K'k ^da yeniyim =) 2011de evlenıp anne olmak isteyen gelinler nerdesınız:) ( NİSAN)

Hilalakgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
111
1
96
İstanbul
Mrb kızlar. K ^k da uzun suredir takılıyorum fakat pek yorumcu bi insan değilim sessiz tipim :) nisanlılık dönemimde çok girmiştim yeni evlenecekler topiğne:) şimdide evlendım 4 ayı geride bıraktım ve artık bebek istiyoruzzzzz:)

Son düzenleme:

kimse yokmu burda yaaaaa yalnız kaldım of

gördüm gördümm:)

geldimmm:)

bende 2011 kasım geliniyim 4 aycık :)

biz bebek şimdilik düşünmüyoruz aslında cok istiyoruz ama:)

merhaba tatlım bende 2011 temmuz geliniyim.biz en baştan beri istiyoruz ama henüz bebiş yok burası ugurlu gelir inşallaaahhh hepimize :) bende sessiz tipim galiba okumayı daha çok seviyorum :)

gördüm gördümm:)

geldimmm:)

bende 2011 kasım geliniyim 4 aycık :)

biz bebek şimdilik düşünmüyoruz aslında cok istiyoruz ama:)

Aynı topikteydik bi aralar :) kasım gelinleri adlı konuda zübeyde hatırladım seni:) Biz 3 aydır düşünüyoruz olmadı bakalm nasipse bu ay da beklentideyim.)

merhaba tatlım bende 2011 temmuz geliniyim.biz en baştan beri istiyoruz ama henüz bebiş yok burası ugurlu gelir inşallaaahhh hepimize :) bende sessiz tipim galiba okumayı daha çok seviyorum :)

İnşallah canımm:)) 8 ay olmuş senınde maşallah maşallah :) bende genelde okuyorumda bu kez benimde bir konum olsun istedim:)

oldu canım yaaa ama hala tık yok:2: bugün doktora gittim adetimin 4.günü idi..klomen verdi bana sanırım artık ufaktan tedaviye başladım..ilacı 5 gün kullanıp bittikten 5 gün sonra tekrar gitcem sanırım yumurtalarıma bakacak çatlama olmuş mu diye..hayırlısı hakkımızda inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri olur..amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…