• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ne halin varsa gor artk..

Gidiyorum diye brifing vermekte neyin nesi anlamadım millette bi atar bi gider gidiyorum girmicem artık yazmıcam vs vs, boşluğunuz incir çekirdeği kadar bile olmaz yani kim gidiyosa uğurlar ola
Ayaklarina kapancaz saniyor millet zaar
Mokunu yiyem gitmeeee noluuuiur diye agitlar yakicaz sanki
Brifing bu aralar moda sanirim. Ben gidiyom diyen ortayi karistirayim bi de konu patlatayim derdinde. Esas uyeligi neyse onu da desifre etseler bari yonetimdeki arkadaslar

ve bir güzel insan daha biz zavallı saf insanları bilinçlendirerek gökkuşağına doğru uçtu. şimdi gidicek klavyesiyle ülkeyi kurtarabileceği, mutfağında atomu parçalayabileceği hayatına geri dönecek. bizde eksik akıllı insanlar kıymetini bilemedik vah vah diye ağlayacağız.
güle güle akıllı kadın güle güle :süslü:

Kimse zorla tutmuyor seni neden 2. Hesap açıp da insanları zan altında bırakıyorsun. Sanırım dünyayı kurtardın şimdi hoşçakal.

Bence cok haklısın buradakiler eskiden böyle değildi herkes daha saygılı ılımlıydı birkaç yıl önce şimdi canı sıkılan buraya gelip millete catıyor yardım amaçlı konu acıyorsun ona bile saldırıyor bazı üyeler birde lu yönetici akrabası modundakiler var hemen mune kazen diye etiket yapıyorlar o kadar komikler ki sanırım bunlar cocukken öğretmenim diye şikayet eden tipler hahhaha :D bence umursama kimseyi ben mesela bana yapılan yorumları umursamayacagım yani boş yorumları cünkü onlar anca öyle deşarj olan üyeler yazık napcann :D

Zaman zaman zıvanadan çıkıyorum ama banımı da yiyip oturuyorum sonuçta kurallar baştan belli. "Ben de gayrimüslimlerden rahatsız oluyorum" dediğin noktada senin ciddiye alınmayacak bir insan olduğunu anladım zaten. İslamî paylaşım yasaktır demiyorlar dinî paylaşım yasaktır diyorlar,kiviye tapmaktan bahsetmek de yasak yani bacım.Ben senin demek istediğini daha açık yazayım "okullarda,devlet kurumlarında,iş yerlerinde,toplumsal hayatta,sosyal medyada ben dinimi herkese DAYATABİLMELİYİM.yoksa hepiniz dinsizsiniz!"
Bak KK bizim yazılarımızla emeklerimizle büyür,reklamlardan parayı götürür sonra da baştan onaylamadığımız bir kural getirir; o zaman biz de tepki gösteririz.nitekim ekşisözlükte bu yaşandı,site sahipleri çok şey kaybetti,şimdi kıçlarından yeni kural uydurmamayı öğrendiler.
Umarım siyasi ve dini görüşlerinizi DAYATABİLECEĞİNİZ ve sizin gibi düşünmeyenleri DİNSİZLİKLE/VATAN HAİNLİĞİYLE itham edebileceğiniz bir platform bulursunuz.

Hanımlar hepinize teşekkür ediyorum, sitenin kurallarını doğru yorumladığınız için.
Bu site hiçbir dine karşı değil, dini içerik girilmemesi inançlara olan saygı yüzündendir.

Bu konuyu çok açmama gerek yoksa sanırım çünkü en ufak bir dini yorumda olanları kendiniz okuyor şahit oluyorsunuz.

Yöneticiler isterlerse patatese taparlar, din müstakilse bizimde patatese tapma gibi bir özgürlüğümüz olabilir, bunu sizlere dayatmadığımız sürece ay vallahi ben şu dindenim diye kendimizi savunmaya gerek yok sanırım.

Büyü vb konularda yasak hem üyeler gerçekten çok etkileniyor hemde sonuçta büyüden korunmak için sureler, hatta hocalar öneriliyor yine sonu dini içeriğe bağlanıyor, yani kalkıpta herhangi bir konuda dini içerik yazan bir üyeye yasak dersek ama büyü konularında dini içerik yazana sen yazabilirsin kardeşim büyü meselesi bu ne de olsa dersek çifte standart olur.

Siyaset yasak, zaten sitenin kapatılan siyaset bölümü dışında hiçbir bölümünde şimdiye dek siyasi yorumlara izin vermedik, siyaset bölümü de kapatıldı çünkü neredeyse haftada bir savcılıktan kağıt gelmesinden yorulduk artık, birileri sevmediği siyasilere ağzına geleni sövecek diye sitenin başı ağrısın demek garip oluyor, siyasi görüşlerinizi kendi Facebook, Twitter adreslerinizden yazsanız ya, yazamazsınız ama burada yazacağım diye diretip bize saydırması kolay tabii.

Ben dahil herkes bu sitenin kurallarını baştan kabul edip üye olduk, yasaklar, kurallar fazla bulunmuşsa üyelik iptal seçeneğini mevcut, yöneticiye bir mesajla iptal edilebiliyor.

2. Üyelik almanıza gerek yoktu Perimasali3737 Perimasali3737 banınız açılınca üyeliğimi iptal edin demeniz yeterliydi, bu arada üzgünüm sitenin 17. maddesinde der ki: " Sitede veda yazıları veya gel çok özledik yazıları kesinlikle yasaktır. Kalana git gidene de kal demedik bu güne kadar."

Yani gidiyorum elveda demek için konu açmakta yasak.

Back
X