Buraya bilgi almak için ya da içimizi dökmek için konu acıyoruz ya konu yalan oluyor , ya abartı oluyor ya da konu sahibi sahte oluyor.
Madem konuya inanmıyorsun neden yorum yapıyorsun?? Amaç herkesten farklı ilgi çekici cvblar verip beğeni toplamak mı? Konuyla ilgili bilgin varsa paylasırsın, ya da konu sahibine destek olmak istiyorsan fikir verirsin, diğer türlü neden konuyu yalanlayıp konu sahibine de iftiralar atıyorsunuz? Amaç ne? Madalya mı takıyorlar öyle yapınca kimse size zorla yorum yapın demiyor?
Önemli konularda insanlar neden yalan söyleyip boş vakit harcasın?
Ayrıca başınıza gelmemiş bir olay hakkında da nasıl öyle olamaz diye emin konuyorsunuz? Kaç kere öyle olaylar yasadınız?genellikle İnsanlar olmuş bitmiş bir şeyi anlatıyor fikir istiyor ama daha ısrar ediyorsunuz öyle bişey olamaz diye olmuş diyoruz olmuş!!
Konular hemen yalanlanıp ,sen su üyesin diye de iftira atmak kolay olmamalı!! Kuralları tekrar tekrar okuyun öyle yorum yapın,unutmayın yorum yapmak zorunda değilsiniz!!! İnsanların konularında itici gerici alakasız yorumlar yapıp zararınız dokunacagınıza hiç yapmayın yararınız dokunsun..!
Her acılan konuda yalanlanmazki ya birisi bir konu acar herkes üzülür aradan birileri çıkar yalanlar ne bu böyle canım kadının kadına düşmanlıpı bitmiyorki erkeğinki bitsin.
Her acılan konuda yalanlanmazki ya birisi bir konu acar herkes üzülür aradan birileri çıkar yalanlar ne bu böyle canım kadının kadına düşmanlıpı bitmiyorki erkeğinki bitsin.
Noldu bilemiyorun Esra kim tanimiyorum
Ama insanlar inanmadiklari konulara niye yorum yaparlar onu da anlamis degilim .
Simdi uyeler hakkinda konu acmaktan banlanicaksin
Ama bu kk yi ve diger sanal platformlari bu kadar ciddiye almamani onerebilirim .
Biliyorum ki zaten dertlerin cok
Bir de kim ne dedi,bana iftira atti,ben o degilim polemiklerine girme ne gerek var ?
He tamam sensin de gec ..
Burasi insana iyi geliyor evet
Ama her insan her insana iyi gelmiyor..
Noldu bilemiyorun Esra kim tanimiyorum
Ama insanlar inanmadiklari konulara niye yorum yaparlar onu da anlamis degilim .
Simdi uyeler hakkinda konu acmaktan banlanicaksin
Ama bu kk yi ve diger sanal platformlari bu kadar ciddiye almamani onerebilirim .
Biliyorum ki zaten dertlerin cok
Bir de kim ne dedi,bana iftira atti,ben o degilim polemiklerine girme ne gerek var ?
He tamam sensin de gec ..
Burasi insana iyi geliyor evet
Ama her insan her insana iyi gelmiyor..
Bosver
Sen babamla nasil guzel vakit gecirebilirim moralini nasil duzeltebilirim
Nasil eglendirebilirim ki yuzu gulsun
Kendimi yeni hayatim icin nasil motive edebilirim
Cok gencim iyi ki o ayidan kurtuldum
Acaba yeni hayatimda beni neler bekliyo bunlara odaklan
Kimseye haddini ogretemezsin .
Burasi insana namusuyla alakali dil uzatanlari alkislayanlari da gordu
Sirf iki uc like alabilmek icin saldiranlari da .
Bosver
Sen babamla nasil guzel vakit gecirebilirim moralini nasil duzeltebilirim
Nasil eglendirebilirim ki yuzu gulsun
Kendimi yeni hayatim icin nasil motive edebilirim
Cok gencim iyi ki o ayidan kurtuldum
Acaba yeni hayatimda beni neler bekliyo bunlara odaklan
Kimseye haddini ogretemezsin .
Burasi insana namusuyla alakali dil uzatanlari alkislayanlari da gordu
Sirf iki uc like alabilmek icin saldiranlari da .