KK Kadn Snma Evi .

olay az önce gelisdi canim ben suan sinir ve üzüntümden diyetede raziyim :)))))

Aaaa valla olmaz mutlaka ye para almıycam valla bak:jeyyar:

Cok melek gordum kendımı

hareketli-ifadeler_291.gif

olurrr boylee seylerrr benımkıde ananeme ıller arasıı canlı yayın yapmıstı tartıstıgımızda takmaaa :1hug:

vakit gec yoksa annem tr yi arayip cokdan haber etmisdi sonra vurun abaliya hesabi onlar beni ararlar azarlarlar:roflol:alistim artik ya
msn de ilk defa sert konusdum temin telimin fisinide ilk kez cekiyorum cebimide ilk kez kapattim demekki herseyin ilki varmis cok seytan gördüm kendimikötükedihüso

:utangac:iyi geldi benim annem yok abi bacimda yok (töbe yinede allah korusun)huyum kurusun pasa pasa ben gidicem demedi demeyin:roflol:

tabıı canım kırgınsın sen sımdı ondan..kızgınlık halınde hıc ıstemedıgımız seyler sarf edıyoruz bazen..karsı tarafta oylee ne olursa olsun ata onlar canım sen dedıgım gıbı uzulmee nolurr... :1hug:

:1shok: :1shok: :1shok: bu ne wc bekçiliği haaaa OMGmafoldumben halbuki ben manukyan gibi olmak için o kadar uğraşıyom senağlama senağlama senağlama

kendımı afetıtıryım dımı sonra nerde kalıır donjuanlıgım

Kirmizi_Beyaz_Guller.jpg

siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkis
ehuehu nasıl cevaplasam sey ımm neysee bıppp şşş sen kucuksun buyude gel suıt ıkı kısılık senı dıger odama alırım:)
karanlikoda_kirmizi.jpg

Back
X