Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlarım her zaman yapıcıdır ve okunduğunu biliyorum..
Popülerlik çok başka birşey,KK da popüler olma hevesim yok,
önemli olan benim için yazdığım veya açtığım konuların
birilerine faydalı olması,inanın bu kadar...
yorumların birilerine faydalı olur, olmaz orası çok ayrı
ama her yazdığını okuyan insanlar var ise demekki kk da belirli bir popülariten var demektir öyle değilmi?
kimse kendini popüler görmüyor sanırım
kişi kendini ne kadar bilir bilemem
ama yorumu okunanlar popüler oluyorsa benim için en popüler üye kuzum
gülmek için okuyorum her gördüğümde:)
bu konu tartışma çıkarır..
biri deseki popülerim falan filan ardından..biri bu lafın arkasına çıkar kendini begenmiş falan diye yorum yapar .eminim buna....kaydirigubbakcemile2
bir keresinde topik açtım kendime emince konuşmalara falan..ay sonra bir baktım..ne kadar mütavazisin diye alaycı laflar yazan olmuş..akannehir
kendine güvenmek suç mu yane..:sm_confused:
popüler olmak gibi bir kaygım yok aklımada hiç gelmedi.......boshayallersmile.ne kadar yapabiliyorum bilmem ama tek amacım bildiğim birşey varsa paylaşıp yardımcı olabilmek ....olumunekankayizsmileolaylara pek duygusal bakamayan biri olarak çoğu zaman gerçek hayatımda da, burda da zorlanıyorum anlaşılmakta oda bir gerçek ...alsanaalsanasmileama burayı ve burdaki herkesi çok seviyorum umarım benden rahatsız değillerdir...:enbuyukkk:a.s.
e bir zamanlar öyleydik tebi.
Ama o zamanlar muhabbetin dibine vururduk. Tatlıcadıarzu, İlona, Ayn, Krdi, Gurbaa, zaza,Ohoooo neredeyse her konuya yorum yapardım. Şimdi eskisi gibi değil. Uzaktan izliyorum ancak. Konular değişti, üyeler arttı, gebelik, meme büyütme, saç uzatma vs vs konuları yığınla. Önceden protesto köşesi bile vardı. daha bi canlıydı konular. Siyaset konuşabiliyorduk bir zamanlar., hey gidi hey.
Şimdi milletin tek derdi meme, gebelik olmuş.şakkıdı
Evet!hihoyyyt
Hele bir zamanlar daha da popülerdim..
Sanırım bundan 2 yıl önce falan evliydim o dönem,çalışmıyordum..
KK kapanmıyordu bile evimde..boshayallersmile
Her konuda bıdı bıdı yazar konuşurdum..
Sevilmiştim de bayaa..
Çok çok güzel dostluklarım oldu..:1hug:
Şimdi de tanınırım,bilinirim bu alemde,Kazen'in bana geçen gün dediği gibi dinazor oldum..kaydirigubbakcemile3
Sadece iş,güç,ailevi meseleler derken eskisi gibi katılamıyorum..
popüler olana para mı veriyorlar :) şan şöhret geçici. işim yoksa konulara bakabildiğim kadar bakıp. çok garip gelenlere dayanamadığım yerde yazıyorum. özellikle bayanların bayanları düşman. erkekleri melek sanmalarına gıcık oluyorum.
vallahi KK da belli başlı kişiler var nedense onların konuları çok gereksizde olsa patlama yapabiliyor veya kişiye göre... ben değilim içimden geçenleri yazmayı seviyorum ..
e bir zamanlar öyleydik tebi.
Ama o zamanlar muhabbetin dibine vururduk. Tatlıcadıarzu, İlona, Ayn, Krdi, Gurbaa, zaza,Ohoooo neredeyse her konuya yorum yapardım. Şimdi eskisi gibi değil. Uzaktan izliyorum ancak. Konular değişti, üyeler arttı, gebelik, meme büyütme, saç uzatma vs vs konuları yığınla. Önceden protesto köşesi bile vardı. daha bi canlıydı konular. Siyaset konuşabiliyorduk bir zamanlar., hey gidi hey.
Şimdi milletin tek derdi meme, gebelik olmuş.şakkıdı
hayır görmüyorum... bilakis sanki hayalet gibiymişim gibi geliyor bana senağlama