• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk nın en saçma konusu olduğuna yemin edebilirim

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar okuduğunhz okuyacağınız en saçma konu olabilir ama yazmak istedim .çat diye catlicam yoksa

Ben sakız sesinden sapurtadama sesinden aşırı derecede rahatsız olan hatta karsimdakine bir şey diyemedim zaman sinirimden ağlarim o derece

Çevrem de herkes de buna dikkat eder . arkadaş eş dost aile...

Bir kişi hariç :)
Kızım sakız çok seviyor ve evde hiç bitsin istemiyor ve ben çok geriliyorum napicam bilmiyorum 6 yaşında eve almiyayim desem neden diye evi başıma yıkıyor.
Evde olsa bir tek yemek yerken agİndan çıkıyor hırsından ağladıgimi kendi kendime sinir krizi geçirdigimi biliyorum.

Saçma ama napsam .
Cinnet geciricem yeter çıkar subzakizi diye çok korkuyorum.
Ev içinde resmen köşe kapmaca oynuyorum ses gelmesin diye ama kızimda ban a çok düşkün hep peşimde .Asla laf da anlamıyor öyle saçma bı konu iste

bu
Kızlar okuduğunhz okuyacağınız en saçma konu olabilir ama yazmak istedim .çat diye catlicam yoksa

Ben sakız sesinden sapurtadama sesinden aşırı derecede rahatsız olan hatta karsimdakine bir şey diyemedim zaman sinirimden ağlarim o derece

Çevrem de herkes de buna dikkat eder . arkadaş eş dost aile...

Bir kişi hariç :)
Kızım sakız çok seviyor ve evde hiç bitsin istemiyor ve ben çok geriliyorum napicam bilmiyorum 6 yaşında eve almiyayim desem neden diye evi başıma yıkıyor.
Evde olsa bir tek yemek yerken agİndan çıkıyor hırsından ağladıgimi kendi kendime sinir krizi geçirdigimi biliyorum.

Saçma ama napsam .
Cinnet geciricem yeter çıkar subzakizi diye çok korkuyorum.
Ev içinde resmen köşe kapmaca oynuyorum ses gelmesin diye ama kızimda ban a çok düşkün hep peşimde .Asla laf da anlamıyor öyle saçma bı konu iste
bu tarz seslerden rahatsiz olmak bi hastaligin adiydi. Sonucta omur boyu boyle seslere maruz kalmak var aileniz destekciniz ama baska insanlar olmayabilir bu yuzden bi terapi alsaniz bilen birine danissaniz belki gecer

bu kesinlikle ben 😪 ben de çok rahatsız olurum saat sesi damlayan su sesi tesbih çekme sesi.. liste böyle uzar gider uyarabildiklerime söylerim uyaramazsam içim içimi yer çok kötü bir hastalık maalesef bu. sizi çok iyi anlıyorum tedavisi var mı bilmiyorum varsa tedavi olmanızı öneririm🫶

Ben alistirmadim
Başkası bir tane verir iki tane verir, hoşlanmıyorsaniz kızıma sakız vermeyin diye uyarabilirdiniz. Ya da sınır koyardınız bu kadar kronikleşmeden önce. Ama aslında sizin durum sadece şu: istemediğin ot burnunda biter 😅 hoşlanmadığınızı fark ettiyse inadına yapıyor da olabilir. Çocuklar çok uyanık.
Ama bir rahatsızlığımız varsa çevreyi kendimize uydurmak yerine buna bir çözüm arasak daha iyi olmaz mı? Ciddi bir hayat kalitesi sorunu sizin yaşadığınız.

Kızınız kendi kendine cüzdanınızdan para çıkartıp gidip marketten sakız alıp çiğnemiyor herhalde. Siz alıp veriyorsunuz. Bu kadar rahatsızsınız vermeyin sorun çözülsün. 6 yaş gayet büyük bir yaş grubu. Hayırı anlamıyorsa 6 yaşında koca çocuk sakız yok diye evi başınıza yıkıyorsa sakızdan çok daha büyük sorununuz var

Kızınız kendi kendine cüzdanınızdan para çıkartıp gidip marketten sakız alıp çiğnemiyor herhalde. Siz alıp veriyorsunuz. Bu kadar rahatsızsınız vermeyin sorun çözülsün. 6 yaş gayet büyük bir yaş grubu. Hayırı anlamıyorsa 6 yaşında koca çocuk sakız yok diye evi başınıza yıkıyorsa sakızdan çok daha büyük sorununuz var
Hayır tabiki o şekilde olmuyor.
Almıyoruz eve uzun bir süre sonra çok canm cekti neden almıyoruz alalım lütfen diyince kıyamıyorum yada babası kıyamıyor kendime kızıyorum öyle olunca

Hayır tabiki o şekilde olmuyor.
Almıyoruz eve uzun bir süre sonra çok canm cekti neden almıyoruz alalım lütfen diyince kıyamıyorum yada babası kıyamıyor kendime kızıyorum öyle olunca

İlk yazdığınızla şu an yazdığınız farklı yalnız birbirinden. İlk mesajda almayınca evi başımıza yıkıyor demişsiniz şimdi alalım lütfen diyormuş. Hangisi doğru anlamadım ben? Şimdi yazdığınız gibiyse sizin bu rahatsızlığınız için bir çözüm bulmanız gerekli. Destek almayı düşünün derim

İlk yazdığınızla şu an yazdığınız farklı yalnız birbirinden. İlk mesajda almayınca evi başımıza yıkıyor demişsiniz şimdi alalım lütfen diyormuş. Hangisi doğru anlamadım ben? Şimdi yazdığınız gibiyse sizin bu rahatsızlığınız için bir çözüm bulmanız gerekli. Destek almayı düşünün derim
Yani evi başıma yıkıyor derken ağlayıp zorlayan bağıran bir çocuk değil zaten . fıtrati yumuşak ama inat bı çocuk .sürekli isteyerek sürekli alalım diyerek darliyor bunaltiyor.

Sakız çiğneyene hayatta katlanamıyorum bende ama sen artık kızına alıştırmalısın. Anlayacak yaşta. Şapırdatarak sakız çiğnenmemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Ayrıca sizin bundan rahatsız olduğunuzu da bilmesi laızm. 6 yaşından sonra çocuklarda empati kurma becerileri gelişmeye başlar. Güzellikle anlatıp söyleyin. Hem kendisinde dikkat eder bundan sonra toplum içinde de çiğneöz büyünce de

Misofoni sizin durumun adı. Uzman desteği alabilirsiniz.
“Sakız vermeyin siz alıştırmışsınız” diyenlere kulak asmayın çocuğun sakız çiğnemeye hakkı var sanki cips ya da kola bağımlısı mı çocuk?
Bu forumda sırf konu sahibini eleştirmek için abartmayı seviyorlar bazen😌

Sakız çiğneyene hayatta katlanamıyorum bende ama sen artık kızına alıştırmalısın. Anlayacak yaşta. Şapırdatarak sakız çiğnenmemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Ayrıca sizin bundan rahatsız olduğunuzu da bilmesi laızm. 6 yaşından sonra çocuklarda empati kurma becerileri gelişmeye başlar. Güzellikle anlatıp söyleyin. Hem kendisinde dikkat eder bundan sonra toplum içinde de çiğneöz büyünce de
Agİ kapalı çiğniyor zaten çok da dikkat eder .naif bir yapısı var zaten ama yine de o ses o pat pat sesi sinir ediyor

Back
X