- Konu Sahibi deniz_gunes
-
KADINLAR KULÜBÜMÜZDE..
Karsı fikirler olduğunda sakinliğini bozmayan, sinirlenmeyen, yorumunu büyük bir olgunlukla ve kırıcı olmadan yapabilen temiz bir uslüp kullanan kısacası sanalda bile olsa kendisine ters gelen fikre saygılı olabilen tüm arkadaslarıma
HUZURLARINIZDA TEŞEKKÜR EDİYORUM......a.s.
:enbuyukkk:bu da birlik var güzellik var sayğı var :enbuyukkk: teşekkürler
ediyorum
biraz önce yaşadım. bir anda normal yazı şeklini değiştirip büyüterek adeta karşısındaki,nin gözüme sokmaya çalışanlar var.. tabii ki söyledigin de ben bağırmıyorum ki diyorlar tamam bağırmak büyük harfle yazınca oluyor da bir den bire o yazının rengini değiştirip o harfleri kocaman yapmakta karşısındakine bir tepki belirtisi, fevri bir davranış değil midir...gözüm bozuk ama lens takıyorum çok şükür küçük yazıları da okuyabiliyorum....birşeyi iyice belirtmek için yapılan bir hareket bu ama bazen farklı amaçlar için de kullanılıyor.
Bende bu başlığa sonuna dek katılıyorum. Bende bir forumda birşeyer okurken bir arkadaş belkide farkında olmadan karşı tarafı rencide etti o zaman bende foruma katılarak yorumumu yaptım. Ama öyle bir durum olmuşkuti bir grup varki bazısı anında saldırıda bulundu. Birbirlerine teşekkürller gönderdiler. Avukakılktan tutun algılamama anlayamama gibi küçük ve basit kelimeler duydum. Bunlara üzülmedim çünkü ben kendi konunumu ve durumumu biliyorum. Kimsenin demesiyle insan küçülmüyorum ama insan basitliklere maruz kaldığı için üzülüyor. Genelde bir formda dolaşıyorum. Gerçekten orda saygılı ve hanımefendi insanlar var. Burdam "rahim anomalilileri" topiğindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bende bu başlığa sonuna dek katılıyorum. Bende bir forumda birşeyer okurken bir arkadaş belkide farkında olmadan karşı tarafı rencide etti o zaman bende foruma katılarak yorumumu yaptım. Ama öyle bir durum olmuşkuti bir grup varki bazısı anında saldırıda bulundu. Birbirlerine teşekkürller gönderdiler. Avukakılktan tutun algılamama anlayamama gibi küçük ve basit kelimeler duydum. Bunlara üzülmedim çünkü ben kendi konunumu ve durumumu biliyorum. Kimsenin demesiyle insan küçülmüyorum ama insan basitliklere maruz kaldığı için üzülüyor. Genelde bir formda dolaşıyorum. Gerçekten orda saygılı ve hanımefendi insanlar var. Burdam "rahim anomalilileri" topiğindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Birbirine teşekkür edip ,düşüncelerini onaylayan herkes canciğer kuzu sarması değil ki arkadaşım:) Guruplaşma farklı bir şey.
Aynı fikirde olan insanlar, mesajları okudukça birbirlerini hiç tanımasalar bile teşekkür ve rep verirler. Bazıları sana verir ,bazıları karşındaki diğer arkadaşa...
Tabiki hakaret içeren ,aşağılayıcı cümleler kurmamak gerekir haklısın.Katılıyorum sana.
örgürce; o tartışmayı çok iyi biliyorum
kimse kimsenin arkadaşı değildi hatta bu arkadaş kendisi hakaretlerde bulundu
Benimle aynı fikirde olan tüm arkadaşlara sevgiler yolluyorum B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?