K'k ^da yeniyim =) 2011de evlenıp anne olmak isteyen gelinler nerdesınız:) ( NİSAN)

Hilalakgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
111
1
96
İstanbul
Mrb kızlar. K ^k da uzun suredir takılıyorum fakat pek yorumcu bi insan değilim sessiz tipim :) nisanlılık dönemimde çok girmiştim yeni evlenecekler topiğne:) şimdide evlendım 4 ayı geride bıraktım ve artık bebek istiyoruzzzzz:)

Son düzenleme:
Mrb kızlar. K ^k da uzun suredir takılıyorum fakat pek yorumcu bi insan değilim sessiz tipim :) nisanlılık dönemimde çok girmiştim yeni evlenecekler topiğne:) şimdide evlendım 4 ayı geride bıraktım ve artık bebek istiyoruzzzzz:)

kimse yokmu burda yaaaaa:( yalnız kaldım of:(

gördüm gördümm:)

geldimmm:)

bende 2011 kasım geliniyim 4 aycık :)

biz bebek şimdilik düşünmüyoruz aslında cok istiyoruz ama:)

merhaba tatlım bende 2011 temmuz geliniyim.biz en baştan beri istiyoruz ama henüz bebiş yok burası ugurlu gelir inşallaaahhh hepimize :) bende sessiz tipim galiba okumayı daha çok seviyorum :)

gördüm gördümm:)

geldimmm:)

bende 2011 kasım geliniyim 4 aycık :)

biz bebek şimdilik düşünmüyoruz aslında cok istiyoruz ama:)

Aynı topikteydik bi aralar :) kasım gelinleri adlı konuda zübeyde hatırladım seni:) Biz 3 aydır düşünüyoruz olmadı bakalm nasipse bu ay da beklentideyim.)

merhaba tatlım bende 2011 temmuz geliniyim.biz en baştan beri istiyoruz ama henüz bebiş yok burası ugurlu gelir inşallaaahhh hepimize :) bende sessiz tipim galiba okumayı daha çok seviyorum :)

İnşallah canımm:)) 8 ay olmuş senınde maşallah maşallah :) bende genelde okuyorumda bu kez benimde bir konum olsun istedim:)

oldu canım yaaa ama hala tık yok:2: bugün doktora gittim adetimin 4.günü idi..klomen verdi bana sanırım artık ufaktan tedaviye başladım..ilacı 5 gün kullanıp bittikten 5 gün sonra tekrar gitcem sanırım yumurtalarıma bakacak çatlama olmuş mu diye..hayırlısı hakkımızda inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri olur..amiiiin:16:

Back
X