toparlayalım hem :)
kızım sen ovayı büyütmüşsün
beraber doğa yürüyüşlerine gitsenize
sadoks falan ben gidiyordum bir ara
bay dönerrrrrrr offff bayılıyorummmm konaktaki hariç
zaten burgerle yanyana
bir oraya girin
bir buraya
nicem önce hoşgeldin deyip sonra cevap yazmam lazımdı ama kafam iyi değil
idare et
yetimhaneden alacaksın arkadaş adamı
canım ben genelde zayıf olmadım ya, ki zyaıflık da bana hiç yakışmıyor, geçen yıl bir diyet yaptım 52 ye düştüm ama inan o kadar kötü durdu ki...
hiç yakışmıyor. neden böyle bilmiyorum ama resmen çirkinleşiyorum, yanaklarım çöküyor, üstümden veriyorum bir de daha çok şekilsizleşiyorum.
ama 60 bana uyar. 60 tam ayarım benim :)
ahhahahah cok yaratıcı
ama aldık bi kere şekerim
simdilik bi sorunumuz yok ama sonradan degişiklik olmaz inşallah![]()
bugün ne giysem başlamış kızlar, şuraya çıkanlara şaşırıyorum yahu . onca zaman doğru düzgün kıyafet bulup gelemiyorlar. bu nedir :)))
daha çok manken olmak isteyen tipler geliyor sanki artıkkk