kk nın becerikli hanımları pardesüm nasıl olmuş?

çok hoş bi detay olmuş canım.
Yeni dizaynıyla güle güle kullan

çok sağol canım düğüne 1 hafta kalmış ne durumdasın

seni bikaç forumdan tanıyorum görünce hemen geldim
Düğünüme evet çok az kaldı ya.. davetiyelerle uğraşıyoruz.
Çok heyecanlıyım valla kalbim yerinde çıkcak sanki
Geceleri bazen geleceğimizi düşünürken bakıyorum sabah ezanı okunuyor..
Seninde az kalmış.
Nikahın olmuştu dimi senin de? sanırım aynı tarihlerdeydi

ayy sorma sorma aynı durumdayız desene bizde geri sayıyoruz artık bugün tam 20 gün kaldı senin bizden önce
tanınıyorum artık demek
benim nikah 4 aydır oldu canım ev teleşındayız şimdi senin bitmiştir tabi artık bişey kalmamıştır 6 gün var sizin nikah oldu mu

Ev yerleştirme koşuşturmasının içinde olamadım malesef.
Herşeyi tek tek kendim yerleştirmek istemiştim ama sağolsun kayınvalidemler yerleştirdiler.
BEnim bitti herşey. Evim ve Eşim beni bekliyor
Allahın izniyle haftaya bu saatlerde evimde olcam.
Nikahım mayısın 20sinde yapıldı canım.

hımm hayırlı olur inşallah hepimize canım benimde nişanlım yapıyo sağolsun düğün sonrası beraber yerleştirecez ama o sadece eşyaları kurduracak servislere mecburen evimiz gecikti bizim

hımm hayırlı olur inşallah hepimize canım benimde nişanlım yapıyo sağolsun düğün sonrası beraber yerleştirecez ama o sadece eşyaları kurduracak servislere mecburen evimiz gecikti bizim

aminnn canım
eşyaları aldıysanız yetişir ya. bizim tam 1 ay önce herşeyimiz alınmaya başlandı ve 3 günde herşeyimizi aldık.
Allah yardımcımız oluyor hallolup gidiyor herşey

aminnn canım
eşyaları aldıysanız yetişir ya. bizim tam 1 ay önce herşeyimiz alınmaya başlandı ve 3 günde herşeyimizi aldık.
Allah yardımcımız oluyor hallolup gidiyor herşey

taaa martta aldık eşyalarmızı zaten beyaz eşyalarımızı da erekek tarafı benim istediğm şekilde 1 2 sene önce almıştı hazır yhani herşey yarın beyaz eşyalar gidiyo eveeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…