KK Kadn Snma Evi .

hehe demek kıskırırsınız ha wc begenmessınız haa alın bunu ıste hepınıze topık basındaykenn kalkmak zorunda klamayınn ucretsız dagıtıyorumm
wc.jpg

tam benliiik :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: yaşasın bezden kurtulacam artıkın :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar sııgnma evımzın yemekhanesıı buyurn hala ac olan varsaa :delphin:
pic29185.jpg

mantıklı...:delphin:
bana bi fıkrayı hatırlattı....üstten öküzü atıyosun alttan sosis çıkıyo...bazen de üstten sosisi atıyosun alttan öküz çıkıyo...ahahahahahhah
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bırı benı durdursun :):) buda evımızn dıstan goruntusu
22.jpg

dondurmamız
21.jpg

zakkumun bıze yaptıgı yemek
20.jpg

16.jpg

ahh sardusum gördün sonuda,hatirini soriyim görmüyon,baskan diyorum görmüyosun,ama haklisin sardusum baskanim,cok yogunsun,:teselli:

tatlım her mesaj yazdıktan sonra yallah dediğimde beni sayafalarca ileri atiy OMGmafoldumben kendime gelip ne olduğunu anlamaya çalışırken hoopppp başya yazdığım bir mesaj gene sayfalarca ileri atiy OMGmafoldumben

bak bunu beğendimm alkisalkisalkis:jeyyar:
kopart kopart harca vereliniortak

gule gule kullan:)

tam benliiik :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: yaşasın bezden kurtulacam artıkın :teytey: :teytey: :teytey:

bend edıyodum bu mayhoşş kokular nerden celiyy ıyy hemen al bıtane bedavaa bendennn

öğkk midem alt üst oldiii
noldii yüzün soldiiii

bişi sorucam:utangac:
dil fonksiyonel mi kaydirigubbakcemile3

ehüehü bo soruyu es geçelim:)

tatlım her mesaj yazdıktan sonra yallah dediğimde beni sayafalarca ileri atiy OMGmafoldumben kendime gelip ne olduğunu anlamaya çalışırken hoopppp başya yazdığım bir mesaj gene sayfalarca ileri atiy OMGmafoldumben
öyle oldugunu tahmin ettim canim,bende okumaya yetismeye calisiyorum,senin topikler,maasallah,jet hiziyla ilerliyooo:nazar:

mafoldumbenkaydirigubbakcemile4buyrunnnnnnnnnsenağlamaturkbayragikaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-vereliniortakkaydirigubbakcemile sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoookalkisalkisalkis:delphin:delikafaduldenşakkıdı:1shok::utangac::jeyyar:cokacimcoookzemuszemusmirmirmirmirbenneyaptımkiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5yerimsenibenŞenizlülülülülülükötükedihüsolaelaelaelaelaenaniknaniksositososito:lepi:kafamçokkarıştıyasakkelimesırnaşık şey:mymeka::sm_confused::içelim::uhm::çok üzgünüm::roflol::sm_cool::dilcikar::smiley-cool::teytey::hooray::dance::tomato::icecream::kahve::oklava::asigim::1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

kıslar gözlerinizin önünde sürekli bunlar var mı yumunca bile

Back
X