KK Kadn Snma Evi .

Nasıl sıgınma evı sakınısınız nan
Moralım bozuk
cabuk keyıflendırın benı

soytariism3hg6.jpg

delüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamamen duygusal fesat karuuuuuu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

fesat mı:1shok: suitlere çıtır üstüne çıtır atılan bir eve dönüştükkafamçokkarıştı yohsam ben mi fesatım:uhm: dur en iyisi bu işlerden anlayan bir uzman çağırayım:jeyyar:

nuriiiiiii gel canım geeel sana epey iş çıktıa.s ....:roflol: :roflol:

fesat mı:1shok: suitlere çıtır üstüne çıtır atılan bir eve dönüştükkafamçokkarıştı yohsam ben mi fesatım:uhm: dur en iyisi bu işlerden anlayan bir uzaman çağırayım:jeyyar:

ben coşkunu tercih ederim :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Nasıl sıgınma evı sakınısınız nan
Moralım bozuk
cabuk keyıflendırın benı

soytariism3hg6.jpg

bu senüüü keyüüflendürüüü a.s ...ama bunu alıp film setine götür biliyosun burası gadunlar evi burda tutmakaydirigubbakcemile3 ...

senaryo gereği bunun gösü kör:smiley-cool: sen bunun gösünü açacaksın:1shok:...al işte eğlen bu gece oyalan:roflol:

b-293725-hanzo.jpg

bu senüüü keyüüflendürüüü a.s ...ama bunu alıp film setine götür biliyosun burası gadunlar evi burda tutmakaydirigubbakcemile3 ...

senaryo gereği bunun gösü kör:smiley-cool: sen bunun gösünü açacaksın:1shok:...al işte eğlen bu gece oyalan:roflol:

b-293725-hanzo.jpg

dettttttt :dilcikar:
aksamuzerı gıttım de sankı kımse vardı
ıhmal ıhmal herseyın bası ıhmal :dilcikar:

olduuuu buyrunnnnnnnnn

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

arada canım hayırdır ŞenizŞenizŞeniz

oylesıne sordum ablam bagımlılık yaptı bu topık fena:)

mg124b.gif
Çok şükür canımm sen nasılsın opuyorumnanaktan

Ben kilo istiyorum noolaarrr mafoldumben fazlalarınız varsa alabilirim zemuszemus

:kızgın: kız doveyım senı kılo ıstıyomusss delı olcam bak aramızdkaı anlasma heran bozulabılrı:oklava:

sen pisikopata bağlamışsın canım hayırdırsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

he azbucuk serde oflu olunca psikopatlık var testere 6bıttıı testere 7ye ceset lazım onun ıcın geldım bu eve :delphin:

:delphin:
:delphin::delphin:
:delphin::delphin::delphin:
:delphin::delphin:
:delphin:

Hiçççç işim olmaz
ben kendı teorımı kendım uretır bı basıma devreye sokarım

vaşş benden daha ağır psıkopatıdA VARMIS SAYGILARbuyrunnnnnnnnn

Ay bu Hanzo mudur nedir
silin onu bakem,uyuyamiyeceim...
vallahi korktum adamdan...:1shok:
hem kadın sığınma evinde adam resmi yasak diil mi...yasakkelime
erkek sinek görürsemmm haa.....:oklava:

fesat mı:1shok: suitlere çıtır üstüne çıtır atılan bir eve dönüştükkafamçokkarıştı yohsam ben mi fesatım:uhm: dur en iyisi bu işlerden anlayan bir uzman çağırayım:jeyyar:

naniknanik:1hug:kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ağlama mafoldumben tamam tamam coşkun GEYİKHANE kapısında bekliyor seniopuyorumnanaktan gerçi ruhunu okşamaz ama bukaydirigubbakcemile senin tercihin:roflol: :roflol:

oylesıne sordum ablam bagımlılık yaptı bu topık fena:)

:kızgın: kız doveyım senı kılo ıstıyomusss delı olcam bak aramızdkaı anlasma heran bozulabılrı:oklava:

he azbucuk serde oflu olunca psikopatlık var testere 6bıttıı testere 7ye ceset lazım onun ıcın geldım bu eve :delphin:

vaşş benden daha ağır psıkopatıdA VARMIS SAYGILARbuyrunnnnnnnnn

canım doğum gününü haber verde sana elektiriklisini hediye edeyim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ay bu Hanzo mudur nedir
silin onu bakem,uyuyamiyeceim...
vallahi korktum adamdan...:1shok:
hem kadın sığınma evinde adam resmi yasak diil mi...yasakkelime
erkek sinek görürsemmm haa.....:oklava:

arz talep var canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X