Olur tabi neden olmasın1-3 yaş arası,3-6 yaş arası ,6-9 yaş arası gibi kategorilerde yarishsinlar
Oky olur dediğine pişman oldu galiba![]()
Bak o zaman olur

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi neden olmasın1-3 yaş arası,3-6 yaş arası ,6-9 yaş arası gibi kategorilerde yarishsinlar
kızım 4 buçuk yaşındaNevreste de katilir kadesa da aus daber kesde bebe var maşallah
Bu arada senin bebenin yaşı kaç:26:
kızım 4 buçuk yaşında
erkek , kız diyede ayrılacaklar![]()
Iveet yok mu başka arttıranBak o zaman olurOky ne derse o ,yaparsa bizde katılmayı düşüne biliriz
![]()
kızım 4 buçuk yaşında
erkek , kız diyede ayrılacaklar![]()
Oğlumda var ama kızlar kadar güzel kombinler olmuyorBenim kızlar çok süslü
![]()
Sen de her turlusu var nevoBenim oğlum da gelecek sene katılır inşallah
![]()
birde kız erkek ayıracağız. ettimi 6 yarışmaOlur tabi neden olmasın1-3 yaş arası,3-6 yaş arası ,6-9 yaş arası gibi kategorilerde yarishsinlar
birde kız erkek ayıracağız. ettimi 6 yarışma![]()
Oğlumda var ama kızlar kadar güzel kombinler olmuyorBenim kızlar çok süslü
![]()
hem kokoş hem de meraklı. oğlanları giydiriyim foto için ikna ediyim ,ooooo bi bezdirirler insanı. ama kızlara bi çıtlat . bakarsın hemen hazırlanmış ,hadi diye eteğinize dolanıyolarIveet yok mu başka arttıran
Kızlar kokosluklariyla kazanırlar o yüzden erkeklere haksızlık olur doğru![]()
birde kız erkek ayıracağız. ettimi 6 yarışma![]()
Var var ben varim,arttiriyorumIveet yok mu başka arttıran
Kızlar kokosluklariyla kazanırlar o yüzden erkeklere haksızlık olur doğru![]()
hem kokoş hem de meraklı. oğlanları giydiriyim foto için ikna ediyim ,ooooo bi bezdirirler insanı. ama kızlara bi çıtlat . bakarsın hemen hazırlanmış ,hadi diye eteğinize dolanıyolar
diğer katılımcıları usandırırız o zaman en iyi tek olsun temiz olsun![]()
Ben söyledim çok heyecanlandılarYandım
![]()
Oky bizeeee yarışmaa aaaaçç
![]()
Bunlar bana yeni kıyafette aldırırlarEşim duymasın yemek bitti kıyafete mi başladınız der
![]()
hiçte öyle değil canım. gayet iyisin bana göre.Az daha kalsaymışım sırf bacak olarak çıkacakmışım![]()
Tüm arkadaşlar çok şık..Yarışma açılsaydı benim de oyum biskreme giderdi..
Okim çok uğraştınız ama katılım az oldu maalesef..Umarım bir daha ki yarışmalara daha fazla katılım sağlanır..
Emeklerinize sağlık yine de![]()
Az daha kalsaymışım sırf bacak olarak çıkacakmışım![]()
Tüm arkadaşlar çok şık..Yarışma açılsaydı benim de oyum biskreme giderdi..
Okim çok uğraştınız ama katılım az oldu maalesef..Umarım bir daha ki yarışmalara daha fazla katılım sağlanır..
Emeklerinize sağlık yine de![]()