Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
itiraf mı olmaz mı??:roflol:
erkek arkadasımın annesiyle tanısmaya gidiyodum yerler de ıslaktı ayağım bi kaydı:1shok:
tarih dersiydeydk hoca da böyle cok tatlı biri.kitabmın arasına koymustum orkidimi cantada göz yoktu kitabımı cıkardım hocanın önüne bi düştü orkidim sınıfta düşeni sadece ben ve hoca gördü rezil bi durumdu hicbisi olmamıs gibi aldım yerden:1no2::1shok:senağlama
:roflol::roflol:
yok inanamıyorum yaaaşutarafagitti...............
pek giyip tercih etmediğim deri ceketlere bi bakasım gelmiştibenneyaptımki.tezgahtar genç çocuk,şöyle yumuşak türlü deri montlar var,bunlarda dana derisi montlarımız, bunlar serttir dedisengözlerimebaksanab.sonra döndüm dolaştım baktım bi mont hoşuma gitti tatlicadiarzubakarmısınız bu dana etimiydi dedim ve rezil oldum.çocuk ıhımkıhımkıkıkı oldu gülmemeye çalıştı ama başaramadı:mymeka:e ne yapayım ben kıyma almaya alışmışım tansaştanlaelaelaelaelae
Merhabalar Itiraf Etmek Istediğiniz Bir şeyler Var Mi?
lisedeyken 19 mayıs gösterim vardı yere çömelip eğilme hareketimde eteğim başıma geçmişti o dumur olayını düşünün artıktatlicadiarzu