KK Kadn Snma Evi .

kızlar maaşallah hızınıza yetişemiyorum

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso yarın belki yarından da yakınkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ya bak korkutma gece gece benıı

kirmizi_biber_sorunlari_clip_image014.jpg

hadı yaa ıkı eltıı :)) vayy beee guzel olsa gerek..keske benımkılerden bırılerı de olsa
mafoldumben
efet efet çok güsel istersenseninde eltin olarıs hihoyyyt

güsel tebii..bi denedir eltim :nazar:eltim..:nazar:[/QUOTE]

bikerem benim eltim bidane,bu arada kocişleri uyutp sığınmışız sarduşum sağolsun opuyorumnanaktan

benim kızım sonunda itiraf ediyorum
herşey seni takip etmek içindi :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
MERABA bayanlar napisiiz kaçgündür burda merak ettim

bana göre bişi varmı
olma mı ne istersen o teldenzemuszemuszemuszemus
bende aplam bende..önümde2 sayfa açık ..öle takip ediyorum vallaadelikafaduldendelikafadulden

canım benim hoş geldin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim kızım sonunda itiraf ediyorum
herşey seni takip etmek içindi :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ablamm etme gozunu sevemm :1no2: duser bayılırım hındıı... :utangac: gercıı hıc bısey soylemedım sahsıyla alakalı ama su hallerımı ogluna bı fısteklerse marmara cırası kımın yandıgımın resmıdır.. mafoldumben

ablamm etme gozunu sevemm :1no2: duser bayılırım hındıı... :utangac: gercıı hıc bısey soylemedım sahsıyla alakalı ama su hallerımı ogluna bı fısteklerse marmara cırası kımın yandıgımın resmıdır.. mafoldumben

nee duyunca yancakmışın ,valla burdaki robotlardan salarıs görer o yakmayı :mymeka:

kıslar kaç saattir incinin peşindeydim...önce cebine mesaj çektim...özeline mesaj yazdım ve nihayet huzura erip döndümmmmmmmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mesela örneğin be_rencim benim bulaşıklaa kaldı,kocişide uyuttum sonunda huzuur içinde sığınabüldümkaydirigubbakcemile5

sorma ya bızde de ıkı gundur kk krızı vardır.uyutup uyutup kacıp gelıyorum kuplere bındı.her uyandıgımda yoksun dıye.. senağlama

ama ben onceden ne olur ne olmaz dıyı yerımı ayırtmıstım sıgınmak ıcın elıme gelecek ıste bakalım bı kac gun sonra... :jeyyar:

efet efet çok güsel istersenseninde eltin olarıs hihoyyyt

güsel tebii..bi denedir eltim :nazar:eltim..:nazar:

bikerem benim eltim bidane,bu arada kocişleri uyutp sığınmışız sarduşum sağolsun opuyorumnanaktan[/QUOTE]

ewwet ewwet benım de eltım olun nolurr.. :lepi: :Saruboceq: benım hıc eltım olmadı bı tanecık gorumcem var..olsada hos olmasada.. şakkıdı manevı eltı olalım.. hihoyyyt

Back
X