kk nın ablaları,kardeşleri bir bakın bana da:(

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
merhaba kk nın akıllı ablaları,kardeşleri
artık dayanamadım ve derdimi uzunca anlatıp fikir almaya karar verdim.
şöyle ki; bir ilişkim var, 24-25 yaşlarındayız,işlerimizi elimize aldık,ben işe yeni başladım ama o uzun zamandır çalışıyor. evlencez diye para biriktiriyor bir süredir.son bir senedir evlilik üzerine konuşuyoruz ama gerçekleştirebildiğimiz tek şey benim aileme onu söylemem oldu. evlilikten alyanslardan vs konuşuyoruz .
neyse bigün artık ne zaman tanışacaksın ya bizimkilerle dedim,tanışılır ya dedi geçiştirdi.üstünde durmadım ama içim içimi yedi.en azından istekli olmasını beklerdim ama ara ara ağzıma bir kaşık bal çalıyor sonra icraat yok.
diyorum rest çeksem ne anlamı kalcak,kendi istemedikten sonra diyorum.
artık kendi evim olsun istiyorum düzenim ona göre olsun buluşcaksam rahatça buluşim en azından sözlü olalım da diyorum.
diyorum da diyorum.bana akıl verin nolur napsam bilemiyorum.dışardan bakabilen gözlere ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Cnım arkadaşın ya gerçekten evliliğin kötü yanlarından korkuyor yada söylemek istemem ama seni oyalıyor ama insan hisseder yaa hem uzun zamandr tanıyormuşun gerçekten sevip sevmediğini anlamalısın ayrıca aileler le tanışınca ille de evlenilmek zorunda değilki ama şunu unutma her kavgada ilk adımı atan sen olma bazı çabaları o gösterecekmi bi dene bakalımm

Aaaah ah be şekerim çok iyi anlıyorum seni . Ama geçen seneki kafamla anliyorum , kendi kendimi yiyordum doymayip bir de cocugun kafasinin etini yerdim.
Bütün yasitlarim evlendi faceye giriyorum babyshower partilerinde kopuyorlar biz ne zaman evlencez adı konsunnnn biktim artik yoruldum artık bari yuzuk bakalım vs vs vs tabi watsptan attigim gelinliklerden bahsetmiyorum bile. Baskılar vol2:KK70:
hatta burda kizlar ben evlenemicem galiba diye milleti rehin aliyordum:KK70:
Ama şimdi bir baktım ki nişan elbisesi arıyorum kostur kostur oraya git buraya git.... şimdi isterdim ki çocukluğuma inek birazcık olmaz mi:KK22:
Azıcık daha annecimle babacimla yasamak, kendimi çocuk gibi hissetmek evimde yatağıma uyumak istiyorum. Canım istediğinde kahvaltı yapmak canım istediğinde uyumak uyanmak. .Annemle yatmak simariklik yapmak istiyorum galiba evlenmek istemiyorum:cry:

Ya o kadar uzun yillar birlikte olunca ne bileyim sanki bir nevi evli gibi olup aliskanlik mi oluyor acaba?Biz esimle tanistigimizda asla evlilik dusunmeyen 2 bireydik.Sonrasinda hemen nisanlanip 8 ay gun sayip hemen evlendik.Yani evlenmek isteyen bir sekilde olduruyor gerisi bahane.Cocuk gözünü sende açmış,belli ki bu rutinin dışındaki hayati da merak ediyor.Henuz evlilik dusunmedigini de acik acik belirtmis zaten.Baktin olmuyor önüne bak.Sen bir hanim olarak uzerine duseni yapmışsın birak o erkeklik gorevini yapsin.Sen artik zorlama.Iyice ölc,tart bakalim seni oyaliyor mu?Eger bunu hissedersen zorlama,olacagina varsin...

