- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #1.521
Sende sağol canımŞeniz
ÖZÜMBÜşüm teşekkür ederim. Benide kabul ederseniz neden olmasınŞeniz
Canım benim sadece cenazelere çelenk gelmez değilmi:))Şeniz
bizim adamlar diyeceğini demiş o yüzden burdayız:dilcikar:anacum zabahtan beri burdasınız
adamlarınız gelcek şimdik yandınuzzzz:1shok: :1shok: :1shok:
cıık atmam bi işe yaramazsın sonrazemuszemusay şimdı bnede spora gıtcemm bneı kaldırın desem camdan aağımı fırlatırsınız :roflol::roflol::roflol:
anlaşıldı doğruuu GEYİKHANEYE bakiimmmkaydirigubbakcemile seni orda anca coşkun paklar:roflol:
Teşekkure gerek yok
Sende sağol canımŞeniz
ÖZÜMBÜşüm teşekkür ederim. Benide kabul ederseniz neden olmasınŞeniz
Canım benim sadece cenazelere çelenk gelmez değilmi:))Şeniz
Lereenim bu kıslar ve gadunlar 24 dolmadan didişmeye başladılar :1shok:ben naptımm OMGmafoldumben
bizim adamlar diyeceğini demiş o yüzden burdayız:dilcikar:
sen sanki burda değilmiş gibi konuştun senin herşey hazırmı:jeyyar:
cıık atmam bi işe yaramazsın sonrazemuszemus
destek parmağı yollarım :roflol:
gelemem ne yapacaksın orda bana opuyorumnanaktan
ben suit yerine sut yazmışım bacımm
ama ben sana sütde bulur en ballısından içiririmm
ama geyikhaneye gelirsen
ilaçlı gazoz bile içiririm
ben suit yerine sut yazmışım bacımm
ama ben sana sütde bulur en ballısından içiririmm
ama geyikhaneye gelirsen
ilaçlı gazoz bile içiririm
selam kader arkadaşlarımm vereliniortak
olmaz vermem lazım kadın dayanışması budelikafaduldendestek mestek ıstemem ay kalsın ne demıs hadise
hep destek tam destek ama parmaksız:)
kızarıncaya kadar şair olacan :roflol::roflol:kızlar kk kartı ıcn yazdıgım sıırı sızede gosterem
kadınlar kulubunun dağında biri var beklemekteee
gözler kapıya dikilmiş kuryeyi beklemektee
gelirmi acep eritmek için özlemi yürekteee
bilsekii bekliyen bi ömür tüketmekteeee
selam kader arkadaşlarımm vereliniortak
suitede gelmem için renkli ışıklar olası gerekli sen benim odamı gördünmüydü:jeyyar:
geçmiş sayfayı hatırlamıyorum git bi bak odama anlarsınyerimseniben
gelmem ne yapcanız bana orda sadunyada çağırıp duruyor:1shok:
hıdırrrrrrrrrrrrrrr yetişşşşşşş karın gidiyor elden:roflol:
sen ne istiyon bakalım :mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
olmaz vermem lazım kadın dayanışması budelikafadulden
kızarıncaya kadar şair olacan :roflol::roflol:
selam candy bu yola sendemi girdin:çok üzgünüm:
:1shok: :1shok: :1shok:-tatlicadiarzu- 48 dolmadan delürttünüz nan garularÇok üzgünüm çoook
biri süt ister biri robot ister biri yemek ister biri kocişim diye ağlar biri biri spor salonu ister biri en büyük oda der öbürü en manzarıl oda bana der biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü der öbürü kedinin dilini ister aaaaaaakafamçokkarıştı
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafagittilaelaelaelaelae
gamyoncuiremsu
olmaz vermem lazım kadın dayanışması budelikafadulden
kızarıncaya kadar şair olacan :roflol::roflol:
selam candy bu yola sendemi girdin:çok üzgünüm:
:1shok: :1shok: :1shok:-tatlicadiarzu- 48 dolmadan delürttünüz nan garularÇok üzgünüm çoook
biri süt ister biri robot ister biri yemek ister biri kocişim diye ağlar biri biri spor salonu ister biri en büyük oda der öbürü en manzarıl oda bana der biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü der öbürü kedinin dilini ister aaaaaaakafamçokkarıştı
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafagittilaelaelaelaelae
gamyoncuiremsu
gamyoncuiremsu
Hayırlı akşamlar çok sevgili bacılar buyrunnnnnnnnn
Yememizi yedik şimdilik rahatım arıza çıkarmazda herifim buralardayım opuyorumnanaktan
Nassınız inşallah vereliniortak
Hayırlı akşamlar çok sevgili bacılar buyrunnnnnnnnn
Yememizi yedik şimdilik rahatım arıza çıkarmazda herifim buralardayım opuyorumnanaktan
Nassınız inşallah vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?