KK Kadn Snma Evi .

kızlar anca geldim..
annaaa :1shok::1shok:kedijik laaaa bu remi nezaman çekmişler.deşifreolduk kıssszemuszemuskaydirigubbakcemile3
hoş bulduk sherincim vereliniortak

Kedijik ben şimdi bi döktürürsem kimse durduramaz beni.. Bak sen kedijik ; senin gibi kediler oynuyo bile , sen daha dur...kaydirigubbakcemile3
6cimla9.gif

Ya bu yemeklerden istediğimiz kadar yiyebiliyoz mu ?cokacimcoook Açık büfe isteriz , açık büfe isteriz...:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Başkanımıza duyurulur.. hihoyyyt

bize yemek yasak sen dondurma dagitiyon hemi:dilcikar:

kiz ne acik büfesi 1/4 ekmek ve 2tanemi ne zeytin veriliyomus iter doy ister doyma:sm_confused:

kızlar bu baskan foss cımrııı bızee ıncı dedıgı gıbı
ama bakın kendı
recep_yemek.jpg

Şöyle bir şey yapalım , derneğimize kim en fazla hizmeti yaparsa istediğini yeme hakkına sahip olsun , anlaşıldı mı sığıntılar zemuszemus

Ben en büyük hizmeti yapıyorum..alkisalkisalkis Derneğimizin bahçesine bir yüzme havuzu yaptırıyorum... Sıcak yaz günlerinde cuppp atlıcassskaydirigubbakcemile2

1.jpg

yooooo öyle ucuza olmasyasakkelime GEYİKHANE de çalışırsan tamamdır:delphin:

PeSpEmBe kullanıcısından alıntı
hoş bulduk sherincim vereliniortak

Kedijik ben şimdi bi döktürürsem kimse durduramaz beni.. Bak sen kedijik ; senin gibi kediler oynuyo bile , sen daha dur...kaydirigubbakcemile3
6cimla9.gif

kedijik de sana büüüle bakar

lolcat.jpg

incitanem balım gel biz yiyelim datlularımızı.. Onlar zeytin ekmek yesin:dilcikar:

Ben ellerimle yaptım , kadayıf dolmalarını cokacimcoook

taskadayifho3.jpg

big_kadayif_dolmasi.gif

Şöyle bir şey yapalım , derneğimize kim en fazla hizmeti yaparsa istediğini yeme hakkına sahip olsun , anlaşıldı mı sığıntılar zemuszemus

Ben en büyük hizmeti yapıyorum..alkisalkisalkis Derneğimizin bahçesine bir yüzme havuzu yaptırıyorum... Sıcak yaz günlerinde cuppp atlıcassskaydirigubbakcemile2

1.jpg

iyi ben geyikde daha ucuza kurtuldum ozaman sevindim ya:roflol:
bi gazoz icdim nuriyede ekmek arasi döner oldum okadarrrrrrrrrrr:utangac::roflol:

Back
X