• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

monarosa benimkine göre baya geniş evin canım.güle güle kullan.hepsi çok güzel.ama tayin işi olunca napıcaksınız bu evi.
ayrıca oturma odam dar diyon bi de ortaya sehba koymuşun bacım.al onu da genişlesin oda:)))

saol canmm kiraya vercez canm ek gelir olur en azından. kız sehpa iyi oluo tepsi tabak koymaya falan:1:

monarosa benimkine göre baya geniş evin canım.güle güle kullan.hepsi çok güzel.ama tayin işi olunca napıcaksınız bu evi.
ayrıca oturma odam dar diyon bi de ortaya sehba koymuşun bacım.al onu da genişlesin oda:)))

kız ben de sehpa manyağıyımm :60::60:

he bacım bu denüşük versiyonu :27: :60::60:

ya keremce beni bilir diğer topikten.. bende şuan performans düşüklüğü var, sabah 5'lere kadar az mı karnımıza ağrılar girmedi gülmekten :62: di mi kız keremce :52:

evet canım biliirm tabiii :1:
ama eski ceydayı geri istiyom bennnn:84:

ben kaçanzi kızlarr hem yorgun hem uykusuzum... :89: öpüldünüzzzzzzzzz, herkese iyi haftasonları :71::71::71::71::71:

ben de kaçıyorummm kızlarrrr uykum geldiiiii hepinizi öpüyorum. iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr:16:

Back
X