• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ay güle güle kavuş bebem görümcene :1:
kıs çok hizmet ettin mi onlara de bakim :52::52:
he kızzz hem de ne hizmet.. kız var ya yemekte ben bi kase çorbayı içemeden onlar yemeği bitirdi nasıl uyuz oldum var ya... :84::84: :41::41: buakşam hiçkimse yardım etmedi bana yaa.. kocişim acıdı da o yardım etti. sofrayı ben kurdum, yemeklerin servisini hep ben yaptım, sofrayı ben kaldırdım, bulaşıkları ben yerleştirdim makinaya. çayı ben koydum, çay servisini de ben yaptım.. onlar yayılıp oturdularr kudurdum resmen ya :57::57:
dimi insanın memeleketi başka valla...bende özledim samsunumuuuuuuuuu

kız sen samsun'lu musun :52::52::52:

slmmmmmmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bakıyorum herkes geliyor yavaş yavaş ee konu nedir ne yapıyoruz bakem

he kızzz hem de ne hizmet.. kız var ya yemekte ben bi kase çorbayı içemeden onlar yemeği bitirdi nasıl uyuz oldum var ya... :84::84: :41::41: buakşam hiçkimse yardım etmedi bana yaa.. kocişim acıdı da o yardım etti. sofrayı ben kurdum, yemeklerin servisini hep ben yaptım, sofrayı ben kaldırdım, bulaşıkları ben yerleştirdim makinaya. çayı ben koydum, çay servisini de ben yaptım.. onlar yayılıp oturdularr kudurdum resmen ya :57::57:

ay sinir olurum öyle hazırcı insnalara.benim de eltim öyledir..yer içer baş köşeye kurulur.ben giidnce sürekli yardım ederim sofraya.elinden gelse kendi evinde bile bana yaptıırcak işini :57:
kız sen samsun'lu musun :52::52::52:

he bacım dediydim ya sen unuttun herhal

evet bencede öyle yap...onunda hoşuna gider hem...
biz ne yapalı dip dibeyiz hep :1:ama ben kayınvalidemi seviyom..bugün ben giidicem diye dolma sarmış,pastalar börekler yapmış yaaaaaa:52:

üf benmki hiçbişey yapmaz benden bekler hep geçen aradı poğaça yapıodum ben konuşurken poğaça yapıorum anne dedim. oh iyi iyi gelince bize de yaparsın artık dedi çıldırdımmmm söylemesine gerek yok yaparım zaten ben:47:

kız dedım ya yatak odasını ayarlıyom anca benım taraf bıttı esımınkını bıtrmıstım zaten cekmeceşerıde sımdı bazanın altına geccem oda bıtınce aktıf bı sekılde sızınleyım az kaldı gelıyıyom

kız bacım günler çuvala mı girdi.gündüz yapaydın ya :))
neyse bebem sen bak işine...

benim 3 gün sonraki halim :43:memlekete gidiyorum da

Back
X