kk deki arkadaş listeniz

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47

merhaba arkadaşlar sorum şu kadınlar kulübünde profilinizdeki arkadaş listenize eklemek için
herhangi bir kriter önemlimi sizin için
örn.sevimlilik
canayakınlık
kadın olarak duruşu vb..
gibi

benim etkilendiğim şey genelde yazılarında cesur olması
tecrubesi
kültürü
mizah anlayışı
kendine güvenmesi
samiyeti
bu gibi kadınlar bana ilham verir ve arkadaş olmak isteririm

Hayata bakış açısı.

Duruşu.

Kültür seviyesi. ( kişilerin yazdıklarından anlaşılıyor )

Saygısı.

Sevecenliği.

Bu kriterlerde anlaşabilmenin yanında özelden ya da herhangi bir topikten muhabbetimin olması gerekir.

Benim adımı sanımı bilmeyen birini asla eklemem,onun kabul etmesini beklemem.

Aynı şekilde ekleyeni de kabul etmem.

eski üyeliğimde her gelen talebi kabul ederdim,kalp kırmamak adına
aaa,sonra bi bakıyorum,bana talep yollayan şahıs benimle taban tabana zıt fikirde!
uzaktan yakından benimle arkadaş olamayacak fikirlere sahip ve ortak hiç bir payda yok!
şimdi bana talep geliyor,bakıyorum,tanımıyorum!k.bakmasın,önce onu tanımam lazım,
fikir ve görüşlerini azda olsa bilmem lazım
yanlış tanıyıp listemden sonra çıkarmaktansa:37:önce iyice tanımam en doğrusu
amann listemde olsa nolucak,kabul ediyim:21:le olmuyomuş:38:
bunu uzun süre üye olanlar daha iyi anlar:29:
listemde olması için herhangi bir kriterinin olması gerekmiyo
önemli olan o anda bana verdiği enerji.en akla gelmiyecek birşeyden sevip,yada soğuyabilirim o kişiden
detay insanıyım biraz:68:

Eklediğim kişiler genelde tanıdığım veya yorumlarında hafif alaycı mizah duygusu gelişmiş insanlar oluyor...
Beni ekleyenlerden hiç konuşmadığım karşılaşmadığım insanlar da var ama ben biraz sivri bir kişiliğim, beni eklediğine göre bunun farkında olmalı kendisi. :98:
Yoksa eklemezdi diye düşünüp kabul ediyorum. :86:
Ara ara da yazdıklarını kontrol ediyorum tabii :93:

hiç bi zaman bi arkadaş arayışına girmedim
bi anda karar veririm hep...
bi msj ı hoşuma gider incelerim
fikirleide hoşuma giderse teklif ederim
yada sık sık aynı topikte karşılaşıyosam

walla ben daha çok yeniyim üyelik olarak ( hatta alıntı yapıp cewap yazmayı bile bilmiorum:) )
nerdeyse her konuda yazılanlardan mutlaka bişeyler çıkıo bana uyan
bende arkd olmak isterim kafama uyan insanlarla, yani düşünceleri uyanlarla

Herhangi bi konudan muhabbetimizin olması yeterli :97:

burda insanlarla birebir alisverisim neredeyse hic yok. cunku geyik topiklerine takilmam, diger konularda da karsililikli muhabbet yasak zaten. bir de surekli muptelasi oldugum bir topik de yok zaten, insanlarin burda birbirlerine yakinlasmasini saglayan etkenlerden biri de ortak ilgi veya kaygilarinin olmasi. ben her dikkatimi ceken topige bakarim ama hicbiryere abone olmam. o yuzden de sabit arkadasliklar kurmuyorum. ama gelen teklifleri geri de cevirmiyorum. ozetle bu konuya hic kafa yormamisim, size aciklarken kendime de aciklamis oldum biraz:74:

benim için fazla bir önemi yok.

ama anlamadığım şu, arkadaşlık teklif ediyor, sonra tek kelam etmiyor. ee nedir yani? :)) arkadaş sayın artınca mı asosyallikten kurtulduğunu sanıyorsun be kaprisli insan?

siliyorum o tipleri. :79:

benim için fazla bir önemi yok.

