KK Kadn Snma Evi .

oh oh sabah çaylarıda gelmişşş
bide simit alsak ohhh ne iy olurrr

nabersiniz hanumlarrr

eve t kızlar be geldım dıun gece beddua etmıstım benden sonra yazı cok olmasın dıye he yıne e nfazla 4 5 sayfa gıdebıldıler ama bısey dıyımmı bneı elektrık gece gıttı bana dondu duam evet cnlarım buyrun pasta yaptım ogle arası moral olur calısanlara
baskan fıara ettı bızle ugrasamadıı:)
xc
b-183705-pasta.jpg

sevval kız benim okadkar param yokk kulübe çadır ne olursa varımm kaydirigubbakcemile3
esse kız güzelmişşş heee
allaah razı olsun kıız bana yuvaa açtınız :roflol:

eve t kızlar be geldım dıun gece beddua etmıstım benden sonra yazı cok olmasın dıye he yıne e nfazla 4 5 sayfa gıdebıldıler ama bısey dıyımmı bneı elektrık gece gıttı bana dondu duam evet cnlarım buyrun pasta yaptım ogle arası moral olur calısanlara
xc

:roflol:ya işte öleee bedduan sana geri dönerr
senmisin eden

buyrun kızlarr odaların sahibesi geldi ona sorun odaların fiyatlarını
ben özellim benim odam kraliçe suiti :delphin: :roflol:

xc
b-183705-pasta.jpg

heheheh ama bişey dicem benim bağlatı gidip gidip geli çabık bed pis duanı geri al bakim çabık :mymeka:

bne sahsen patron ııc nkılımı kıpırtatmam gece arkamdan deıdklerındne sonra beterr olsun ofluyla ugrasılmaz :delphin:

Back
X