Tesekür ederim yazini okurken duygulandim

. En son yazdigimdan yaklasik bir 2 ay gecmis o zamana bakarak ben cok cok daha iyiyim. 1,5 aydirda zaten herhangi bir konusmamiz yok.
Dostlariminda sayesinde sükür atlatim gercekten. Sunu anladim bu adamdan bana zerre hayir gelmezdi. Augustosta benimle görüsmek istedi, yetmedi bana igrenc bir teklif etti. Istanbula gel haftasonu yanima gogüsümde uyu sonra sana bana seni nasil unutacagini söyleyim gibi igrenc bir teklifte dahi bulunda daha neler neler. Hayla sevgilim gibi davranmasi. O ara ruh halim gercekten coka ma cok kötüydü cünkü hayatinda olan insana karsi bir vizdanda vardi. Gururum, askim ve vicdanim arasinda kalakalmistim. Berbatim. Ne isime ne okuluma konsantre olabiliryordum. Derslere dahi gidemiyordum. Sonra bir gün anladim bu böyle devam edemez.
Bende tüm baglari birden kopardim aynen onun gibi. bunu ona da söylemistim. Mecbur kabul etti tabi. Bana hediye göndermisti en son onu kabul etmeyecegimi geri göndertecegimi söyledim. Gönderme hatrim varsa falan filan. Almadim gönderdim. Sonra bir gün arkadasi bana faceden yazdi. O soruyormus onu neden heryerden engellemisim(!).
Arkadasiyla dahi tartistim onun adini duymaya dahi tahamülüm yoktu. Yok öylemi düsünüyorsun yok ama onun hayla gözlerinin ici gülüyor senden bahsederken. Bos laf üstüne bos laf. Hediyeye göndermeyimmis üzülürmüs bilmem ne. Arkadasi bile beni sucladi. Adam beni aldatmis ayriligin aksamina sözlenmis sonra yanima gelip bana "yakin" sevgilimmis gibi davranmis suclu ben oluyorum.
iki hafta önce arkadasi tekrar yazdi eline hediyeyi aldigina dair bir kagit gecmis. Almadim dedim hayla anlamiyorlar artik ne oldu bilmen o paket isi. Umrumda dahi degil. Zamaninda cok aci cektigime seviniyorum simdi yoksa bu adamin gercek yüzünü görüpte icim sogumaz icimde hep bir yara kalirdi. Artik onun icin kalbimde öfke dair yok. Benim icin yapanci bir insan bundan sonra. Herkez kendine yakisani yapar.
O kalitesini, karekterini ortaya koydu. Ha benim gözyaslarimin üzerine mutlu olacakmi orasi mechul. Ah etmedim ama yaradan yapilanida gören ve bilendir.
Kendimi daha iyi hissediyorum. Yeni biri icin tam hazir degilim cünkü sancili bir sürec gecirdim. bu sebebten yazmam gereken 4 sinavdan yalniz 2sini yazabildim. Ama suanda en azindan tanimaya calistigim biri var :) Hayirlisi :)
tekrar tesekür ederim canim