- Konu Sahibi Halikarnas
- #2.581
yaa kuzuum niye söylüyon ben inciyi azcik düsündürcektimheeee su mınık mı yosam...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kuzuum niye söylüyon ben inciyi azcik düsündürcektimheeee su mınık mı yosam...![]()
ben vermedim:roflol: kedijik verdi:roflol: çakmasını bulup getiremeyince ihale kanarya ya kalmıştı:roflol: gece 03.00 miniği içine kaçtı:roflol::roflol:
evet simdi ögerendim bende ahhh beren ahhhmeraklanma balim sen toplu cvp yazicam diye ben berenden ögrendim minigi:jeyyar::roflol:
o ecrin bebegi cekde gör bak noluyo:jeyyar::roflol:
olurr bolee kafan dumanlı ya bu gece ondandır.. takma salla dertlerı amman,unut herseyı amman...
nasıl olsa gunes yenıden dogcak bak gor sen...... Şeniz
Olduuu bıde soyle uzanıyım ıstersen :mymeka:
İndirim de ne demek yok benım sozlugumde
ıkı katı ucretı bılırım ındırımı bılmemmm![]()
Hadı canım hadı nakit dedık ya da yarın geyıkhaneye ugra
tahsılat ıcın bı anlasma ımzalarız
Nuri ya da Coskunla bı fılm sozlesmesı seklınde odersın
oldu da bıttııııı :jeyyar:
söylemicem iste catlada patla kim oldugunu düsün sabaha kadar,al sana takinti,düsün bakem kimdi..
:1ninca: :1ninca: :1ninca: ben bişi anlatmadım ben çok ketumum:1ninca:
yok tatlim,ama kanimca es se coskun,kaydirigubbakcemile5 bence de
canim sen rahatsan,sorun yok,geçelim
neyii anlamiyomki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
ben vermedim:roflol: kedijik verdi:roflol: çakmasını bulup getiremeyince ihale kanarya ya kalmıştı:roflol: gece 03.00 miniği içine kaçtı:roflol::roflol:
yaa kuzuum niye söylüyon ben inciyi azcik düsündürcektim
garibim kendini daglara vurdu inci askinla yanip tutusuyoo hala,incimmmm bak ne var:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::roflolgünden sonra minikden bir daha haber alinamadiydi zaten:roflol:
burası sıgınma evi degilmi acep
yoksam kötü yollaramı düşürüyonuz :1shok::uhm:
evet simdi ögerendim bende ahhh beren ahhh
Kızlarrr cıkmam gerek hepınızı optum
Kızım uyandı bı haylı de keyıfsız
yarın grsz artık
![]()
yaa kuzuum niye söylüyon ben inciyi azcik düsündürcektim
hakkaten bacum kasınıyon ne demısler adamın basına ya merak dan ya merakdan dıyı.. fazla merak ıyı degıldır cıldı bozar..kiz hersey bi yana yengemle suan ne konusuyolar cok merak ediyorum:roflol:bende zorla kasiniyom ha:roflol:
garibim kendini daglara vurdu inci askinla yanip tutusuyoo hala,incimmmm bak ne var:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gazozu icdinmi düsdügün yollari bilemezsin:roflol:
annahh sızede yaranılmıyor heeeeee..... :dilcikar:
hakkaten bacum kasınıyon ne demısler adamın basına ya merak dan ya merakdan dıyı.. fazla merak ıyı degıldır cıldı bozar..bosver yarın bırgun konusu gecer ogrenırsın..
all bı tane daha nolurr bırı bunla ılgılensın lakın benım gozunu acacak halım kalmadı.. şakkıdı
emzigi ceksem hemen kiycak,o yüzden hep böyleyim artik:ecrin_bebek::roflol: bende sandım ki :roflol: burda çok zopa yedin diye kanaryaya kıyamıyon:roflol::roflol: