kk bağımlılık yaptı pc başından kalkamıyorum diyenler...

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
158
kızlar bayaadır üyeyim siteye ama özellikle bu aralar bağımlılık yaptı resmen. pc açar açmaz msn ve kkyı direk açıyorum. nedir bu bağımlılığın adı? :)))))))))

:64::66::85::84::kkk:

Son düzenleme:
ders çalışmam lazım sabahın köründe ne işim var burda benimmm :18:

kpssyi kazanmazsam sorumlusu sensin kk
:41:

helede ben, ders çalışmam gerekirken siteyle tanıştım tanışalı, en büyük kk başka büyük yok. sabah kalkar kalmaz, kahvemi demledim, ve sitede habire gezintideyim:40:.site sakinlerine: iyi ki varsiniz:71:

en içten selamlarımla
:55:

Pazı beni bekliyor gel pişir beni diye ben buradayım halaaa amannnn beklesin biraz daha :27: :27: suyun içinde yüzsün azcuk ....

Çin e sevkiyatım var. haber vericem adamlara para gönderecekler .. bense tatlı tariflerine bakıyorum :37::27:

hepiniz süpersiniz yaaa.. yalnız değilmişim :))) benim de aöf sınavlarım yaklaşıyor ama hala buradayım kopamıyorum :27::27:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Mesajın gönderilme saatine bakmanız yeterli olacaktır hanımlar fazla söze gerek yok sanırım :60:

valla ygs yaklaşıyo ama ben oturdum mu kalkamıyorum kalksam aklım kalıyo cevap verdilermi acaba diye :/ napcamı şaşırdım ama yinede :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.:60:kafayı yemezsem iyi..................:59:

gece gündüz pc nin başına oturduğumda yalnızca kk ya bakıyorum.dışarıda yürürken insanlara bakarak acaba kk üyesi olabilirmi diye düşünüyorum.:60:kafayı yemezsem iyi..................:59:

aynen ben de ya....saat keç oldu hala burdayım yatmaya niyetim yok...çok fena bağımlılık yaptı...ama burayı keşfettiğim için çok memnunum...çünkü bu ara çok yalnız hissediyorum kendimi...kendimi oyalıyorum....:24:

kızlaaaar yeni '' Haydi geyik yapalım Hamileler,kaynana mağdurları,kocişlerini sevenler,süslüler'' topiği açıldı orda buluşalıımmm hersey vaaaarrr

Back
X