kk nın ablaları,kardeşleri bir bakın bana da:(

bence tamamen yaşla alakalı
erkekler 27 28 gibi evleniyor artık
çocuk da demiş ya çevreme bakıyorum 30unda adam evlenmemiş diye
kızlar için evet 24-25 tamam da erkek için daha geç olabilir.. onun raharlığı var gibi onda da..
sorumluluk almak için erken diye düşünüyor gibi..

Okullar bitmiş işler bulunmuş para birikmiş
İlişki de uzun
Burada evlenmek için her şart var
Erkeğin yaşı biraz küçük gibi ama kabul edilebilir

Evlenmek istememesinin nedeni olarak bi şey göstermeli.
Yoksa evlenecek kadar sevmiyor gibi duruyor böyle sebepsiz

''Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar'' diye bi film vardı izlediniz mi?İzlemediyseniz izleyin orda aynen böyle bi çift vardı kadın adam evlenmek istemeyince resti çekiyodu falan çokta spoiler vermiyim izlemek isteyenler olabilir:) Bence ilişkinizden mutluysanız içiniz rahatsa her konuda bekleyin bi süre derim ben.Çünkü böylesi ters tepebilir.Diyelim ki rest çektiniz ve evlendiniz ilerde bi sorun yaşadınız evliliğinizle ilgili o zaman adam diyebilir ki ben zaten hazır değildim vs. Bu sizi ne kadar üzer düşündünüz mü? Belki çevresinde çok kötü mutsuz evlilikler vardır.Ya da yakın arkadaşları evlenme oğlum bu yaşta diye tavsiyeler veriyor olabilir.Bunlar onu etkiliyor olabilir hemen acaba beni oyalıyor mu diye düşünmeyin.Oyalasa bu ilişkiye emek vermezdi bence.

Bir de şimdi siz hazır hissediyorsunuz heveslisiniz.Ama demek ki o henüz hazır değil.Bırakın o da kendini hazırlasın biraz içten içe.Siz de bu süreçte ilişkinizin keyfini yaşayın bence.Çünkü insan evlenince bu sevgililik günlerini çok arıyor gerçekten.Zaten evlenince ömür boyu birbirinizi göreceksiniz.Yavaş olsun ama temiz olsun en önemlisi bu.

Bir de burda okuyoruz hergün boşananları kavga edenleri hatta şiddet görenleri.Gerçekten ben de şu an evli olmasam evli olmaktan çok korkar ve yavaş davranırdım.Çünkü hayatınız düzeniniz değişiyor.Ha ama tabi 5 sene daha bekleyin demiyorum ben size tabi :)
Bi süre daha bekleyin en azından en azından bi 5 6 ay falan daha hala aynı şekilde davranırsa o zaman bakarsınız duruma.

Bir de yaşları sonradan gördüm 25 yaş bi erkek için çooook erken.Eşim 32 yaşında evlendi hala çocuklukları var.Bırak bırak hiç acele etme :)

Yorumlatınız cok değerli benim icin.cok tesekkur ederim.
Herkesin ortak dediği yasının küçük olması ve bu sorumluluğu almaya kendini hazır hissetmediği.yani oyalamaktan cok Zaman'ını bekliyor gibi.herkes böyle düşünmüş.O zaman bende sıkboğaz etmeyeyim yine evlilik konusunu o açarsa once bi tanışsın da aileler vs diyeyim?

Ama soyle de bi sorun var ki trip Atasim geliyor, eskisi gibi neşeli vs olamıyorum yanında laf sokasim geliyor ona Nasıl engel olcam ben ya o_O
Birde hayatımın sadece ona endeksli olmadığını düşünse mesela çıksam bolca arkadaşlarımla görüşsem filan kurslara yazilsam elden gidiyor hissiyatı versem :KK45:delirdim iyice ha :KK53:of su belirsizlikler..bende bi düzenim olsun istiyorum ya artık

