- Konu Sahibi kuruyan fasulye
-
Burdaki kadınlar erkek olsa yandı milletAy içimizDe erkek varda haberımızmı yok,çok güldüm,kendımede Şaştım,sonra erkek sanacaklar bızı,ıyı rol kesıyoruz
Ben de çok parayla sinanmak istiyorum, lütfen beni de denesinler , öyle maalesef insan türlü türlü kadını da erkeği de , tam olarak çözemeyecegim ama genel geçer bir şeyler ortaya koyacağım bir gunTabı yaa,ınan çalıştığım yerde zor şartlar altında çalışan adamlar var,ekmek derdın,gerçi parası olsa azar bence,arpa fazla gelınce hangımz ne yapmayız,bılemedım,ama çok fena kadınlarda var
Telefonunu aldın mı kardes , yoksa yaş is-Beyler bugün işyerine bi hatun geldi ama hatun değil taş bakan bi daha bakıyo bi içim su neyse baktık bakıştık falan yarın yine bakarsa vaktin varsa güzelim bi kahve içelim dicem belki evine bırakırım Hahahaha
-alttaki yorumlarıda düşünün artık
Karışma aga bendeTelefonunu aldın mı kardes , yoksa yaş is
Oooo hayırlı işler o zaman ,Karışma aga bende
Bir arkadaşı varsa bana ayarla koçum.-Beyler bugün işyerine bi hatun geldi ama hatun değil taş bakan bi daha bakıyo bi içim su neyse baktık bakıştık falan yarın yine bakarsa vaktin varsa güzelim bi kahve içelim dicem belki evine bırakırım Hahahaha
-alttaki yorumlarıda düşünün artık
Bir arkadaşı varsa bana ayarla koçum.
Bro o diiilde ,Oo sen raad ol bro bunlar böyle ortam yapıyomuş karılı kızlı ayarlarız ayıpsın
La hiç sorma bizim kariya yakalandik geçen gün saftirik kandirdim yinehacı ne haber nasıl gidiyor manita işleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?