KK Kadn Snma Evi .

neyse kızlar hepınızı opuyorum sımdılık cıkmam gerek dus alıp alt komsuma ınıcem.azcık kafa dagıtayım.hepınızı mujkladım opuyorumnanaktan gelınce yanınızdayım... :lepi:

topiğin hayırlı olsun canımmm
büyük ihtimalle yakında kociş beni banlayacak
artık gidecek bir yerim var yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden:lepi:

:1shok: delikafadulden zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Şeniz Şeniz canımmmm sadrazam dairemin içinde ki lalezar köşkünü sana ayırmıştım zatiopuyorumnanaktan geleceğini hissediyodumzemuszemus

ooo süper ya ..valla bu kk ya kesinlikle böyle bir sığınma evi şarttı..ve bu fikir senden çıktı sarduş..seni kutluyorum canım...vereliniortakbende bugünlerde kocam tarafından banlandım banlanacam inanki..adam artık her gece benden önce yatağa girer oldu ben geç saattlerre kadar burda takılıyom ..şansımı bu aralar çok zorluyorum canım..ohh ohh iyi oldu banlarsa resti çekiceğimiz bir yer var anlaşılan ...hadi sığınma evin hayırlı olsun..ben rezervemi yaptırayım canım önceden yer varmı...zemuszemus

bıı bolumde okumustum sanırsam yalnısım olursa bılen bırı duzeltsın sanırım kendısı ıstemıs tatıle mı gıdecekmıs kafa mı dınleyeyım demıs sanırım boyle bıseydı... :uhm:

son haftalar da çok sıkıntılıydıbenneyaptımkikendi kendini bile banlamıştıbenneyaptımki

inşallah çabuk döner:Saruboceq:

bu günde onun topikine misafirliğiye gidecektikmafoldumben

Barçman daha topikler arasında altun günü yapacaktık:1no2: topikler arası fair play ruhunu geliştirip turnuvalar yapacaktıksenağlama bütün planlarım suya düştümafoldumben

:enbuyukkk: çaktığın kazık adınakaydirigubbakcemile

vereliniortak

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…