• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Kadn Snma Evi .

yok datlummm yaaa nırrdeee... delikafadulden donsuzlugun dadunu aldı yaa benım utanmazz ceyarr rahat vermıyorr bıı turlu... :utangac: pacayı sıyırdıgım an damlıyorum ıste... sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:ama ise yaramis ha:roflol::roflol::roflol:

kocisine rüyasinda kazeeni gördügünü anlaticakda tavsiyeme uyarakdan gerisini sen düsün nereye gidecegini:jeyyar::roflol:

hımmmm aman kocasıı bılmıyo mu kınee kazenı ne ucarken ne kacarken gorulmemıs... ısmını cısmını goren bılen yok deyıı.. kaydirigubbakcemile4

kim kuzum anlamadim ya,kim nereye gidiyomus.suanda kendi canimla ugrasiyomda,kocisin beni ligme etme durumu var,mafoldumben

bak anlayan nasıl anlıyor... :dilcikar:

ablam sende fazla varsa bana da ver.lakınn bu boylee olmayacak... :jeyyar: bı kac ay sonra teyze olcanız mujdesını vermek ıstemıyorum haklı olarak.. :CüvCüv: daha cok erken... mafoldumben

:jeyyar: noldiii 2 gün önce kocam uyuyoo diye ağlıyodunnn:jeyyar:
yane diyosun ki evliliğimiz KK dan önce ve KK dan sonra diye 2 ye ayrışır:roflol::roflol:

hoşbulduk cnm. olsun yafrum içinden nasıl geliyosa öle diyebülüsün. herşeye açığım

alırım fekat ne gazozu. ilaçsızsa almam pek tarzım değil. ilaçlısı daha bi mayhoş oluyu hoş oluyu:utangac:

:jeyyar:ilacsiz vermem zati kizimmmmmmm:jeyyar:

:jeyyar: noldiii 2 gün önce kocam uyuyoo diye ağlıyodunnn:jeyyar:
yane diyosun ki evliliğimiz KK dan önce ve KK dan sonra diye 2 ye ayrışır:roflol::roflol:

aynenn alkisalkisalkis buraya gırıyorum dıye papaz oluyoruz her gece..kıskanclıgından mı yapıyodur nedır....dun de oylee yaptıı gozune uyku gırmıyor ceyarın... mafoldumben

nan bağaa ne senin namusundannn:roflol::roflol:

geyük senin namus senün:uhm: neden ben sıkıyoom:roflol::roflol:

alkisalkisalkisbencede bencede kiyma sen o kiysin hatta kusbasi yapsin olmadi ekmek arasi döner sen elini bulastirma yeterkialkisalkisalkis

aynenn alkisalkisalkis buraya gırıyorum dıye papaz oluyoruz her gece..kıskanclıgından mı yapıyodur nedır....dun de oylee yaptıı gozune uyku gırmıyor ceyarın... mafoldumben

ozaman pacali donla takil sende bakalim ne tepki verecek:delphin::jeyyar::roflol:

Back
X