Videoyu izlemedim..Daha doğrusu izlemek istemedim, sürüklenerek bir köpeğin götürülmesini görmek istemedim :1no2: Zaten okuduğumuzda içimizi acıtan bir olay bu.
Resmi olsaydı bakardım ama kızmayın izleyemiyorum videoyu..Dayanamıyorum bunlara ben :1no2:
İnşallah tez zamanda bulunur :Saruboceq:
hem çalındığı hemde irtibat adresi;
Cumhuriyet Mah. Necip Fazıl Cad.No 20 Sultançiftliği Gaziosmanpaşa
dükkandan gece götürmüşler malesef..
üye olduğum sitede daha onlarcası var .. :1no2:
hayvan diyip 2. plana atılan canlılar biz hayvan severlerin yaşama kaynağı..
ben kendimi koyuyorumda atilla abinin yerine düşünmesi bile korkunç..!
minicikken kucağımda uyuyan.. koca göbekli.. el kadar haliyle kocaman
köpeklere kafa tutup beni korumaya çalışan.. obur, uykucu,agresif, AMA karşılıksız seven
o minik yüreğin bi gün ansızın gittiğini...! ve nerde olduğunu bilmediğimi
güzel kızımız puffyde istanbuldan veya başka bi şehirden bi gün mutlaka çıkacak..
başka bi şehir diyorum cünkü istanbulda çalınıpta izmirde edirnede ankarada antalyada çıkanlar var !!
o yüzden tüm türkiye duyarlı olsun nolur...
Sevgili ruh, ileti mesajını veterinerime de ilettim.. O da bağlı olduğu yerlere bildirecek.. Bunlar küçücük adımlar ama dediğin gibi, iyi haberin nereden çıkacağı hiç belli olmaz..
Ancak bir konudan emin olamadım. İletinde yer alan iletişim adresine, Atilla Bey'e mail yazdım. Herhangi bir cevap gelmedi. Elbette cevap yazmak zorunda değil o ayrı.. Sadece iletişim adresi doğru mu diye düşünmeye başladım.. Önemli olan bana cevap yazması değil elbette, konu; iletişim adresinden ulaşmak isteyenleri ilgilendirecektir. Sen eminsin değil mi elektronik posta adresinin doğru olduğundan?
Bir düzeltme yapmalıyım..
Buraya bu mesajı yazdıktan kısa bir sonra Atilla Beyden mail geldi.
Adres doğrudur, karışıklığa yol açtıysam kusura bakılmasın lütfen..
hayvan diyip gecen zaten insan olamas ...bana gore onlar çok önemli gerekirse canımı bile veririm onlar için yetek ki acı günler yaşamasınlar.ben her dışarı çıktığımda heryere bakıyorum belki karşıma çıkar ve onu bulurum inşanllah bulunur polisler bu konuda bişi yapamıyorlarmı?belki adamın yuzunu onlarda kayıtlıdır.iyi haberler beklıyorum bulunur bulunmaz hemen haber ver bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?