- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.621
anamm sarduş kız sen yorma kendinü...ben odama alabilirüm kenisünü.sıkışıp kardeşkardeş kalıruz...:jeyyar::jeyyar:
Artık o mu ruhunumu teslim eder yoksa sığınma evindekilermi ruhlarını teslim ederler Allah bilir:a.s:roflol:
tüh geç kaldık desenebaşkanınınız olarak hizmete hazırım ve sizleri rahat ettirmek için kendimi feda edip sadrazam daireme yolladım bilezemuszemus zemuszemus
mavi gasosunu içmiştir bilem opuyorumnanaktan
kıslar ben akşama kadar yoğuuumm
Sığınma evi ünlü evine dönmüş bir ünlüde benden olsun:))))
Artık o mu ruhunumu teslim eder yoksa sığınma evindekilermi ruhlarını teslim ederler Allah bilir:a.s:roflol:
günaydınnlaaaaaaaarrr fıstıkl hatunlllaaaarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıslar bilin bakalım bu ne?
geldim gene kimse yoğğ
heyyytttttt uleeeyyyynnnnn nerdesiniz nannnnnnn:enbuyukkk:
günaydın tatlişko...günaydınnlaaaaaaaarrr fıstıkl hatunlllaaaarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın şeker..du laa şinci kahvaltıdan kalktık..ne yimeğeeeeGünaydıııınnn a.s.
Kahvaltıyı kaçırdım. Öğle yemeği kaçta dağıtılıyor
kaydirigubbakcemile3
aalüüüüü burdayuz sesimiz gelir müüüüüüüzemuszemuszemuszemusgeldim gene kimse yoğğ
heyyytttttt uleeeyyyynnnnn nerdesiniz nannnnnnn:enbuyukkk:
he janum sabah kadar gosos içip yattıks üitleimizde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:yorgun düşmüşler canumm
artık sabaha kadar bu yakışıklarla ne yaptılarsa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he janum sabah kadar gosos içip yattıks üitleimizde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne gasosu içtiniz ülen bağa niden haber virmediniz bu yağuşukluyu tek başınamı götürdünüz süittekötükedihüsohe janum sabah kadar gosos içip yattıks üitleimizde:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?