- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Halikarnas
- #2.321
kızlar maaşallah hızınıza yetişemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso yarın belki yarından da yakınkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
efet efet çok güsel istersenseninde eltin olarıs hihoyyyt
hadı yaa ıkı eltıı :)) vayy beee guzel olsa gerek..keske benımkılerden bırılerı de olsa mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:benim kızım sonunda itiraf ediyorum
herşey seni takip etmek içindi :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
olma mı ne istersen o teldenzemuszemuszemuszemusMERABA bayanlar napisiiz kaçgündür burda merak ettim
bana göre bişi varmı
bende aplam bende..önümde2 sayfa açık ..öle takip ediyorum vallaadelikafaduldendelikafaduldenkızlar maaşallah hızınıza yetişemiyorum
kızlar maaşallah hızınıza yetişemiyorum
benim kızım sonunda itiraf ediyorum
herşey seni takip etmek içindi :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ablamm etme gozunu sevemm :1no2: duser bayılırım hındıı...gercıı hıc bısey soylemedım sahsıyla alakalı ama su hallerımı ogluna bı fısteklerse marmara cırası kımın yandıgımın resmıdır.. mafoldumben
ya bak korkutma gece gece benıı
![]()
ya bak korkutma gece gece benıı
![]()
korkma ben varım
gir sen şefkatli kollarıma
ablan olarak kollıyayyım seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablamm etme gozunu sevemm :1no2: duser bayılırım hındıı...gercıı hıc bısey soylemedım sahsıyla alakalı ama su hallerımı ogluna bı fısteklerse marmara cırası kımın yandıgımın resmıdır.. mafoldumben
nee duyunca yancakmışın ,valla burdaki robotlardan salarıs görer o yakmayı :mymeka:
anaaaaa kimin neresine sürceniz bu biberleriii:1shok::1shok:
onemlı degıl bıdenem ben bakmıssındır dıyee soyledımm.olsun arada hangımız unutmuyoruz kı..yemek yakanlar bılem varmıss bosver..![]()
mesela örneğin be_rencim benim bulaşıklaa kaldı,kocişide uyuttum sonunda huzuur içinde sığınabüldümkaydirigubbakcemile5
efet efet çok güsel istersenseninde eltin olarıs hihoyyyt
güsel tebii..bi denedir eltimeltim..
![]()
gel janum kollarımaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkissağol kedicik
dedim evdeki herkesi uyutmuşken
bende biraz sığınayım
sağol kedicik
dedim evdeki herkesi uyutmuşken
bende biraz sığınayım
kıslar kaç saattir incinin peşindeydim...önce cebine mesaj çektim...özeline mesaj yazdım ve nihayet huzura erip döndümmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan