KK İtirafçıları...

atta sen dua et kardeşin kk ya girip bu itirafını okumasın ya yoksa senin dolap ne hale gelir düşünemiyorum bile hahahahy

anacım ben bişi daha itiraf edicem senağlama
erkek arkadasımla oturuyorduk bankta.benimde sivilcelerim var. delinin biri geldi ve ne desen beğenirsin senağlama "evlenince o sivilcelerin gecicek" dedisenağlamaaman Allahımm o an dumur oldum erkk arkadasm da güldü aboww iğrencti ya niye bunlar benm basıma geliyo kisenağlama
:roflol::roflol:

anacım ben bişi daha itiraf edicem senağlama
erkek arkadasımla oturuyorduk bankta.benimde sivilcelerim var. delinin biri geldi ve ne desen beğenirsin senağlama "evlenince o sivilcelerin gecicek" dedisenağlamaaman Allahımm o an dumur oldum erkk arkadasm da güldü aboww iğrencti ya niye bunlar benm basıma geliyo kisenağlama
:roflol::roflol:

meltosh sabah sabah çok güldüm arkadaşim yaa!!! :roflol: Allah'ta seni güldürsün emia.s.

bi itiraf daha edicem jeyyar
bu aksam abimlere gidiyoduk adamın biri geldi sordu cami nerde diye bizde ordan gidicez beraber gidelim dedik ablamla.. herneyse işte yokusta bi gelin arabası gördüm dedim oldu gari bu soğukta kim evleniyo dedim
adam da demezmi 2 dk snra benmde akrabam evleniyo evde namaz kılmak icin yer yok bende cami ye gidiyim dedim diyo
aboo basımdan aşağa kaynar sular döküldü meğer o düğün arabasının oldugu evdenmiş adam :utangac:
dumur oldumm:roflol:

Üniversite 1.sınıftaydık.Yurtta kalıyorduk ve yurdun balkonu tamir olucaktı yaşlı bir amca geldi.Neyse az sohbet ettik bize dediki size bir sorum var,Allahu Tealanın tek olduğu Kuranda nerde geçer dedi.Biz arkadaşlarla bir an durakladık çünkü sadece 1 surede geçmez bir sürü yerde geçiyor Kuranı Kerimde.Yaşlı amcada tabiki ihlas suresi dedi bizi eleştirir gibi konuştu.Biz de yurdun kantinini işleten bir ablamız var ona dert yandık amca bizi eleştirdi felan dedik.Biz de amcaya kızdık arkasından:(Aradan bir kaç gün geçti,kantini işleten ablanın küçük kızı o amcanın arkasından dedeeeeee beni de bekle diye bağrıyodu.Annesi olan kantinci ablamızda yanında.Yerin dibine girdik.kantinci ablamızın yüzüne bakamadık.

Üniversiteye başladığım ilk yıl yurtta kalıyordum.Yurdun bekçisi ''tikli''bi adamcağızdı.Her gece imza atma muhabbeti vardı malum.Bana da aşağı inmek zor gelirdi arkadaşlarıma attırırdım imzamı.Bu amca da sen tut arkadaşımı yakala:)Ee tabiki beni de çağırdılar yurt müdireleri:))Görmüyor musunuz burdayım,ne var hastayım aşağı inemedim diye üste çıktım bi de:))Neyse o olaydan sonra adamcağızı belledim ben:))) Gece binamızın içinde kapıda nöbet tutarken uyur kalırdı.Görevi başında uyumak da ne demekti:))Fırsay bu fırsat kızları da arkama alırdım kola kutusunu hoppp aşağıya sallardım.Beni bi türlü yakalayamadı:)))korkudan havaya sıçrardı:))17 yaşında yaptığım bu haylazlığı itiraf ediyorum.O bendim amcaaaaaaaaaaaaaacımmm:sm_cool:

Nerdeyse anneanne olacak kadar yaşları ergin birbirleriyle hala''kardeşim'' diye konuşan akrabamız olan 2 kadın var.(Biri eğitimli diğeri eğitimsiz)Malum şahıslar telefonda konuşurlarken biri diğerine,''kardeşim,ben depresyona girdim''der.Diğeri yanında bulunan oğluna ahizeyi kapatarak,''oğlum teyzen depresyona girdim diyor orası neresi''der.Oğlundan olayı patlatacak cevap gelir. ''anne teyzeme söle çabuk çıksın ordan ,orası çok tehlikeli ''der ve annesi hemen''kardeşim bak ben x'e sordum çok tehlikeliymiş sen çık o depresyon denen yerden''der ve .....telefonun ucunda ki ses susaar susaar susaar

benimde çok utandığım anım komşumun ablası gelmiş kardeşine gezmeye benide çaya çağırdılar gitdim ablasının ismide ayhan ayhan abi hoş geldin dedim kadın pot kırmadan hoşbulduk dedi ama ben rezil oldum kadını görünce hep utanıyorum

Back
X