• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK nın cin fikirli hatunları son durum

Ben yapacagimi yaptım bunları söyleyen bir zahmet davet etsin :) Sanırım çekinmesi hem utangacligindan hem de laf çıkmasın diye sanırım.... mahalle hakkında konuşurken büyük cadde gibi duruyor ama herkes birbirini tanıyor burada fısıltı gazetesi çok fenadır dedi.
Yani tabi erkeğin adım atması önemlide çekiniyor. Belliki mutluluğunuzu erteliyorsunuz belki de yada boşuna yer işgal ediyor sizde bu sonucu varsaydını bari

Anne sen börekçi abiyi seviyor musun dedi
Onu nerden çıkardın bakım sen dedim
Ben bir seni bir kendimi bir de o abiyi seviyorum
Bence sende seviyorsun ki konuşuyorsun dedi
Oğlum ben parkta dondurmacı da her yerde insanlarla konuşuyorum ve bir tek seni seviyorum dedim
Anladım ama ben yine de ikinizi seviyorum dedi :KK70:

Anne sen börekçi abiyi seviyor musun dedi
Onu nerden çıkardın bakım sen dedim
Ben bir seni bir kendimi bir de o abiyi seviyorum
Bence sende seviyorsun ki konuşuyorsun dedi
Oğlum ben parkta dondurmacı da her yerde insanlarla konuşuyorum ve bir tek seni seviyorum dedim
Anladım ama ben yine de ikinizi seviyorum dedi :KK70:

oğlan noktayı koymuş:))

çocuklar hisseder:)
sen bu haftada uğra birkaç kere, adamın telide yokmuş tel alsın kendine söyle:KK70:
Bir iki daha uğrarım valla akıl edip alsın yoksa uzaktan daha çok bakar :D Yalnız 2 binada yanımda oturuyor dün akşam fark ettim binaya girerken muhtemelen balkonumu görüyor bu evinden :)))))

Back
X