- 29 Ekim 2016
- 8
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kanarya007
-
Üniversite okumaktan vazgeçmedim hala sınava hazırlanıyorum ama istediğim bölüm güzellik üzerine zaten o yüzden kursuna gidip bi şansımı denemek istiyorumUniversite okumaktan niye vazgectin anlamadim.
Onun disinda hamilelik 9 ay, kurs 6 aysa gider tamamlarsin elbet. Kursa simdi baslasan ne malum hemen hamile kalacagin zaten, araya bir yere sıkıştırıp bitirebilirsin.
Merhaba güzel hanımlar.
Gerçekten fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var. 1 sene önce severek evlendim ve eşimle 6 senelik bi geçmişimiz vardı. Evlendiğimde üniversitede okuyodum istediğim bölüm değildi ama senem boşa gitmesin belki severim bölümü diyerekten %100 bursla kazandığım bölümü es geçmek istemedim bir dönem okula gittim ama bölümü hiç sevemedim. Dönem sonunda okuldan ayrılmak istediğimi söyledim ve diplomamı geri aldım. Eşimde bu süreçte çok yardımcı oldu bana sınava hazırlanmam için yeni kitaplar aldı kurslar araştırdı. Hala sınava hazırlanıyorum ama 4 sene üni okuyup iş bulamama korkum var o nedenle bu aralar estetisyenlik kursu merakım başladı. Yarında eşimle bi kursla görüşmeye gidicez. Yalnız şöylede bi problemimiz var eşim çoçuk istiyo. İstediğin herşeti yapabilirsin ama bende senden sadece bebek istiyorum diyo. Anneside aynı şekilde bize bi bebek verin istediğin yerde oku çalış kızım diyo. Bende kursa giderken hamile kalmak o durumda olmak istemiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız. Eşimin sözlerine çok güveniyorum. Bugün biraz konuştuk ve ona o duruma düşmek istemediğimi söyledim oda çok istemesine rağmen sen bilirsin tamam 1sene daha ertele dedi ama gözlerindeki üzüntüyü gördükçe dayanamıyorum.. hem gebe olup hemde 6 aylık kursumu tamamlasam yapabilirmiyim lütfen bi fikir verin bu yanlış bi düşüncemi
Bende istiyorum çocuk ama mesleğime elime almayı daha çok istiyorum eşimide çok seviyorum gerçekten benden istediği tek şey bi bebek ama kendime güvenemiyorumHemen hamile kalıp kalmayacaginiz kesin değil, hayırlısı olsun.
Ancak buna sizin hazır olmanız, eşinizin istemesinden çok daha önemli.
Eğer sizde istiyorsanız ,kurs sırasında hamilelik sizi zorlamaz diye düşünüyorum. 6 ay çok bir zaman değilmiş.
Okul düşünmüyor musunuz ?
Eger boyle dusunuyorsan bebegi ertelemelisin.Bende istiyorum çocuk ama mesleğime elime almayı daha çok istiyorum eşimide çok seviyorum gerçekten benden istediği tek şey bi bebek ama kendime güvenemiyorum
Evet tamda öyle düşünüyorum en azından 1 sene daha bebek konusunu ertelemeyi düşünüyorum. Ben 21 eşim 22 yaşında yaşımızın çok genç olduğunu önümüzde çok seneler olduğunu anlatmaya çalışıyorum fakat 6 sene önce bile benimle bebek hayali kuruyodu eşim :) 1 sene okulum için destelekledi hiç bu konuları açmadı ama her bebek gördüğünde nasıl baktığını görebiliyorumEger boyle dusunuyorsan bebegi ertelemelisin.
Kursu bitirsen ardindan hemen bebegin olsa calisamazsin ki.
O bebek senin artik, ise bir sure ara vermen gerekecek.
Kaldi ki bahsettigin alanin is ortami nasil bir de ona bakmak lazim.
Sen çalışmak istiyorsun anladigim kadariyla.
Bu durumda once kursu bitirip iste belli bir deneyim kazandiktan sonra bebek sahibi olmayi dusunmen daha mantıklı olur.
Cok gencmissiniz daha.Evet tamda öyle düşünüyorum en azından 1 sene daha bebek konusunu ertelemeyi düşünüyorum. Ben 21 eşim 22 yaşında yaşımızın çok genç olduğunu önümüzde çok seneler olduğunu anlatmaya çalışıyorum fakat 6 sene önce bile benimle bebek hayali kuruyodu eşim :) 1 sene okulum için destelekledi hiç bu konuları açmadı ama her bebek gördüğünde nasıl baktığını görebiliyorum
Evet bölümün okulunu okuyucağıma kursla bi deneyim kazanmak istedimSu an bu estetisyenlik yapanlar yok lazer epilasyon yapanlar yok profesyonel makkaj yapanlar cok kazaniyor ve kolay is bulabiliyorlar bence kursa başlayın is deneyimi kazanın sonra cocuk düşünün diger türlüsü cok zor olur
Önce kursu bitirin işiniz rahat olursa açıktan okuma olanağınız da olurEvet bölümün okulunu okuyucağıma kursla bi deneyim kazanmak istedim
Çok teşekkür ederimÖnce kursu bitirin işiniz rahat olursa açıktan okuma olanağınız da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?