ama anlamadığım şu, arkadaşlık teklif ediyor, sonra tek kelam etmiyor. ee nedir yani? :)) arkadaş sayın artınca mı asosyallikten kurtulduğunu sanıyorsun be kaprisli insan?

siliyorum o tipleri. :79:

tüm arkadaşlarım düşüncelerinde kendince haklıdır ama bazen 200 arkadaşı olan arkadaşlarımız var
tabi teklifi kabul etme nezaketindede bulunuyor olabilirler
ciddi popileritesi yüksek arkadaşlar var
ben hiç paylaşımım yoksa rahatsız oluyorum cidden
bende fikir edinmek istedim
aslında acele etmemek tanımak gerekli
1 yıldır kk de tecrubem var
ama bir yıl az bence büyük bir site dikkatli olmak gerek seçimlerde şu an öyle düşünüyorum
ama tüm düşüncelerede saygılıyım...

bi ara albümüme resimlerimi eklemistim arkdaslara özel,makaj topigindeki görmek isteyenlerden bikacini ark olarak eklemistim onundisinda hickimseye ark teklif etmedim ,teklifleride geri cevirmem hic:68:

Son düzenleme:
Hosgörü, karsilikli saygi olduktan sonra her türlü insanla arkadas olurum.
Gercek hayattada böyle degilmi?
Pasifi var samimyetsiz olani yada tam tersi atilgan candan ...
Onlari kolayca silebiliyor muyuz?
Bazilariyla samimiyiz bazilariyla degiliz..
Iste aynen bu sekilde bazilarina sadece selam veriyorum bazilariylasada cok samimiyim..
Arkadas teklifi yolladigim kisiler ya sempatik, espirili yada mantiklidir.
Ama kesinlikle sivri dilli degildir!
Umarim herkez anlasabilecegi kisilerle karsilasir.

Burada olmayı seviyorum, yeni bir şeyler öğrenip aynı zamanda kafamı dağıtmak iyi geliyor bana.
Ama çok aktif olduğum söylenemez.
Geyik sohbetlerine,birebir muhabbetlere pek katılmadığımdan fazla tanındığımı da düşünmüyorum.
E böyle olunca arkadaş sayınız da baya az oluyor.
Arkadaşlık teklifi gönderdiklerimde de sevecen,saygılı,kendini,sözünü bilen,karşısındaki insana değer veren kişiler olmasına,selamımızın,muhabbetimizin ,ortak paydalarımızın oluşuna dikkat ediyorum.

sanal dostluklara inanmam. listemde de öyle fazla insan yok. ama gelen herkesi eklerim. çok önemli değil benim için açıkçası. bi konuda aynı görüşe sahip olduğum arkadaşımın başka bir konuda farklı görüşe sahip olsakta saygımızın bitmediği insan grubuyla paylaşım yapmak daha büyük keyif verir benim için. zeki ve cesur kelimelere sahip arkadaşlarla (ki görüyorum çoğu zaman) egolarından arınmış site görevlileriyle paylaşımlar oldukça keyif verici...

gözlemledigim ve arkadaş olmaya deger gördügüm kişileri eklerim.

Listemde olan kişiyi tanıyacam arkadaş.

tanımadığım bilmediğim kişileri listeme eklemem. Ya birebir iyi muhabbetimin olması lazım, yada burdaki yorumlarından az çok fikir edinmem lazım. Aksi mümkün değil. Tanımadığım, gözüme çarpmayan üyeleri geri çeviriyorum kusura kalmasınlar:51:

Listemde olan kişiyi tanıyacam arkadaş.

tanımadığım bilmediğim kişileri listeme eklemem. Ya birebir iyi muhabbetimin olması lazım, yada burdaki yorumlarından az çok fikir edinmem lazım. Aksi mümkün değil. Tanımadığım, gözüme çarpmayan üyeleri geri çeviriyorum kusura kalmasınlar:51:

Aha bu kadın beni listesine eklediğinde KK'da bayram ilan ettiydim..:64:
Hey gidi günler hey!!!
Ben de tanımadıklarımı eklemiyorum..
Hele bir ara albümüm,bloğum vardı,hiç kimseyi eklemez olmuştum..:26:
Şimdi hepsini kaldırdım ama yine de eklerken dikkat ediyorum..:31:

Back
X