• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Kadn Snma Evi .

bu biraz tehlikeli diilmi :uhm:
sonuçta kk bazı ihtiyaçları gidermiyiiidelikafaduldenzemuszemuszemuszemus
ben istemiyim valla bende var o setten :teytey::roflol:zemuszemus

o zaman napıcaaaasopuyorumnanaktan
buruşuk giyinmeye devam edicesssssopuyorumnanaktan

zemuszemus zemuszemus zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus​

sen aya de oraya da gelirim sarduyaaaa.eğlencenin olduğu heryerde varım.ayda kk nasıl olur orasını bilemem.müdür sen değilmisin gardaşım onu da sen düşünlaelaelaelaelae

o zaman napicaaassszemuszemus

derhal KK kartı için başvurucasssszemuszemus

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

sarduşşşş tum kk kadınlar senın yzunden ış yapamıyor..bu sıgınma evı yuzunden evlerımız cop ev dıye tv cıkacakkk..o zaman mıkrofonlara 'ben sucsuzum tum suç sarduşun dıyecegız'

sayın başkanım benim suitimdeki robotum bozuldu... :jeyyar: masaj yaptıramıyorum... :jeyyar: yedeğin var di mi başkanım.... :jeyyar: ona göre.......... sengözlerimebaksanab

ışde geldim burdayım
Ben bu işde ustayımmmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kısarcamopuyorumnanaktan

başvuru yaptım ama kapıda ödeme seçeneğinden dolayı kart gelene dek esmerim:1ninca:

+18 e giriyorum ama kısarana dek topik açamıyorum konulara mesaj yasamıyommafoldumben

biz senin açtığın konuları okuyabileceğiz ama yorum yapamayağız demi? olsun buna şükür.......... :jeyyar:

sayın başkanım benim suitimdeki robotum bozuldu... :jeyyar: masaj yaptıramıyorum... :jeyyar: yedeğin var di mi başkanım.... :jeyyar: ona göre.......... sengözlerimebaksanab

sana bunu verelim ama geyikhane de başrolde oynaman lasım:delphin:

auto_healther_reiz_dz_270_1.jpg

Back
X