KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

canım annem hayatta bekar kızkardeşim var onunla oturuyorlar bana yakınlar gidip gelirim devamlı diğer kardeşlerimlede aynı şehirdeyiz

evet canım dört kız kardeşiz kalabalık aile çok güzel oluyor ama tabi zorluklarınıda anne ve babalar çek,yor

evet canım dört kız kardeşiz kalabalık aile çok güzel oluyor ama tabi zorluklarınıda anne ve babalar çek,yor

maaşallah ne güzel...ben tek çocuk olduğum için özeniyorum böyle kalabalık ailelere...
ablacım seninle her konuştuğumuzda annem geliyor aklıma nedense...aynı yaşlardasınız ondan mıdır nedir :)))

canım anneni ne zamandan beri görmüyorsun birde tek çocuk yapanlara hep kızıyorum çocuklarınızı yalnız bırakmayın diyorum kardeş gerçekten çok önemli

canım anneni ne zamandan beri görmüyorsun birde tek çocuk yapanlara hep kızıyorum çocuklarınızı yalnız bırakmayın diyorum kardeş gerçekten çok önemli

1 ay oldu ama bana bi sene gibi geliyo :))))gelicek inşallah haftaya bakalım aksilik olmazsa
annem bana hamileyken babam ölmüş...sonra da evlenmedi ben evlenene kadar.ben evlenince evlilik yaptı tekrar...dolayısıyla bir çocukla kaldı annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…