- Konu Sahibi Halikarnas
- #2.381
gel incim sarıp sarmalayalım seni.:teselli:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel incim sarıp sarmalayalım seni.:teselli:
olay az önce gelisdi canim ben suan sinir ve üzüntümden diyetede raziyim :)))))
:teselli: canımm bütün suç kırmızı çubukun da![]()
tskler kirmiziyi severim sexydir:roflol:
![]()
Her bı yanım da ayrı fingirdiyooooo
senıde düşündüm
![]()
siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkisşş kızz balayı suıtını ayırdım bıze gır ıcerıı bırak burayı benumsun benumm okdar![]()
olurrr boylee seylerrr benımkıde ananeme ıller arasıı canlı yayın yapmıstı tartıstıgımızda takmaaa :1hug:
inci tanem bak senin için şarkı çalıyorum.steve vonder kıvamında.... hade asma yüzünü...
![]()
Aaaa valla olmaz mutlaka ye para almıycam valla bak:jeyyar:
Cok melek gordum kendımı
![]()
![]()
hadee oturmaya mı geldık kalkın bakemm... :))
şş kızz balayı suıtını ayırdım bıze gır ıcerıı bırak burayı benumsun benumm okdar![]()
iyi geldi benim annem yok abi bacimda yok (töbe yinede allah korusun)huyum kurusun pasa pasa ben gidicem demedi demeyin:roflol:
siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkis
Aaaa valla olmaz mutlaka ye para almıycam valla bak:jeyyar:
Cok melek gordum kendımı
![]()
:1shok: :1shok: :1shok: bu ne wc bekçiliği haaaa OMGmafoldumben halbuki ben manukyan gibi olmak için o kadar uğraşıyom senağlama senağlama senağlama
ehuehu nasıl cevaplasam sey ımm neysee bıppp şşş sen kucuksun buyude gel suıt ıkı kısılık senı dıger odama alırım:)siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkis
:1shok: :1shok: :1shok: bu ne wc bekçiliği haaaa OMGmafoldumben halbuki ben manukyan gibi olmak için o kadar uğraşıyom senağlama senağlama senağlama