selamlar kızlar
3 yıl öncesine kadar eşim yanımdayken arabayla trafiğe çıkabiliyordum
usta şöför değildim ama en azından çıkıyordum
şimdi sanki bütün bildiğimi unuttum,eşimle araba konusunda epey tartıştım ve inanın çok yoruldum
birgün sabah işe giderken yine beni sinir etti,arabayı çektim sağa ve kontağı bıraktım,daha da elime almadım
kendimde tekrar cesaret bulup ,tek başıma araba kullanmak istiyorum ama korkuyorum
bebekle dolmuş,otobüs zor oluyor,evde kalsam çok sıkılıyoruz ikimize,çünkü eşimin mesai saatleri karışık
biran önce bağımlılıktan kurtulup,korkularımı yenmem gerek,inanın bu konuda çok sıkıntılıyım
allah daha büyük dert vermesin hiç kimseye ,belki bu mu?diyeceksiniz ama...
bu konuda bana biraz cesaret ve destek verirseni çok mutlu olurum,herkese şimdiden teşekkürler
özel hoca tutarım muhtemelen eşle olmaz bu iş o kesin ama kendimi yokluyorum bir cesaret,bir kıvılcım gerek bana
yani sıkıntı hele de günümüzde gerçekten büyük ihtiyaç ama paniklemeden ve tek çıkmak istiyorum
yine sinir harpleri yaşamak istemiyorum gerçekten çok yoruldum
eminim deneyimli ve bu işi çözmüş çok sayıda arkadaş vardır,acaba nasıl başardılar??
helal olsun diyorum sizeCabbar olun,gercekten istekli olun,gozunuzu antenlerinizi iyice acin gerisi gelir.ben kucuklugumden beri babami izledim araba kullanirken.cok merakli ve hevesliydim.ehliyet zamani gelince aa bi baktim kullaniyorum.babamla bir kez ciktik ,dur dur dur,bas bas bas dan oteye gidemedik.ben de haberli habersiz kactim durdum.kah surucu kursunda,kah mahallede kaptim isi.
Ehliyetimi aldim 18 imdeyim annemi hergun sabah trafiginde kadikoy_levent hastaneye goturdum.cok iyi kullandigimi babam anlatiyorms sagda solda duydum.
Daha 20 olmamistim babamla samsun istanbul arasi nobetlese surduk.oyleki,arka koltuga uzanip turku soyledi,uyukladi.samsunda zaten hep ben surdum.
Evlendim,esim ayni babam gibi davrandi.denizli-istanbul arasi beraber kullandik.
14 senedir Allah a sukur bir sikinti olmadi.esim de babam da hep guvendiler bana.babamin dev gibi mercedesiyle yaptigim manevralarla defalarca sokakta yuruyen amcalardan
helal olsun bee naralari duymusumdur.
Babam artik benden de iyi sofor artik boynuz kulagi gecti diyormus.
Tamam bende ozguven kabiliyet vs vardi ama once babamin guvenmesi ve tesviki,esimin de bunu devam ettirmesi benim bu seviyeye gelmeme sebeptir.Allah razi olsun ikisinden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?