KK İtirafçıları...

itirafmiiiiii
alin size itiraffffffff
har pazartesi diyete basliyorum
her sali bitiyor esim en sevdigim cikolatayi getiriyor ben diyetteyim diyinceeeee

offffff

kaşlarım iyice seyreldi ve azaldı

hiç böyle değildi

adet döneminde kaşları almayın derler ben bi iki kez üstüste aldım oysa hep dikkat ederdim ondanmı oldu acaba :çok üzgünüm:

pek giyip tercih etmediğim deri ceketlere bi bakasım gelmiştibenneyaptımki.tezgahtar genç çocuk,şöyle yumuşak türlü deri montlar var,bunlarda dana derisi montlarımız, bunlar serttir dedisengözlerimebaksanab.sonra döndüm dolaştım baktım bi mont hoşuma gitti tatlicadiarzubakarmısınız bu dana etimiydi dedim ve rezil oldum.:utangac:çocuk ıhımkıhımkıkıkı oldu gülmemeye çalıştı ama başaramadı:mymeka:e ne yapayım ben kıyma almaya alışmışım tansaştanlaelaelaelaelae

ben de bugün çarşıda dolanırken telefonum çaldı konuşmaya başladım biraz komik bir konuşma oldu anlatılanlar oldukça komikti.O yüzden telefonu kapadıktan sonra bile gülmeye devam etmişim en son attığım kahkaha sonunda insanların bana bakışıyla kendime geldim sanırım beni deli sandılar.Ama napayım çok komik bir olaydı anlatılan etkisinden çıkamadım

itiraf mı olmaz mı??:roflol:
erkek arkadasımın annesiyle tanısmaya gidiyodum yerler de ıslaktı ayağım bi kaydı:1shok:
tarih dersiydeydk hoca da böyle cok tatlı biri.kitabmın arasına koymustum orkidimi cantada göz yoktu kitabımı cıkardım hocanın önüne bi düştü orkidim sınıfta düşeni sadece ben ve hoca gördü rezil bi durumdu hicbisi olmamıs gibi aldım yerden:1no2::1shok:senağlama
:roflol::roflol:

itiraf mı olmaz mı??:roflol:
erkek arkadasımın annesiyle tanısmaya gidiyodum yerler de ıslaktı ayağım bi kaydı:1shok:
tarih dersiydeydk hoca da böyle cok tatlı biri.kitabmın arasına koymustum orkidimi cantada göz yoktu kitabımı cıkardım hocanın önüne bi düştü orkidim sınıfta düşeni sadece ben ve hoca gördü rezil bi durumdu hicbisi olmamıs gibi aldım yerden:1no2::1shok:senağlama
:roflol::roflol:

yok inanamıyorum yaaaşutarafagitti...............

itiraf ediyorum,
babam pizzza yememi yasakladı. işyerinde beraber calışıyoruz. eger öglen yemegi saatinde dısardaysa hemen pizzza söylüyorum.jeyyar suanda yaptıgım gibi. ama o muhteşem lezzeti neden yasakladın ki sankikafamçokkarıştı

YAŞASIN PİZZA YEMEK:sm_cool::dance::teytey:

pek giyip tercih etmediğim deri ceketlere bi bakasım gelmiştibenneyaptımki.tezgahtar genç çocuk,şöyle yumuşak türlü deri montlar var,bunlarda dana derisi montlarımız, bunlar serttir dedisengözlerimebaksanab.sonra döndüm dolaştım baktım bi mont hoşuma gitti tatlicadiarzubakarmısınız bu dana etimiydi dedim ve rezil oldum.:utangac:çocuk ıhımkıhımkıkıkı oldu gülmemeye çalıştı ama başaramadı:mymeka:e ne yapayım ben kıyma almaya alışmışım tansaştanlaelaelaelaelae

kız güldürdün beni vallaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ben edicem bunu içimde kalır yoksa;
halkoyunu oynuyordum şalvar giymiştim büyük yani şalvar sonucta bizim oynamamıza vardı biraz daha dedim bi dışarı cıkıyımm bakıyım Allahtan yanımda arkadasım vardı bitane.merdivenlerden cıkıyodum şalvarımın pacasına bastım bi düştü şalvarım asağıya:1no2: arkadasım topladı ama ayak yeri kayboldu zor oldu toplamak ALlahımm utanc vericiydi yaaaaa gördüler biyerlerimi off neden böle seler benim basıma geliyo offf:1no2::utangac:

evet hem ne can sıkıcı bi tablo yerin dibiydim walla:) şükür ki o zaman daha 13 yasındaydımm:) smdi olsa aboooo cıkmam 5 yıl dışarı kimse tanımasın diye :)

lisedeyken 19 mayıs gösterim vardı yere çömelip eğilme hareketimde eteğim başıma geçmişti o dumur olayını düşünün artıktatlicadiarzu

lisedeyken 19 mayıs gösterim vardı yere çömelip eğilme hareketimde eteğim başıma geçmişti o dumur olayını düşünün artıktatlicadiarzu

walla bnmde şalvarım düştü bu bayramlar rezalet günü :roflol::roflol:

Geçen yıl , kız kardeşim tüm kıyafetlerimi giyip , (giydiği anlaşılmasın ve biraz da beni kıskanması nedeniyle) dolabın arkasına attığı için bulamıyordum , birgün temizlik yaparken çıktılar tabi ortaya. Oturdum ağladım sinirimden. Toz içinde kalmışlar hepsi.
Ben de gittim onun en sevdiği giysilerden bir kaçını makasla kestim bir güzel.
Bizimki birkaç gün sonra anladı başladı bağırmaya , hiç oralı olmadım. Kabak zavallı 9 yaşındaki yeğenimin başına patladı. Yeğenim makasla resim falan keser dergilerden , bunun nedeniye kardeşim onu suçlu ilan etti. Bir de geldi bana yakındı , ağladı ''Abla bıktım ya ben , heryeri kağıt parçasıyla doldurduğu yetmiyo gibi şimdi benim eşyalarımı kesmeye başlamış , psikolojik sorunu mu vardır nedir bu çocuğun'' gibisinden. Ay aslında vicdan yaptım , bırak sen rol da yapamıyorum :D ''O yapmamıştır canım , gözünle gördün mü'' diyebildim.
Sevgili kardeşim ben yaptım canım hepsini , pişman değilim , yine olsa tekrar yaparım :D

Back
X