• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ya ben bilmiorum olanları benden sonra da mı bişeler oldu burda konuşulmaz tabi ama

:1::1: of ya ben de çok özledim nasıl geri döncem bilmiorum:50:
evet bende öyle oluyorum..annem giidnce 3 gün ağlıyom.kerem bile etkileniyo valla.ben gidip gelincede annem ağlıyo :1:ağlaşıyoz yani:52:
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler bol sohbetler sizlere
iiy geceler canım..kendine iyi bak.çağana da...öptüm
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssss:66::66::66:
:52::52::52::52:

ya ben bilmiorum olanları benden sonra da mı bişeler oldu burda konuşulmaz tabi ama

canım burda açmak istemiyorum o konuları.tartışma gerginlik olmasın topiğimde...ben herkesi çok seviyorum yürekten söylüyorum bunu laf olsun diye değil.ama hep yanlış anlaşıldım..sadece bunu söylemek isterim...
san anlatırım ben msnden...
anlıyosun demi beni canım..

canım burda açmak istemiyorum o konuları.tartışma gerginlik olmasın topiğimde...ben herkesi çok seviyorum yürekten söylüyorum bunu laf olsun diye değil.ama hep yanlış anlaşıldım..sadece bunu söylemek isterim...

anladım canmm konuşulmaz tabi burda merak ettim sadece.. ben demiştim demeyi sevmiorum ama demiştim:60:

iki defa yazmışım canm pardon..

Son düzenleme:
Back
X