Olayın aslını öğrenmek için pembemsi bir yalana ihtiyacın var.
Yakın bir arkadaşın \kuzenin bosaniyor hayat hikâyelerine sabit oldun kötü şeyler yaşandı ve sen artık evlilikten sogudun.
Bunu dan diye söyleme tabii ama birkaç gün böyle olaylar olmuş olsun sonra bu konular illa ki açılır o zaman şöyle ben hazır hissetmiyorum belki birkaç sene sonra de.
Bakalım ne diyor

ama oyalayıp oyalamadığını anlayamıyorum ki.beni oyalıyor musun desem onu kıracakmışım gibi.çünkü herşeyimiz birbirimize endeksli.aslında gayet güzel giden bir ilişki.ama işte insan evlenmek istiyor.belirsizlikler,şu zamanda tanışırız deyip hep ertelemeler vs. korkuyorum sanırım ben mi göremiyorum bazı şeyleri diye.

Aaaah ah be şekerim çok iyi anlıyorum seni . Ama geçen seneki kafamla anliyorum , kendi kendimi yiyordum doymayip bir de cocugun kafasinin etini yerdim.
Bütün yasitlarim evlendi faceye giriyorum babyshower partilerinde kopuyorlar biz ne zaman evlencez adı konsunnnn biktim artik yoruldum artık bari yuzuk bakalım vs vs vs tabi watsptan attigim gelinliklerden bahsetmiyorum bile. Baskılar vol2:KK70:
hatta burda kizlar ben evlenemicem galiba diye milleti rehin aliyordum:KK70:
Ama şimdi bir baktım ki nişan elbisesi arıyorum kostur kostur oraya git buraya git.... şimdi isterdim ki çocukluğuma inek birazcık olmaz mi:KK22:
Azıcık daha annecimle babacimla yasamak, kendimi çocuk gibi hissetmek evimde yatağıma uyumak istiyorum. Canım istediğinde kahvaltı yapmak canım istediğinde uyumak uyanmak. .Annemle yatmak simariklik yapmak istiyorum galiba evlenmek istemiyorum:cry:
ya bende o koşturmacaları istiyorum artık.bisürü gelinlik beğeniyorum çeyiz bakıyourm.sonra kendi kendine gelin güvey oluyorssun deyip herşeyi siliyorum.o ise tüm bunları canın sıkkın bu aralar ya zamanı gelince olacak diye nitelendiriyor.ne oldu da değişti nasıl ikna ettin ne bileyim nasıl anladı seni de tmm dedi.

Ya o kadar uzun yillar birlikte olunca ne bileyim sanki bir nevi evli gibi olup aliskanlik mi oluyor acaba?Biz esimle tanistigimizda asla evlilik dusunmeyen 2 bireydik.Sonrasinda hemen nisanlanip 8 ay gun sayip hemen evlendik.Yani evlenmek isteyen bir sekilde olduruyor gerisi bahane.Cocuk gözünü sende açmış,belli ki bu rutinin dışındaki hayati da merak ediyor.Henuz evlilik dusunmedigini de acik acik belirtmis zaten.Baktin olmuyor önüne bak.Sen bir hanim olarak uzerine duseni yapmışsın birak o erkeklik gorevini yapsin.Sen artik zorlama.Iyice ölc,tart bakalim seni oyaliyor mu?Eger bunu hissedersen zorlama,olacagina varsin...
bahane tabi bencede.para var işler var güçler var.hep bir erteleme.sen işe girince sen şunu yapınca sen bunu yapınca demeler vs. hayallerim gittikçe azalıyor ve çok üzülüyorum.

Olayın aslını öğrenmek için pembemsi bir yalana ihtiyacın var.
Yakın bir arkadaşın \kuzenin bosaniyor hayat hikâyelerine sabit oldun kötü şeyler yaşandı ve sen artık evlilikten sogudun.
Bunu dan diye söyleme tabii ama birkaç gün böyle olaylar olmuş olsun sonra bu konular illa ki açılır o zaman şöyle ben hazır hissetmiyorum belki birkaç sene sonra de.
Bakalım ne diyor
olabilir fikrini öğrenmek için mantıklı bir yol.birkaç kere ya daha genciz ya ay anlamaıyorum koştur koştur evleniyorlar demiştim,o da evet ya daha çok genciz demişti.

Ne kadar güzel bir şey söylemiş aslında. Yanlış okumadıysam zaten para biriktiriyormuş ikiniz için.
Çok nadirdir inanın bir kadın kadar evlenmeye istekli olan erkek. Korkularını en iyi giderecek olan sizsiniz. Bunca yıl değişmedim, evlenince neden değişeyim diye bir sorun mesela?
Bir nevi beraber büyümüşsünüz, beraber de yaşlanırsınız inş.

