- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.021
Abauuwww dun gecekı halim ne cabuk dusmus nete:1shok:
Degıl mı ama ne kaldı menapoza surda
Sean Paul kuzum banala tanıstırmadımmı senı :asigim:
Ay ne güzel yermiş burası... Çok sıcak bir ortam , ben de giriyim dedim... zemuszemus
Selam herkese .. a.s.
Benim de zor günlerimde tek sığınağım KK.. Tüm sıkıntımı alıp götürüyor... Yaşasın KK :enbuyukkk:
annee bu adamm kimm :ecrin_bebek:
Zor gunlerını bı say bakıyım annem senAy ne güzel yermiş burası... Çok sıcak bir ortam , ben de giriyim dedim... zemuszemus
Selam herkese .. a.s.
Benim de zor günlerimde tek sığınağım KK.. Tüm sıkıntımı alıp götürüyor... Yaşasın KK :enbuyukkk:
Yoooo tanıştırmadınnn bende hep merak ediyodum bubamuuu buldumteşkurvereliniortak
]
Kral tv mı :mymeka:
MTV dururken kral tv bızı kesmezzz
Fixdir yavruuuuu
kızlar arasında sık kullanılır bılmıomuydunnnn :1shok:
hersey serbest yaneeeee:jeyyar:
Senı bı ara geykhaneye de beklerükkkk
oturduğum semti soruyosan dikkaldırımmm
yok doğum yeri olarak soruyosan manav oluyomm
yani bursanın yerlisi dedemin dedeleriii
bende gelim alın beni aranıza öpün koklayın sevin benüü :1rolleyes: mirmirmirmir
Kral tv mı :mymeka:
MTV dururken kral tv bızı kesmezzz
Fixdir yavruuuuu
kızlar arasında sık kullanılır bılmıomuydunnnn :1shok:
hersey serbest yaneeeee:jeyyar:
Senı bı ara geykhaneye de beklerükkkk
Ay ne güzel yermiş burası... Çok sıcak bir ortam , ben de giriyim dedim... zemuszemus
Selam herkese .. a.s.
Yooooo o benim bubammmyasakkelimesean paul bacum sean paul... zemuszemus eferım kedıcık ıyı yaptın onu getırmekle bende pek bı severım kendsını sesını... vereliniortak
Zor gunlerını bı say bakıyım annem sen
ozellıklde de ıspatı ıle
Tanıs ısde guzummm
aksamları gelıo o eve ama mumkunse aksamları sen ugrama eveeee:jeyyar:
Seni böle severimm:1hug:
Böle öperimmŞeniz
bölede koklarım :uhm: koklayan smilee yokk koklayamıyorumm olamazzmafoldumbenmafoldumben
bende gelim alın beni aranıza öpün koklayın sevin benüü :1rolleyes: mirmirmirmir
dikkaldırımı bilmiyom kızanım:uhm:
beeende apdal mahallesinde doğmuşum:ecrin_bebek:
istimlak edilen evimiz vardı ordamafoldumben yolun ortasında kaldıımafoldumben
sonracıma nilfer küye dündüü anneannemler
sean paul bacum sean paul... zemuszemus eferım kedıcık ıyı yaptın onu getırmekle bende pek bı severım kendsını sesını... vereliniortak
Kızlar duyduk duymadık demeyin...hihoyyyt Sardunya 'nın resmini gördüm nette...delikafadulden
Sardunya_Zakkumumuz aslında kanatları olan bir melekmiş ... Buyrun bakın göreceksiniz , resim aşağıda...
Kızlar duyduk duymadık demeyin...hihoyyyt Sardunya 'nın resmini gördüm nette...delikafadulden
Sardunya_Zakkumumuz aslında kanatları olan bir melekmiş ... Buyrun bakın göreceksiniz , resim aşağıda...
Mumkunse uzakdan sev
:mymeka:
:mymeka::mymeka:
:mymeka:
Ole ossun bakalımmm:jeyyar:geyikhane kesmedi benü
hem nuri hep coşkun delikafadulden
degişüklük olsun dedimdi kaydirigubbakcemile2
Nıe dırek regl yada adet demeyız de garıp ısımler buluruzyok beee yavruu kk olmadan once pek kız arkadasım yoktu benım... senağlama annemlerlede vısnelı kadın ne bılım halam geldı elımı optu vss.. yapardık ne bılım yaa mafoldumben
Yooooo o benim bubammmyasakkelime
Ama ama dışarda napiciğimm benn tek başımaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?