Ama soyle de bi sorun var ki trip Atasim geliyor, eskisi gibi neşeli vs olamıyorum yanında laf sokasim geliyor ona Nasıl engel olcam ben ya o_O
Birde hayatımın sadece ona endeksli olmadığını düşünse mesela çıksam bolca arkadaşlarımla görüşsem filan kurslara yazilsam elden gidiyor hissiyatı versem :KK45:delirdim iyice ha :KK53:of su belirsizlikler..bende bi düzenim olsun istiyorum ya artık
İşte keşke böyle düşünmesen aslında.Gerçekten de hayatın ona endeksli olmamalı aslında.Zaten erkekler bunu fark edince o hayata dahil olmaya çabalıyorlar emin ol.Filmi izle sen filmi :) 24 yaşındasın daha bak emin ol zamanı gelince oluyo zaten nasıl olduğunu bile anlamıyorsun.Bol bol gez eğlen akşama işten gelip yemek yetiştirme derdin yok,çamaşır ütü derdin yok,asla ama asla bitmeyen ev işleri yok,mutlaka eşinle katılmak zorunda olduğun saçma sapan düğünler yok,kv yok görümce yok,elti yok,bitmeyen akraba ziyaretleri yok.Aslında toplumun dayatması tüm bunlar.Bu toplumda yaşadığımız için bu kadar takıyoruz sanırım kafaya evliliği.
Ya sevgililik o kadar güzel bi dönem ki o buluşmaların falan tadını çıkar.Evlenince bunlar kanepede tv karşısında yaşayan yaşam formlarına dönüşüyorlar zira :KK45:

İşte keşke böyle düşünmesen aslında.Gerçekten de hayatın ona endeksli olmamalı aslında.Zaten erkekler bunu fark edince o hayata dahil olmaya çabalıyorlar emin ol.Filmi izle sen filmi :) 24 yaşındasın daha bak emin ol zamanı gelince oluyo zaten nasıl olduğunu bile anlamıyorsun.Bol bol gez eğlen akşama işten gelip yemek yetiştirme derdin yok,çamaşır ütü derdin yok,asla ama asla bitmeyen ev işleri yok,mutlaka eşinle katılmak zorunda olduğun saçma sapan düğünler yok,kv yok görümce yok,elti yok,bitmeyen akraba ziyaretleri yok.Aslında toplumun dayatması tüm bunlar.Bu toplumda yaşadığımız için bu kadar takıyoruz sanırım kafaya evliliği.
Ya sevgililik o kadar güzel bi dönem ki o buluşmaların falan tadını çıkar.Evlenince bunlar kanepede tv karşısında yaşayan yaşam formlarına dönüşüyorlar zira :KK45:

Ben o filmi izlemiştim .Güzel bir film. Hele Alexle Gigi :KK48:

Ya cok tesekkur ederim uZun uzun yazmissinz. Zaman'ını bekleyeyim ben en iyisi sabredeyim sevgililik döneminin güzelliklerini tadayım birde filmi izleyeyim :KK45:

kızlar buraya yazdıktan sonra bugüne kdar bekledim yine.iki hafta daha yani.gözlemledim bu sürede ve kesinlikle istemediğine kanaat getirdim.yani bi yıl değil mesela bıraksam 3 yıl daha erteler gibi.hiçbirşey yapmadan da duramıyorum tersleyesim geliyor.acaba alıp karşıma konuşsam mı artık?

Sen gercekten kendine guvenir bir sekilde resti cek bakalim nasil sarsiliyor.O da farkinda senin yumusak davrandiginin isini yürütüyor.Seviyorsa kaybetmek istemez harekete geçer.Arada konu acip bozulup edip kendi kendini yeme.Bir kere konuş tam konuş.O zaman icindekileri o da ortaya döker merak etme...

Bence çözüm açık ve net. Rest çekmelisin tatlım.

sanırım artık rest çekeceğim dedğiniz gibi.ama nasıl diyeceğim ne diyeceğim bilmiyorum.

birde yine konusunu açar gibi oldu ya acaba yüzükler şöyle mi olsa gibi.acelesi yok daha karar verilir ya konuşmyalaım bunu dedim.kendimce cool olmaya çalıştım ama yanlış mı yapıyorum napıyorum akıl verin bana

Back
X