Iliski ikinizin iliskisi,elbette cekinceleri olan adama saygi duyulur ama senin beklentilerin de onemli..madem uzun suredir birliktesiniz iki iyi arkadassinizdir al karsina bize anlattigin gibi konus,beni oyaliyomusun falan diye sorma sakin..seni anliyorum ama sen de beni anla .evlilik delisi degilim elbette ama duzenimi seninle kurmak istiyorum,sen bu ise mesafeli durunca da soguyorum ister istemez de.. gecistirmeli cevap verirse emin ol oyaliyor seni,arkadasin dedigi gibi senden baska dunyalari da merak ediyor..gecistirmeden net bi cevap al ve onune bak,cok gec olmadan yolunu ciz ,kimse vazgecilmez degildir

aileler kabullenmeyecek gibilerdi yapı olarakk farklılar ama artık zaman uzadıkça seviyorlar mutlular demekki deyip kabullendiler.sorunlar illaki olacaktır aileler arasında yinede.
rengini belli ediyor ama arada gelip ya hadi damatlık bakalım ne zmndr bakmadık alınıyorum neden hiç bana sormuyorsun artık diyor.ya da ne bilim evlencez dimi kabul etceksin teklifimi dimi filan diyo.hayal kuruyor benimle.ama ben bunlardan öyle sıkıldm ki sanki ağzıma bi kaşık bal çalıyor gibi. Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim

bende böyle düşünüyorum ama ters tepmesinden de korkuyorum.aslında olayı biraz hafife alıyor gibi bence.ya nasılsa evlenilir havasında.zor işler bunlar,erteleyim erteleyebildikçe gibi.aslında başka dünyaları tatmışlığı var zamanında,ilk sevgilisi değilim birsürü olmuş ama ilk ciddi ilişkimiz ikimizinde. çevresinde çok evlenen arkadaşı da yok onun da etkisi belki ama şunu düşnüyorum,insan sevdiğine bir an önce kavuşmak istemez mi,göğsünü gere gere bu benim nişanlım demek istemez mi.ben hemen kavuşalım istiyorum mesela.o istemiyor mu.kafamda bekledikçe bir sürü soru oluşuyor. R ratapa

bende böyle düşünüyorum ama ters tepmesinden de korkuyorum.aslında olayı biraz hafife alıyor gibi bence.ya nasılsa evlenilir havasında.zor işler bunlar,erteleyim erteleyebildikçe gibi.aslında başka dünyaları tatmışlığı var zamanında,ilk sevgilisi değilim birsürü olmuş ama ilk ciddi ilişkimiz ikimizinde. çevresinde çok evlenen arkadaşı da yok onun da etkisi belki ama şunu düşnüyorum,insan sevdiğine bir an önce kavuşmak istemez mi,göğsünü gere gere bu benim nişanlım demek istemez mi.ben hemen kavuşalım istiyorum mesela.o istemiyor mu.kafamda bekledikçe bir sürü soru oluşuyor. R ratapa
Bu sorularin cevabi onda,konusmak iletisim kurmak kaygilarini dile getirmek ayip degil ki..sevgilin arkadasin o senin ,konus anlat boyle bi sebepten ters teperse de tepsin yani canim bulunmaz bursa kumasi mi ? O seni kaybetmekten korkar zaten konusmanin sonunda gorursun

Benimkindede var aynı dert.Gerçi onun bütün heves istek ve hayallerini ben yıktım.2 yıllık okulum bittiği zaman kahvaltıda bianda ''işte gidersin ailene bahsedersin onların söylediği bi zamanda bizde artık geliriz'' dedi.Bende ona pat diye ''ben okula devam etmeye karar verdim'' dedim.Şimdi ''acaba evlenince hangi semtte otururuz yaa özlüce iyi be'' diyorum.Ne biliyim ya bakarız işte diyo:KK11::KK22: Yani sizdede böyle bir durum varmı? onu sormak için detaya indim o_O Ek olarrak sürekli senin bi huyundan şilkayet ediyormu? atıyorum kıskançlık.İşte çok kıskanç olmandan şikayet edip bunu değiştirmeye hep çalıştıysa fakat olmadıysa ''acaba böyle geçermi bir ömür yaa'' tribine girmiş olabilir.Yani ben kıskançlık örneğini verdim sen düşün başka bişeyde olabilir işte her neyse.O tarz.Bence evlilik fikirlerini bunlar etkiliyor çünkü. Ya değişirse ihtimali bu söylediklerim kadar korkunç değil ama ''seninde şu huyun var nasıl geçer ömür böylede bilmem'' dicek hali yok zaten. Bööööyle işte.

