- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
Merhaba bayanlar beni bilen bilir. okyıda bilen bilir ama canım sıkıldı durduk yere,
Bildirim gelmiş baktım oky profiline yorum yapmıs biri izle butonumdada değil gelmiş fotosu var,
Bende dedimki bu senmisin bir konu vardı günlük foto cekilen ordaki resime benzemiyorsun dedim, yok işte benim tabiki itham ederken önce düşün yalancı mı diyorsun bana yalancı diyemezsin ,
Halbuki ben yalan söylüyorsun demedim.
Olabilir, bende her fotoda farklı cıkarım,hatta senmisin derler hep.
Üstelemeye basladı ,kaç yıllık editörüm bana yalancı mı diyorsundemeye ,
Yoo yanlıs anlasıldım galiba dedim,zaten bakarsanız oky profiline konusmalarımızı görebilirsiniz,
Agzımdan yalancısın gibi birsürü şey söylemişim gibi göstermeye çalıstı .
Bu tutumunu yakıstıramadım bir editöre, YARGILAMAK BANA DÜŞMEZ TABİKİ
Ama bir göz atmanızı istiyorum yazısmalarımıza ben ne yaptımki ?????
ŞİMDİ BAKTIM BEN KONUYU ACINCA BU ARADA HANIMLAR OKY SİLMİŞ HEMEN KONUSMALARI NİYE SİLDİYSE ARTIK
Bildirim gelmiş baktım oky profiline yorum yapmıs biri izle butonumdada değil gelmiş fotosu var,
Bende dedimki bu senmisin bir konu vardı günlük foto cekilen ordaki resime benzemiyorsun dedim, yok işte benim tabiki itham ederken önce düşün yalancı mı diyorsun bana yalancı diyemezsin ,
Halbuki ben yalan söylüyorsun demedim.
Olabilir, bende her fotoda farklı cıkarım,hatta senmisin derler hep.
Üstelemeye basladı ,kaç yıllık editörüm bana yalancı mı diyorsundemeye ,
Yoo yanlıs anlasıldım galiba dedim,zaten bakarsanız oky profiline konusmalarımızı görebilirsiniz,
Agzımdan yalancısın gibi birsürü şey söylemişim gibi göstermeye çalıstı .
Bu tutumunu yakıstıramadım bir editöre, YARGILAMAK BANA DÜŞMEZ TABİKİ
Ama bir göz atmanızı istiyorum yazısmalarımıza ben ne yaptımki ?????
ŞİMDİ BAKTIM BEN KONUYU ACINCA BU ARADA HANIMLAR OKY SİLMİŞ HEMEN KONUSMALARI NİYE SİLDİYSE ARTIK