KK Kadn Snma Evi .

senin eltin kimlaelaelaelaelae kıs zaten sığınma evi mahşer yeri gibi geç kendin al tatlını dondurmanıkafamçokkarıştı

:teytey:haydeee oturmak yok bu gece:teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

canım naber benim bu gece pek sızasım var :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kedijiğin niden asabi olduğunu buldum.diş macunu tüpü patlamışda ona kızmış..delikafadulden
kedi1.jpg

senin eltin kimlaelaelaelaelae kıs zaten sığınma evi mahşer yeri gibi geç kendin al tatlını dondurmanıkafamçokkarıştı

:teytey:haydeee oturmak yok bu gece:teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

ablacım be ne enerjı boylee :delphin: bıraktıgımda en son oynuyordun geldım hala oynuyorsun :nazar: masallah deyım de nazar degmesın... :1hug:

sag ol tatlımm...kızlar hanı partı..okadar adamı bosuna mı topladık..geceye partı vardı hanı nırde kedıcık... CADIARZU dort yanı sarmıs fotoların kaydirigubbakcemile

Bırdayımmmmm

Baskanım desın haydı partıye dıye
geyıkhane bır tıka bakar tık der gıderız

anam kaç gündür yoktum,yeni gördüm bu topiği..sarduşum hayırlı ugurlu vatana millete hayırlı olsun şekercim...

benim dondurmam nerde
belki ayılırım:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Back
X