Valla canm yapcak hiç bişey yok çocuk bildiğin istemiyo :( erkek istekli olur artık evlenelim yuvamız olsun diye, erkek evlenmekden geri duruyosa ki bu kadar sene olmuş ben sevgisinden şüphe ederim. İstediği kadar seviyo olarak gözüksün. Değişirsen boşanırsak diye bi yaklaşım olur mu ya. Senin yerinde olsam ağzımı açmazdım. Baskıyla olcak şeyler değil bunlar.

Bu sorularin cevabi onda,konusmak iletisim kurmak kaygilarini dile getirmek ayip degil ki..sevgilin arkadasin o senin ,konus anlat boyle bi sebepten ters teperse de tepsin yani canim bulunmaz bursa kumasi mi ? O seni kaybetmekten korkar zaten konusmanin sonunda gorursun
Konuşmanın sonunda bence sacmalama bıkac ay daha altiustu diyecek gibi geliyor.sen abartıyorsun diyecek gibi.bi çözüm olmazmış gibi yanı konusmak

Benimkindede var aynı dert.Gerçi onun bütün heves istek ve hayallerini ben yıktım.2 yıllık okulum bittiği zaman kahvaltıda bianda ''işte gidersin ailene bahsedersin onların söylediği bi zamanda bizde artık geliriz'' dedi.Bende ona pat diye ''ben okula devam etmeye karar verdim'' dedim.Şimdi ''acaba evlenince hangi semtte otururuz yaa özlüce iyi be'' diyorum.Ne biliyim ya bakarız işte diyo:KK11::KK22: Yani sizdede böyle bir durum varmı? onu sormak için detaya indim o_O Ek olarrak sürekli senin bi huyundan şilkayet ediyormu? atıyorum kıskançlık.İşte çok kıskanç olmandan şikayet edip bunu değiştirmeye hep çalıştıysa fakat olmadıysa ''acaba böyle geçermi bir ömür yaa'' tribine girmiş olabilir.Yani ben kıskançlık örneğini verdim sen düşün başka bişeyde olabilir işte her neyse.O tarz.Bence evlilik fikirlerini bunlar etkiliyor çünkü. Ya değişirse ihtimali bu söylediklerim kadar korkunç değil ama ''seninde şu huyun var nasıl geçer ömür böylede bilmem'' dicek hali yok zaten. Bööööyle işte.
Öyle memnun olmadığı bir huyum yok.ama mesela bu ara iliski tamamen ciddileştikce daha kıskanç olmaya başladı.kiskanmadigi seyleri kıskanmaya başladı mesela.bence öyle birşey var kafasında ama yanı zaten tamamen kabullense, bu kız benim hayatım boyunca yanımda olmasını istediğim kisi dese böyle davranmaz zaten.hemen evleneyim der yada öyle konsuur en azindan

Valla canm yapcak hiç bişey yok çocuk bildiğin istemiyo :KK43: erkek istekli olur artık evlenelim yuvamız olsun diye, erkek evlenmekden geri duruyosa ki bu kadar sene olmuş ben sevgisinden şüphe ederim. İstediği kadar seviyo olarak gözüksün. Değişirsen boşanırsak diye bi yaklaşım olur mu ya. Senin yerinde olsam ağzımı açmazdım. Baskıyla olcak şeyler değil bunlar.
Bende şüphe duymaya başladım iste.ve bu Canimi yakıyor.sevdigini kesinlikle dusunuyorum ama yeteri kadar sevmiyordur belki.iste konuşmayı ondan istemiyorum baskıyla rest çekerek yapılacak seyler degil bunlar.napcagimi bilmez bi haldeyim.

Back
X